Horoscop Leu mai 2013


Zodia: Leu Luna: mai 2013
Leu

Horoscop zodia Leu, luna mai 2013: Dragoste si cuplu

Luna mai 2013 nu debuteaza sub cele mai grozave auspicii: opozitiile pe care le formeaza Marte si Mercur cu Saturn (stapanul casei cuplului Leului) pot arunca o umbra asupra relatiei in prima decada. Cauta sa treci cu calm si cu gratie peste inconveniente, nu te inversuna, nu lasa furia sau orgoliul sa amplifice eventualele dizarmonii relationale.

Cu timpul, lucrurile se aseaza, iar in a doua parte a lunii mai 2013 climatul devine chiar placut. Socializezi mult, iar prilejurile de distractie se indesesc, cu efecte benefice asupra cuplului. Petreceti bine impreuna, prietenii contribuie la buna functionare a relatiei.

Daca esti singur(a) este posibil sa cunosti pe cineva la una dintre petreceri sau prin intermediul unui amic.

Daca nu prea ai unde sa iesi, retelele de socializare sau site-urile de dating ar putea fi o solutie pentru a infiripa o legatura reusita - cu conditia sa iti pastrezi luciditatea si sa te feresti de iluzii si amagiri.

Eclipsa de Luna din 25 mai 2013 ar putea sa-ti aduca ceva neasteptat in dragoste sau legat de copii.

Horoscop zodia Leu, luna mai 2013: Cariera si bani

Cariera este in fierbere. Impetuosul Marte si radiosul Soare se afla chiar in casa statutului socio-profesional al Leului si tot acolo se produce si eclipsa de Soare din data de 10 mai 2013. Prin urmare, vor fi evenimente si probabil ca evenimentele vor fi importante.

Exista multa motivare, multa ambitie. Simti nevoia sa te afirmi, sa arati ce poti, sa-ti impui punctul de vedere, iar pentru asta se pare ca trebuie sa te agiti si sa lupti. Probabil ca vei intampina oprelisti si opozitii si nu este exclus chiar si un conflict, mai ales in prima parte a lunii.

Ca sa treci cu bine peste toate, ai nevoie de calm, rabdare, diplomatie si foarte multa disciplina. Fixeaza-ti obiectivele, gandeste-ti pasii care duc catre ele si fa-ti socoteala care atitudine te avantajeaza si care iti poate crea complicatii.

Chiar daca esti foarte constient de propria valoare si consideri ca ai dreptate in anumite privinte, in luna mai 2013 este mai prudent sa respecti autoritatea oficialitatilor si a superiorilor.

Finantele infloresc dupa data de 15 mai 2013.

Horoscop zodia Leu, luna mai 2013: Forma fizica si moral

In prima decada din luna mai 2013 este necesar sa acorzi mai multa atentie sanatatii. Graba, imprudenta, iritarea si stresul pot avea un impact negativ.

A doua decada este mai buna decat prima, iar ultima este cea mai buna dintre toate.

Horoscop zodia Leu, luna mai 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Incearca sa eviti excesele si conjuncturile riscante sau violente!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Leu


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii mai 2013 pentru zodia Leu
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie