Horoscop Scorpion mai 2013


Zodia: Scorpion Luna: mai 2013
Scorpion

Horoscop zodia Scorpion, luna mai 2013: Dragoste si cuplu

Cu Marte in casa cuplului Scorpionului, saptamanile viitoare sunt destul de provocatoare.

Marte este planeta pasiunii si a initiativei, asa incat vei avea dorinte foarte vii si impulsul de actiona imediat in directia implinirii lor. Marte este insa si o planeta a agresivitatii, care raspunde aproape instantaneu la stimulii erotici, dar raspunde la fel de rapid si la provocari. Marte n-are rabdare si nici prea multa diplomatie. Din acest motiv, in afara de pasiuni, Marte poate starni la fel de bine conflicte sau rupturi.

Episoadele de posesivitate, gelozie sau incapatanare, certurile si chiar manifestarile violente nu sunt excluse, mai ales in prima parte a lunii mai 2013, cand Marte este in opozitie cu Saturn.

Este o perioada in care, daca tii la relatia ta, trebuie sa te porti cu prudenta, calm si rabdare. Strategia optima este de implicare alaturi de omul drag intr-o actiune care cere vigoare, curaj si competitivitate.

Daca nu ai o relatie, deocamdata ar fi bine sa eviti intalnirile cu persoane necunoscute, mai ales in alte locuri decat cele publice.

Horoscop zodia Scorpion, luna mai 2013: Cariera si bani

Aproape totul se concentreaza in jurul relatiilor profesionale: asocieri, colaborari, contacte cu clientii, contracte etc. Iar aceste relatii pot fi dificile in prima parte a lunii mai 2013.

Este posibil sa fii chiar tu sursa tensiunilor, prin reactiile pripite sau lipsite de tact, dar si sa te intersectezi cu persoane prost crescute sau care cauta prilej de cearta. Rigiditatea si orgoliul pot inrautati situatia.

Un avertisment in privinta rivalitatilor, concurentei, competitiilor: nu ai cele mai bune sanse, asa ca daca nimeresti in astfel de situatii trebuie sa te pregatesti cat mai bine. In general, este de dorit sa eviti litigiile, fiindca doar cu greu poti avea castig de cauza.

Exista insa si vesti bune: este de asteptat sa apara anumite realizari financiare, mai ales in partea a doua a lunii mai 2013. Poate fi vorba despre un cadou, o sponsorizare, niste bani veniti din prestatii suplimentare, un imprumut avantajos sau alte beneficii materiale.

Horoscop zodia Scorpion, luna mai 2013: Forma fizica si moral

Tensiunile relationale nasc disconfort psihologic.

In afara de asta, cu opozitia Marte-Saturn in conflict cu Soarele, exista un risc de raniri, accidentari sau alte conditii patologice critice, cu atat mai mult cu cat Marte iti stapaneste si casa sanatatii, iar Uranus, aflat in aceasta casa, face careu cu Pluto.

Ai grija de tine!

Horoscop zodia Scorpion, luna mai 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Evita conjuncturile cu potential riscant sau violent!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Scorpion


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii mai 2013 pentru zodia Scorpion
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie