Horoscop Taur mai 2013


Zodia: Taur Luna: mai 2013
Taur

Horoscop zodia Taur, luna mai 2013: Dragoste si cuplu

O luna pasionala. Cu Marte in Taur, sangele iti alearga mai repede prin vine, dorintele iti sunt mai arzatoare iar impulsurile se exprima cu mai multa forta.

Prima decada din luna mai 2013 are o incarcatura senzuala maxima, fiindca in zodia ta, in afara de Marte, se mai afla si Venus, planeta iubirii.

Este un interval in care dragostea este stapana: ea dicteaza si tu te supui. Poti trai clipe sublime, dar pazeste-te, fiindca poti avea parte si de necazuri. Chiar daca Mercur, planeta intelectului, este prin preajma, ratiunea nu are prea multe de spus.

Pe de alta parte, Saturn, aflat in casa cuplului Taurului, vrea seriozitate si cumpanire. Nu este dispus sa tolereze lipsa de control asupra emotiilor si instinctelor, mai ales in primele zile ale lunii, care pot deveni de-a dreptul critice.

Ultimele doua decade ale lunii mai 2013 sunt si ele pline de temperament, dar sunt, totusi, mai rezonabile. Atitudinea in relatii este ceva mai practica, rezonabila si flexibila.

Horoscop zodia Taur, luna mai 2013: Cariera si bani

Poti progresa mult. Esti in plin avant si ai aliati de valoare.

Marte, aflat in zodia Taurului pe tot parcursul lunii mai 2013, iti da energie, ambitie si spirit intreprinzator. Marte este o planeta a competitivitatii, care te impulsioneaza sa lupti, sa birui, sa te impui.

Soarele, aflat si el in Taur in primele doua decade, te plaseaza in centrul atentiei, iti pune in lumina calitatile si-ti aduce respectul si admiratia celor din jur.

Atat Soarele cat si Marte sunt orientati catre succes, asa ca acum este momentul sa insisti, fiindca te poti baza pe un sprijin puternic.

Nu iti va fi mereu usor. Este posibil ca uneori sa intalnesti adversitati sau lucrurile sa se deruleze mai incet decat ai dori. Dar cu rabdare si diplomatie vei depasi toate obstacolele.

Mercur iti este alaturi in prima jumatate a lunii mai 2013, inventiv, convingator si plin de idei, iar Venus in prima decada, ajutandu-te sa obtii unele avantaje gratie farmecului si relatiilor personale.

Cat despre situatia financiara, bucura-te, fiindca va cunoaste o inflorire in partea a doua a lunii.

Horoscop zodia Taur, luna mai 2013: Forma fizica si moral

Ai foarte multa vitalitate, ba chiar un excedent de energie. Canalizeaza-si fortele catre scopuri bine definite, fa miscare, implica-te in actiuni fizice viguroase.

Este recomandabil sa fii, totusi, prudent(a), fiindca opozitia Marte-Saturn, eclipsa de Soare din 10 mai 2013 si alte configuratii planetare distonante predispun la accidentari sau alte surprize neplacute, mai ales in prima parte a lunii.

Horoscop zodia Taur, luna mai 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Pastreaza-si calmul, nu te pripi, evita riscurile si tensiunile!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Taur


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii mai 2013 pentru zodia Taur
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie