Horoscop Fecioara mai 2014


Zodia: Fecioara Luna: mai 2014
Fecioara

Horoscop zodia Fecioara, luna mai 2014: Dragoste si cuplu

Jupiter, stapanul casei cuplului Fecioarei, se afla pe tot parcursul lunii mai 2014 in cea mai norocoasa zona a horoscopului Fecioarei. Este bine instalat si, chiar daca mai apar cumva nori pe cerul relatiei, se ingrijeste sa-i risipeasca si sa readuca in peisaj seninul, lumina, bucuria.

Jupiter iti hraneste poftele romantice, care de la o vreme te bantuie tot mai mult (uimitor de mult pentru Fecioara, care este de obicei perfect rationala!), te incita la exuberanta emotionala si iti furnizeaza ocazii favorabile.

Sentimentele devin mai nuantate, trairile mai profunde, iar atentia ti se indreapta catre aspectele psihologice ale relatiei, catre latura ei misterioasa, care se vrea descifrata.

In luna mai 2014, iubirea iti poate stimula instinctul financiar, iti poate bulversa bugetul sau poate interfera intr-un fel sau altul cu interesele materiale.

Horoscop zodia Fecioara, luna mai 2014: Cariera si bani

Pentru Fecioara, luna mai 2014 se anunta excelenta, cu un mare potential realizator.

Mercur, stapanul Fecioarei, se afla chiar in casa carierei Fecioarei. Este o pozitie care-ti insufla ambitie, iti clarifica obiectivele si te ajuta sa te focalizezi asupra lor. Iti ofera prilejul de a te remarca, de a progresa, de a cuceri glorie si onoruri.

In drumul lui spre succes, Mercur este admirabil secondat de Jupiter, care se ingrijeste sa ai popularitate si-ti asigura sprijin si protectie pentru atingerea tintelor propuse, si de Soare, care este favorabil reusitei in studii, calatorii, colaborari la distanta, demersuri culturale sau spirituale.

Chiar si in plan financiar sunt vesti bune: in mai 2014 Marte isi reia mersul direct in casa banilor Fecioarei, asa ca se va produce o revigorare a initiativei si a actiunii cu scopul sporirii castigurilor.

Horoscop zodia Fecioara, luna mai 2014: Forma fizica si moral

Ai energie, ai forta si ai un moral de zile mari. In mai 2014 este foarte putin probabil sa se iveasca neplaceri legate de sanatate.

In prima parte a lunii mai 2014 se recomanda mai multa moderatie si mai multa prudenta la drum. Opozitia Soare-Saturn, care se produce pe axa calatoriilor Fecioarei, poate sa-ti dea anumite batai de cap.

Tot in prima parte a lunii, este recomandat sa ai grija cum manuiesti obiectele periculoase si sa eviti suprasolicitarea intelectuala.

Horoscop zodia Fecioara, luna mai 2014: Sfatul eAstrolog.ro

Da-i bataie! Profita de conjunctura astrala favorabila!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Fecioara


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii mai 2014 pentru zodia Fecioara
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Ai un site sau un blog?
Publica si tu, GRATUIT, un horoscop zilnic identic cu cel de mai jos.
Click aici!

Banner numerologie