Horoscop Gemeni martie 2013


Zodia: Gemeni Luna: martie 2013
Gemeni

Horoscop zodia Gemeni, luna martie 2013: Dragoste si cuplu

Relatiile si cariera raman, in continuare, interesele tale primordiale, zonele in care ai cele mai mari nevoi si cele mai mari asteptari.

Relational, tendinta este de apropiere, de identificare cu celalalt, de impartasire. Iti doresti ca omul de alaturi sa te inteleaga si sa te sustina, sa-si reverse asupra ta afectiunea si mangaierile. Tanjesti dupa dragoste, dar ai prefera sa vina ea spre tine, nu sa trebuiasca sa faci tu pasi spre ea.

Venus, aflata in exaltare (portiunea de zenit a Gemenilor), arata ca ai standarde inalte, ca perechea trebuie sa fie la inaltime, iar daca, intr-adevar, atinge nivelul cerut, esti gata sa o coplesesti cu toata iubirea si pretuirea de care esti instare.

Mercur, stapanul Gemenilor, se afla mai mereu in preajma lui Venus in primele doua decade din martie 2013, accentuand o data in plus importanta relatiilor, dar are o pozitie problematica, ce poate conduce la nehotarare si dificultati de comunicare.

Horoscop zodia Gemeni, luna martie 2013: Cariera si bani

Martie 2013 este o luna febrila, complicata si plina de semnificatii.

In prima jumatate a lunii, situatia este involburata de prezenta lui Marte in casa carierei Gemenilor si de retrogradarea lui Mercur. Marte doreste sa se impuna, sa ia decizii, sa arate ce poate, sa se intreaca, sa lupte, sa provoace conflicte. Retrogradarea lui Mercur poate altera comunicarea si poate crea incurcaturi legate de intelegeri, acte, documente etc.

Aceste doua tranzite arata insa si multa preocupare si stradanie si pot readuce in atentie proiecte sau propuneri mai vechi.

Sanse de succes sunt, fiindca in primele doua decade din martie 2013 sectorul carierei Gemenilor beneficiaza si de tranzitul Soarelui, care lumineaza, evidentiaza, vitalizeaza, dar si de tranzitul lui Venus, care aduce sansa si oportunitati.

In plus, Jupiter, aflat in Gemeni, iti da energie, entuziasm si noroc. Acum pot aparea roadele unor eforturi mai indelungate, iar roadele pot capata si forma baneasca.

Horoscop zodia Gemeni, luna martie 2013: Forma fizica si moral

Te simti bine, atata timp cat te ingrijesti si nu faci excese.

Perioadele bune si cele mai putin bune alterneaza. Starea de spirit este si ea destul de schimbatoare, iar stresul este mai tot timpul prezent.

Ai nevoie de disciplina, de un program de viata sanatos si de mai mult calm interior.

Horoscop zodia Gemeni, luna martie 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Exprima-te clar si asculta-l cu rabdare pe celalalt!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Gemeni


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii martie 2013 pentru zodia Gemeni
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie