Horoscop Balanță martie 2014

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Dragoste și viața în doi

Marte a intrat in zodia Balantei in luna decembrie a anului trecut si va sta aici pana in iulie 2014. Este o perioada semnificativa in plan relational, fiindca Marte este chiar stapanul casei relatiilor Balantei.

In martie 2014 se intampla un lucru special: Marte incepe sa retrogradeze, ceea ce poate antrena blocaje, tensiuni, indepartari, modificari neasteptate ale cursului lucrurilor, rascolirea unor neintelegeri trecute, reaparitia unei vechi iubiri etc.

Miscarea retrograda e nefireasca, asa ca retrogradarea lui Marte poate aduce Balantelor tot felul de anomalii. Idilele nascute acum nu pornesc sub bune auspicii si pot sfarsi prost.

Nu este cuminte nici sa iei decizii importante cu privire la cuplu. Mai bine asteapta pana pe 20 mai 2014, cand Marte isi reia mersul normal.

Deocamdata, bucura-te de frumusetea lucrurilor marunte si nu da amploare incidentelor!

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Balanței, în horoscopul 2014 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Retrogradarea lui Marte in Balanta (1 martie - 20 mai 2014) poate sa-ti schimbe ritmul de lucru si sa-ti influenteze viata profesionala.

Ceva este altfel decat de obicei: apare un soi de delasare, de scadere a motivatiei sau, dimpotriva, o crestere a ambitiei, insotita de precipitare si tendinte agresive. Ar fi bine sa ai multa grija cum iti coordonezi energia si actiunile, cum iti dozezi curajul, cum iti evaluezi riscurile.

Perioada nu este recomandabila pentru inceperea unor proiecte noi, dar poate fi profitabila in cazul reluarii unor proiecte mai vechi. Este excelenta pentru a-ti intari pozitia, a remedia unele disfunctii care iti afectau eficienta, a-ti reorganiza munca. Cu putina atentie, poti conta pe succes.

Castigurile Balantelor sunt satisfacatoare in martie 2014, dar banii trebuie gestionati cu prudenta.

În horoscopul carierei 2014 pentru Balanță găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii martie 2014 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Retrogradarea lui Marte poate aduce Balantei fluctuatii de energie si poate constitui chiar un factor de risc pentru sanatate.

Solutia cea mai sigura este sa duci o viata cumpatata si sa te feresti de pericole.

O dieta echilibrata, bogata in minerale si vitamine, administrarea unor suplimente revitalizante, evitarea excesului de cafea, alcool si alte excitante, precum si activitatea fizica sustinuta te pot mentine pe linia de plutire.

Sfatul eAstrolog pentru Balanță în martie 2014

Fereste-te de dezordine si indisciplina!


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscopul lunii martie 2014 pentru Balanțe.
Previziunile astrologice lunare pentru dragoste, cuplu, muncă, bani, sănătate.