Horoscop Fecioară martie 2014

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Dragoste și viața în doi

Cu Soarele strabatand casa cuplului Fecioarei, martie 2014 trebuie sa fie o luna semnificativa in plan sentimental.

Intamplarile perioadei scot in evidenta cat de importanta este pentru tine viata in doi, cat de mult conteaza aceasta pentru a te simti integrat(a) social, cat de speciala este persoana pe care ai ales-o drept pereche.

Pe de alta parte, se poate ca omul de alaturi sa se remarce intr-un mod deosebit, sa aiba un succes, o realizare.

Daca nu ai o relatie, probabil ca in martie 2014 resimti mai acut lipsa ei, dar tot acum ai putea avea sanse mai mari sa initiezi o relatie.

Tot in martie 2014, Mercur intra pentru a doua oara in casa cuplului Fecioarei (a mai facut o tentativa in prima jumatate a lui februarie). Aceasta insistenta este menita sa puna la punct unele probleme mai vechi prin analize, deliberari, negocieri.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Fecioarei, în horoscopul 2014 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Climatul profesional al lunii martie 2014 este marcat de interactiunile cu ceilalti: colegi, subalterni, clienti, consilieri, competitori etc. Este o perioada in care aproape tot ce faci, faci impreuna cu ceilalti sau motivat(a) de ceilalti.

Provocarile nu lipsesc, dar ai destul sprijin ca sa le tii piept.

La locul de munca al Fecioarei se poate sa se puna problema responsabilitatilor: cine, ce trebuie sa faca, cand si in ce fel. Probabil ca nu este prima data cand se dezbate subiectul, numai ca acum se va si clarifica.

Scrisul si vorbitul (comunicarea in general), activitatile intelectuale si artistice, par sa fie favorizate.

Financiar, insa, va trebui sa ai multa grija in aceasta perioada, fiindca lucrurile pot evolua ciudat, complicat, neasteptat intre 1 martie si 20 mai 2014, perioada in care Marte retrogradeaza in casa banilor Fecioarei.

În horoscopul carierei 2014 pentru Fecioară găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii martie 2014 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Chiar daca nu ai un tonus extraordinar, organismul se afla intr-o stare de stabilitate, de echilibru, asa ca n-ar trebui sa-ti faci griji.

Martie 2014 prezinta insa un interes aparte pentru Fecioare din punct de vedere medical. In aceasta luna se pot lamuri probleme mai vechi, se pot gasi solutii si se pot aplica tratamente.

Este o perioada favorabila si pentru intretinere corporala, igiena si cosmetica.

Sfatul eAstrolog pentru Fecioară în martie 2014

Formuleaza-ti asteptari cat mai realiste de la ceilalti!


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscopul lunii martie 2014 pentru Fecioare.
Previziunile astrologice lunare pentru dragoste, cuplu, muncă, bani, sănătate.