Horoscop Leu martie 2014

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Dragoste și viața în doi

In sfarsit, dupa ce s-a lasat indelung asteptata, Venus s-a decis sa se urneasca din casa muncii Leului si sa intre in casa cuplului. Este o veste buna, fiindca Venus aduce armonie, afectiune si seductie, adica exact ce trebuie pentru un inceput de primavara fericit.

In plus, la finele lui februarie, Mercur si-a reluat mersul direct, tot in casa cuplului Leului. In martie 2014 comunicarea redevine fluenta, clara si sincera, ceea ce contribuie considerabil la buna intelegere.

Prima parte a lunii este cu deosebire propice impartasirii de impresii si idei, dezbaterii subiectelor ce trebuie examinate, negocierilor, ba chiar si flirtului, schimburilor epistolare sau declaratiilor amoroase.

Toata luna martie 2014 este excelenta pentru distractii si socializare si poate facilita intalnirea unei persoane care va insemna ceva pentru tine.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Leului, în horoscopul 2014 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Pe 5 martie 2014, Venus paraseste casa muncii Leului dupa o sedere de patru luni, ce trebuie sa fi avut o insemnatate aparte pentru relatiile cu colegii, pentru confortul si ambianta de lucru, pentru exprimarea talentului si a creativitatii.

Venus aduce sansa si bunavointa, dar nu iubeste efortul. Fara ea, lucrurile nu mai au acelasi farmec, munca redevine mai sobra si mai exigenta, insa este, in mod sigur, mai dinamica, mai performanta.

Succesul soseste in mare parte prin efort, insa o contributie importanta o au si bunele relatii, colaborarile si parteneriatele.

Luna martie 2014 este benefica pentru contracte si poate aduce Leilor noi aliante sau proiecte de echipa.

Financiar, sunt de asteptat niste bani in plus si se clarifica unele chestiuni care au fost cam incurcate in ultimele saptamani.

În horoscopul carierei 2014 pentru Leu găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii martie 2014 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Vitalitatea Leilor s-ar putea sa nu fie la inaltime in primele doua decade din martie 2014. Si nici moralul.

Dar probleme foarte serioase de sanatate nu se intrevad, daca nu comiti imprudente majore.

Oricum, trebuie sa ai grija de tine, iar daca ai anumite afectiuni, sa-ti urmezi tratamentele prescrise si sa faci controalele cuvenite. Fara amanari, fara derogari.

Sfatul eAstrolog pentru Leu în martie 2014

Circula cu atentie, vorbeste calm si nu mai mult decat trebuie!


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscopul lunii martie 2014 pentru Lei.
Previziunile astrologice lunare pentru dragoste, cuplu, muncă, bani, sănătate.