Horoscop Pești martie 2014

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Dragoste și viața în doi

In prima parte a lunii martie 2014, in viata sentimentala a Pestilor nu prea se petrece nimic spectaculos sau, mai bine zis, nu se petrece nimic care sa fie vizibil din afara.

Atat Venus, planeta dragostei, cat si Mercur, stapanul casei cuplului Pestilor, sunt "cazati" intr-o casa umbrita, discreta, care fie inabusa, fie camufleaza actiunea. Asa ca, cel mai probabil, nu intampla mare lucru, ori daca, totusi, se intampla, este ceva ce are o latura secreta, interzisa, ilicita, confuza, cu meandre greu de descifrat.

Lucrurile incep sa iasa la lumina in a doua parte a lunii martie 2014, odata cu intrarea lui Mercur in zodia Pestilor. Cu toate acestea, mai raman destule de lamurit pana la inceputul lui aprilie.

Chiar si asa, nu trebuie sa te ingrijorezi prea mult. Jupiter vegheaza asupra iubirii Pestilor, iar Venus iti pregateste surprize placute pentru luna viitoare.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Peștilor, în horoscopul 2014 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Martie 2014 vine cu succes si impliniri profesionale.

Aflat chiar in Pesti, Soarele iti pune in valoare calitatile, iti da prestanta, iti subliniaza calitatile de lider si organizator, iti atrage laude si admiratie.

Exista o buna coordonare intre stapanul casei carierei Pestilor si cel al indatoririlor zilnice, ceea ce inseamna ca efortul contribuie vizibil, concret, la intarirea statutului si a prestigiului.

Situatia materiala a Pestilor nu este insa la fel de stralucita in martie 2014. Marte incepe sa retrogradeze in una dintre casele banilor Pestilor, fapt care se poate lasa cu incurcaturi.

Ca sa nu ai probleme financiare, fereste-te cat poti de un comportament financiar impulsiv, plateste-si obligatiile la timp, innoieste-ti asigurarile si lasa, daca se poate, initiativele importante pentru dupa 20 mai.

Nu este o idee fericita sa imprumuti bani acum.

În horoscopul carierei 2014 pentru Pești găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii martie 2014 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Luna martie 2014 este cam derutanta pentru Pesti. Desi ai un tonus fizic bun, exista, totusi, riscul unor neplaceri.

In primul rand, se pare ca iti este greu sa te relaxezi si, dimpotriva, te lasi usor prada framantarilor. Ai o mare sensibilitate perceptiva care iti ascute simturile, dar te expune la tot felul de bruiaje.

Se poate sa treci printr-o situatie de urgenta sau criza.

Sfatul eAstrolog pentru Pești în martie 2014

Gandeste-te bine inainte de a lua decizii, eventual consulta specialisti in domeniu!


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscopul lunii martie 2014 pentru Pești.
Previziunile astrologice lunare pentru dragoste, cuplu, muncă, bani, sănătate.