Horoscop Rac martie 2014

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Dragoste și viața în doi

Pe 5 martie 2014 Venus paraseste casa cuplului Racului, unde a stat aproape 4 luni, in conditiile in care, in mod normal, strabate o zodie/casa in circa 4 saptamani.

Aceasta sedere prelungita a lui Venus in casa cuplului Racului a avut, fara doar si poate, un rost. Cel mai probabil, acela de a-ti atrage atentia asupra unor aspecte ale relatiei, care trebuiau privite mai indeaproape.

Se mai poate ca rostul sederii prelungite a lui Venus in casa cuplului Racului sa fie acela de a-ti preda o lectie de bunavointa si toleranta, de a te incuraja sa inveti sa-ti exprimi afectiunea sau sa inveti sa o primesti. Sau sa realizezi ce anume astepti de la relatie si de la omul de alaturi. Sau altceva. Doar tu vei intelege, privind in urma, la evenimentele petrecute din noiembrie incoace, care este mesajul venusian.

De-acum, lucrurile ar trebui sa se mai relaxeze. Doar daca nu cumva Venus a pregatit terenul pentru o noua iubire.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Racului, în horoscopul 2014 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Tranzitul neobisnuit de lung al lui Venus prin Capricorn (7 noiembrie 2013 - 5 martie 2014) se poate sa se fi soldat cu o serie de consecinte si asupra relatiilor profesionale, nu numai sentimentale: colaborari, asocieri, contracte, raporturi cu clienti sau consilieri etc. Este de asteptat ca acestea sa se rasfranga acum intr-un fel (benefic, sa speram!) asupra finantelor Racului.

Tot despre o ameliorare materiala vorbeste si pozitia armonioasa a Soarelui, stapanul casei cuplului Racului.

In ceea ce priveste succesul, in martie 2014 nici el nu este prea departe. Numai ca s-ar putea sa trebuiasca sa insisti, eventual sa reiei anumiti pasi care nu au fost prea inspirati in ultimele luni.

Cele mai interesante evenimente par a fi legate de studii, legislatie, calatorii, contacte la distanta. Activitatile culturale sunt incurajate.

În horoscopul carierei 2014 pentru Rac găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii martie 2014 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Chiar daca te bantuie unele nelinisti, in martie 2014 nu este cazul sa iti faci griji in legatura cu sanatatea.

Ai un tonus bun si, atata timp cat nu exagerezi, nu prea ai cum sa-ti dezechilibrezi organismul.

Tot ce trebuie sa faci este sa te misti cat mai mult si sa iti supraveghezi dieta, fiindca in martie 2014 te poti ingrasa mai usor.

Sfatul eAstrolog pentru Rac în martie 2014

Cauta sa preintampini posibilele complicatii legate de casa si familie!


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscopul lunii martie 2014 pentru Raci.
Previziunile astrologice lunare pentru dragoste, cuplu, muncă, bani, sănătate.