Horoscop Taur martie 2014


Zodia: Taur Luna: martie 2014
Taur

Horoscop zodia Taur, luna martie 2014: Dragoste si cuplu

De parca n-ar fi fost de ajuns prezenta restrictiva a lui Saturn in casa cuplului Taurului, Marte (care este stapanul casei cuplului Taurului) incepe sa retrogradeze pe 1 martie 2014. Si o va tine asa pana pe 20 mai.

Miscarea retrograda este nefireasca si aducatoare de anomalii, blocaje si alte inconveniente. Trebuie sa ai un moral foarte bun sau o relatie "beton" ca sa treci fara zdruncinaturi peste aceasta perioada.

Si chiar si asa, neplaceri tot pot sa apara in martie 2014. Eventualele probleme medicale sau profesionale ale omului de alaturi iti pot altera armonia personala, si la fel se poate intampla daca trebuie sa faceti impreuna fata unor incercari venite din afara sau unor obligatii neplacute si impovaratoare.

Dar, din fericire, Taurul este un semn robust si norocos, asa incat probabil ca totul se va termina pana la urma cu bine.

Horoscop zodia Taur, luna martie 2014: Cariera si bani

Marte, planeta actiunii si a initiativei, dar si cea a stresului, incepe sa retrogradeze pe 1 martie in casa muncii Taurului. Efectele nu sunt prea fericite.

Poti avea de-a face cu blocaje, lipsa de energie, de motivatie sau de coordonare in indeplinirea indatoririlor, cu puseuri de activitate dezordonata si impulsiva, cu situatii de criza, cu dezacorduri, rivalitati sau alte turbulente in relatiile cu colegii sau subalternii, poate chiar cu accidente de munca sau alte situatii agasante.

Pe scurt, lucrurile nu decurg in parametrii normali si, pentru a razbi, ai nevoie de disciplina si planificare.

Deocamdata, in martie 2014, in ciuda tuturor batailor de cap, exista sanse de avansare si succes.

Financiar, stai destul de bine, dar in a doua jumatate a lunii martie 2014 cauta sa-ti pastrezi simtul practic si cumpatarea!

Horoscop zodia Taur, luna martie 2014: Forma fizica si moral

Cu sanatatea Taurului nu este de glumit in martie 2014. Marte retrograd iti poate rascoli suferinte mai vechi si iti poate aduce cu usurinta unele noi.

Marte este "specialist" in accidente, hemoragii, probleme musculare, infectii, inflamatii, boli acute, febra, pusee, eruptii, crize dureroase, arsuri, taieturi, opariri, iritatii si boli ale sangelui.

Horoscop zodia Taur, luna martie 2014: Sfatul eAstrolog.ro

Participa la o activitate colectiva cu caracter creativ, ezoteric sau umanitar!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Taur


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii martie 2014 pentru zodia Taur
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Ai un site sau un blog?
Publica si tu, GRATUIT, un horoscop zilnic identic cu cel de mai jos.
Click aici!

Banner numerologie