Horoscop Balanta noiembrie 2013


Zodia: Balanta Luna: noiembrie 2013
Balanta

Horoscop zodia Balanta, luna noiembrie 2013: Dragoste si cuplu

Viata ta sentimentala trece printr-o perioada mai discreta. Venus vrea intimitate, cauta linistea caminului.

In noiembrie 2013, cuplul este preocupat de clan, locuinta si gospodarie. Probabil ca participati la un eveniment de familie, primiti musafiri sau va straduiti sa va faceti casa mai confortabila, mai frumoasa.

Parintii s-ar putea sa puna si ei umarul sau sa va asiste in alt fel. Ori, cine stie, poate ca au ei insisi nevoie de ajutorul vostru sau, mai putin placut, tind sa se amestece cam mult in relatie.

Venus va ramane mai mult timp (pana in martie 2014) in aceasta zona de preocupari, deci daca in noiembrie 2013 apar unele evenimente de genul celor descrise mai sus, acesta este doar varful aisbergului.

In alta ordine de idei, pozitia lui Marte, stapanul casei relatiilor Balantei, spune ca se poate sa traversezi o perioada in care comunicarea in cuplu decurge mai greu sau in care ai un sentiment de grija, insingurare sau deceptie. Partenerul/partenera ar putea sa treaca printr-o situatie mai dificila (boala, probleme profesionale s.a.)

Horoscop zodia Balanta, luna noiembrie 2013: Cariera si bani

Cariera Balantelor merge inainte si merge bine. Jupiter are grija sa-ti creeze conjuncturi favorabile, sa te puna in lumina, sa-ti aduca aprecieri, aplauze, faima, prestigiu.

Nu esti in varf de initiativa, lucrurile curg mai mult in virtutea inertiei. Sau se poate ca initiativele tale sa existe, dar sa fie mai putin vizibile, ca si cand ti-ai pregati discret terenul pentru o viitoare actiune in forta.

Te preocupa insa intens chestiunile legate de bani: socotesti si iei calculele de la capat, faci planuri financiare pe care apoi le schimbi, astepti niste bani care intarzie, pierzi timpul cu tot felul de complicatii neasteptate.

Mercur se afla in ciclul retrogradarii in casa banilor Balantei inca de luna trecuta, asa ca probabil te-ai obisnuit cu astfel de lucruri. Isi reia mersul direct pe 10 noiembrie 2013, iar din decada a doua apar solutii si se simte chiar si o anumita sansa.

Subiectul banilor ramane in atentia Balantelor pana la finele lunii noiembrie 2013 si probabil ca vei avea de luat niste decizii, de intocmit niste strategii.

Casa inghite cam multi bani...

Horoscop zodia Balanta, luna noiembrie 2013: Forma fizica si moral

Cu Marte in semnul precedent zodiei tale, in noiembrie 2013 se poate sa resimti o oarecare agitatie interioara, sa-ti fie greu sa te relaxezi, eventual sa ai probleme de somn.

Marte in casa a douasprezecea ar mai putea expune la infectii, inflamatii, contaminari sau raniri (taieturi, arsuri etc.).

Problemele nu ar trebui sa fie grave, fiindca stapanul casei sanatatii Balantei este bine pozitionat si pare sa controleze situatia. Totusi, nu comite imprudente si fereste-te de excese!

Horoscop zodia Balanta, luna noiembrie 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Pazeste-ti spatele! Unii nu prea te agreeaza.

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Balanta


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii noiembrie 2013 pentru zodia Balanta
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie