Horoscop Fecioara noiembrie 2013


Zodia: Fecioara Luna: noiembrie 2013
Fecioara

Horoscop zodia Fecioara, luna noiembrie 2013: Dragoste si cuplu

In plan sentimental, Fecioarele parcurg o perioada rara si pretioasa.

Jupiter, stapanul casei cuplului Fecioarei, se afla intr-unul dintre cele mai bune amplasamente posibile, anuntand implinire sufleteasca si realizari.

Marte, promotorul dorintei si al pasiunii, se afla chiar in Fecioara de la jumatatea lui octombrie si va ramane pana pe 7 decembrie 2013. Iar Venus, planeta iubirii, intra pe 5 noiembrie 2013 in casa dragostei si a sexualitatii Fecioarei. Cu asa o configuratie astrala, sa tot iubesti!

Sunt sanse mari sa te indragostesti, dar se poate la fel de bine ca satisfactiile sa-ti vina din relatia existenta. Daca nu ai o relatie, insista si vei avea!

Cu privire la Venus, se cuvine spus ca va sta in casa dragostei Fecioarei pana in martie 2014. Este o sedere neobisnuit de lunga si se datoreaza ciclului retrogradarii. Venus va retrograda efectiv intre 21 decembrie 2013 si 31 ianuarie 2014, o perioada care se anunta mai delicata, cu sensuri mai adanci.

Toate evenimentele care au loc in viata de cuplu a Fecioarelor in intervalul 5 noiembrie 2013 - 5 martie 2014 trebuie examinate cu atentie, fiindca sunt semnificative pentru viata sentimentala.

Horoscop zodia Fecioara, luna noiembrie 2013: Cariera si bani

Noiembrie 2013 este o luna activa, care promite realizari.

Cu Marte in Fecioara, ai multa energie si esti plin(a) de initiativa. Ai o buna viteza de executie, dai randament. Te descurci rapid cu toate, te misti usor, ai curaj, nu te dai in laturi de la lupta, ba chiar iti place sa lupti pentru a obtine ceea ce doresti.

Comportamentul tau este dominant si competitiv, adica exact cum trebuie pentru a te impune si a face lucruri pe care altfel nu te-ai incumeta sa le faci.

In afara de asta, in noiembrie 2013 stai excelent la capitolul creativitate sau expresivitate artistica si ai un deosebit talent de a-ti pune in lumina calitatile. Este o perioada perfecta pentru a te promova, cu atat mai mult cu cat iti este foarte usor sa gasesti sustinatori.

Daca ai nevoie de ajutor, nu trebuie decat sa spui si imediat se va oferi cineva sa te ajute. Ba chiar poti beneficia de protectii inalte, de la persoane bine situate.

Banii nu te ocolesc. In noiembrie 2013 atragi usor fonduri si poti recupera sume sau bunuri care ti se cuvin.

Horoscop zodia Fecioara, luna noiembrie 2013: Forma fizica si moral

Te bucuri de o forma mai buna decat luna trecuta, dar inca nu te afli in forma maxima.

In noiembrie 2013, ca si luna trecuta, trebuie sa ai grija de tine, sa eviti frigul si umezeala, sa mananci sanatos, sa te odihnesti bine si, mai ales, sa consulti medicul de indata ce constati ca ceva nu este in ordine.

In plus, fereste-te de ranirile si accidentarile cauzate de graba si imprudenta!

Horoscop zodia Fecioara, luna noiembrie 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Nu te pripi, nu risca, ai grija la comunicare si in deplasari!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Fecioara


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii noiembrie 2013 pentru zodia Fecioara
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie