Horoscop Gemeni noiembrie 2013


Zodia: Gemeni Luna: noiembrie 2013
Gemeni

Horoscop zodia Gemeni, luna noiembrie 2013: Dragoste si cuplu

Daca in ultimele luni imixtiunea chestiunilor materiale in problemele de cuplu a avut o importanta marita, din cauza faptului ca stapanul casei relatiilor Gemenilor s-a aflat intr-una dintre casele banilor Gemenilor, de aici si pana in martie 2014 ea va avea o importanta si mai mare, fiindca in cealalta casa a banilor Gemenilor poposeste Venus, care nu se va da dusa de acolo cu una, cu doua.

Cel mai banal scenariu este cel in care, impreuna cu perechea, initiezi o operatiune financiara mai ampla cum ar fi, de exemplu, achizitia unei locuinte.

Alt scenariu posibil ar fi sa va implicati intr-un proiect comun in care se manevreaza multi bani.

Pot surveni insa si alte situatii care sa concentreze atentia cuplului asupra sferei materiale, cum ar fi aparitia unor nevoi marite sau necesitatea de a descoperi noi surse de castig.

In orice caz, este cert ca atmosfera lunii noiembrie 2013 nu prea are de-a face cu romantismul, ba, dimpotriva, are conotatii foarte practice si concrete.

Chiar si evaluarea unor posibili parteneri tinde sa se faca prin prisma potentialului financiar.

Horoscop zodia Gemeni, luna noiembrie 2013: Cariera si bani

In ceea ce priveste munca si cariera, mai ai de luptat si in noiembrie 2013. Interesul pentru acest domeniu este autentic si pronuntat, numai ca survin fel de fel de incurcaturi si amanari care fac dificila asigurarea unui flux de lucru constant si eficient.

Situatia se regleaza dupa multe parlamentari si tergiversari. Probabil ca va trebui sa iei si unele decizii, iar acestea vor fi de tipul deciziilor intelepte, de a face ceea ce trebuie, nu ceea ce ai vrea.

Este posibil ca in joc sa intre discutii sau documente importante. Preocuparile lunii noiembrie 2013 pot fi de natura intelectuala sau pot avea de-a face cu comunicarea, comertul, deplasarile, eventual cu vreun mestesug ori alta indeletnicire care cere indemanare.

Pentru unii Gemeni se poate trezi un interes medical, pentru altii un interes culinar sau legat de animalele de companie.

Axa financiara a Gemenilor este foarte marcata in noiembrie 2013, indicand o activitate intensa in domeniu sau o preocupare marita pentru bani, investitii, achizitii, mosteniri etc.

Horoscop zodia Gemeni, luna noiembrie 2013: Forma fizica si moral

Ai grija, in continuare, de sanatate! Sistemul nervos si cel respirator sunt sensibile.

Se poate sa se reliefeze si o patologie de tip saturnian, care vizeaza sistemul osteo-articular, pielea, parul, unghiile sau dintii.

Bolile pot surveni mai ales din cauza unui mediu de trai nesanatos (oboseala, frig, umezeala, mese neregulate s.a.).

Atentie: afectiunile neglijate se pot agrava!

Horoscop zodia Gemeni, luna noiembrie 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Ca sa o scoti la capat cu bine, ai nevoie de calm, ordine si disciplina.

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Gemeni


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii noiembrie 2013 pentru zodia Gemeni
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie