Horoscop Rac noiembrie 2013


Zodia: Rac Luna: noiembrie 2013
Rac

Horoscop zodia Rac, luna noiembrie 2013: Dragoste si cuplu

In viata de cuplu a Racului se deschide o etapa importanta: Venus va sta in casa relatiilor Racului timp de patru luni, de la 5 noiembrie 2013 pana la 5 martie 2014. Fenomenul se produce datorita intrarii lui Venus in ciclul retrogradari, iar configuratia scoate in relief intr-un mod foarte pronuntat trairile afective, dragostea, mariajul, perechea.

In astfel de perioade se pot face si desface legaturi, convietuirea cu partenerul/partenera este pusa sub lupa, apar evenimente a caror menire este sa-ti arate ce anume este bine si ce este gresit in atitudinea ta fata de celalalt si a celuilalt fata de tine, intamplari care vorbesc despre compatibilitate, empatie, deschidere, bunavointa, armonie si coabitare.

Sunt evaluate plusurile si minusurile, sunt identificate fisurile, relatia este supusa la diverse probe.

De obicei, retrogradarea lui Venus in casa relatiilor aduce cu sine o mare sete de iubire si nu este intamplator ca in timpul unor astfel de cicluri multi oameni se indragostesc. Uneori, si la cateva luni dupa, semintele iubirii incoltesc pe terenul pregatit anterior de Venus.

Horoscop zodia Rac, luna noiembrie 2013: Cariera si bani

Profesional, in noiembrie 2013 ar trebui sa-ti mearga bine: casa carierei Racului este dinamizata de prezenta lui Uranus, iar casa muncii Racului este bine reprezentata de stapanul ei, Jupiter, aflat intr-o pozitie puternica.

Ai multa forta si multa initiativa, iar actiunile tale par a fi indreptate catre obiective de anvergura. Lucrurile sunt in miscare, in aer pluteste aroma innoirii, a reorganizarii sau a schimbarii. In general izbutesti sa faci cam tot ce-ti propui.

In noiembrie 2013 te poti baza pe spiritul intreprinzator, pe puterea de convingere, pe ascutimea mintii si... pe un dram de sansa!

Relatiile profesionale constituie un subiect care capata tot mai multa importanta pentru Raci. Se deschide o perioada de circa patru luni care promoveaza colaborarile, asocierile, munca in echipa, cu tot ce pot avea ele mai bun sau mai rau. Pot aparea noi propuneri parteneriale sau noi contracte.

Financiar, in noiembrie 2013 se anunta cheltuieli mai mari pentru copii, distractii, hobby sau dragoste si se pare ca sunt de luat unele decizii. Speculatiile sunt contraindicate.

Horoscop zodia Rac, luna noiembrie 2013: Forma fizica si moral

Ai un tonus excelent, atat fizic, cat si psihic. De energie nu duci lipsa, iar optimismul tau este molipsitor.

Singurele lucruri la care ar trebui sa iei seama in noiembrie 2013 sunt tendinta catre excese si o anumita predispozitie catre nerabdare si iritabilitate.

In ambele cazuri, miscarea iti face bine: in primul, fiindca limiteaza riscul acumularii kilogramelor nedorite, iar in al doilea, fiindca te mai "racoreste" si te calmeaza.

Horoscop zodia Rac, luna noiembrie 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Nu te pripi in decizii si afirmatii!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Rac


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii noiembrie 2013 pentru zodia Rac
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie