Horoscop Sagetator noiembrie 2013


Zodia: Sagetator Luna: noiembrie 2013
Sagetator

Horoscop zodia Sagetator, luna noiembrie 2013: Dragoste si cuplu

Viata de cuplu a Sagetatorilor trece prin momente mai putin entuziaste. Prins in tovarasia lui Saturn, intr-o zona obscura a horoscopului, stapanul casei cuplului Sagetatorului predispune la griji, frustrari sau dezamagiri.

Poti avea senzatia ca celalalt nu te intelege, ca s-a indepartat de tine, ca are o atitudine lipsita de cooperare si bunavointa. Comunicarea este incompleta, defectuoasa, poate chiar absenta.

Se mai poate ca perechea ta sa aiba probleme care se rasfrang, bineinteles, si asupra ta.

Situatia va reveni treptat la normal, dar trebuie sa ai rabdare si, mai ales, sa-ti pastrezi increderea si optimismul. Privirea stralucitoare si zambetul triumfator sunt unele dintre cele mai eficiente arme de seductie de care dispune Sagetatorul.

Daca este sa o credem pe Venus, in noiembrie 2013 exista o legatura speciala intre relatiile Sagatatrului si bani. Ar putea fi vorba despre o preocupare comuna pentru sporirea veniturilor sau pentru vreo achizitie mai importanta, ar putea fi discutii cu privire la bani sau, pur si simplu, o abordare relationala pragmatica, lipsita de romantism.

Horoscop zodia Sagetator, luna noiembrie 2013: Cariera si bani

Noiembrie 2013 este o luna foarte activa, in care poti avansa mult.

Cu Marte in casa carierei Sagetatorului, telurile profesionale devin foarte motivante, ambitia creste si spiritul de competitie ia proportii apreciabile. Ai in vizor obiective bine precizate, pentru atingerea carora lupti cu curaj.

Ai nevoie de multa autonomie, vrei sa actionezi independent, sa-ti impui punctul de vedere. De fapt, cauti puterea.

Exista insa tentatia (si riscul) de a-ti impune punctul de vedere in forta, devenind astfel deranjant, atat pentru subalterni, pe care ii domini, cat si pentru superiori, carora le stirbesti autoritatea. Mai ales ca exista si probleme de comunicare...

Aspectele materiale devin mai reliefate ca altadata si promit sa ramana un subiect de viu interes pentru Sagetatori pana in martie 2014.

Munca este profitabila pe tot parcursul lunii noiembrie 2013 si poti face bani frumosi. Daca ii faci, ar fi de dorit sa nu-i cheltuiesti chiar pe toti, ci sa-ti constitui un fond de rezerva. Ceea ce nu este simplu, fiindca Sagatatorii nu pot opune prea multa rezistenta tentatiilor.

Horoscop zodia Sagetator, luna noiembrie 2013: Forma fizica si moral

Sanatatea trebuie supravegheata luna asta.

Ai o imunitate cam scazuta, mai ales in primele doua decade din noiembrie 2013, iar daca nu ai grija te poti alege cu boli noi sau ti le poti agrava pe cele deja existente.

Relaxeaza-te mental (tehnicile de meditatie si vizualizare ajuta), odihneste-te fizic si, mai ales, gandeste pozitiv!

Horoscop zodia Sagetator, luna noiembrie 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Abtine-te de la jocuri si speculatii!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Sagetator


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii noiembrie 2013 pentru zodia Sagetator
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie