Horoscop Balanta octombrie 2013


Zodia: Balanta Luna: octombrie 2013
Balanta

Horoscop zodia Balanta, luna octombrie 2013: Dragoste si cuplu

Ca atmosfera, prima jumatate a lunii octombrie 2013 se aseamana, in linii mari, cu luna precedenta. Manifestarile amoroase sunt pasionale si demonstrative, iar emotiile sunt puternice, vibrante.

In cuplu domnesc buna-dispozitie, complicitatea, amicitia, pofta de viata si de distractii. Se socializeaza mult, iar socializarea prieste relatiei sau, daca nu ai inca o relatie, poate favoriza aparitia uneia. Prietenii pot avea o anume influenta asupra vietii tale de cuplu (catalizatori, mediatori, sfatuitori etc.).

Partea a doua a lunii octombrie 2013 pierde din stralucire. Marte, stapanul casei cuplului Balantei, se retrage intr-o zona obscura in care poate intalni singuratatea, deziluzia, inactivitatea sau, in cel mai bun caz, discretia. Discretia, fiindca pozitia lui Marte nu exclude o legatura romantica secreta.

Altfel, luna octombrie 2013 este buna pentru conversatiile sau corespondenta intre parteneri. Comunicarea decurge lin si placut, se impartasesc idei, impresii, preferinte. Daca este sa fie ceva mai complicat sau mai putin satisfacator, acela este sexul.

Horoscop zodia Balanta, luna octombrie 2013: Cariera si bani

Ca pozitie si ca sanse de evidentiere si avansare, stai bine. Jupiter, Marele Benefic, are grija sa te situezi la inaltime, mai ales daca te implici in proiecte mari si indraznete, care sunt foarte pe placul lui.

In plus, Soarele se afla in Balanta in primele doua decade din octombrie 2013, subliniindu-ti personalitatea si punandu-ti in lumina performantele.

Venus iti ofera satisfactii prin munca intelectuala, informare, comunicare si miscare. Te ajuta la examene si interviuri, la intalniri si negocieri. Iti da o vorba mai dulce, maniere mai diplomate si un farmec care iti sporeste puterea de convingere.

Munca decurge bine: ai putere de munca, iar eforturile iti sunt apreciate.

Sectorul financiar este sensibil. Rotitele mintii se invart non-stop in cautarea unor solutii de crestere a veniturilor - si poate chiar le gasesc.

Pot aparea tot felul de incurcaturi: intarzieri, pierderi, promisiuni neonorate, neplaceri legate de produsele cumparate, de garantii sau de documente fiscale etc.

Nu este o perioada buna pentru tranzactii.

Horoscop zodia Balanta, luna octombrie 2013: Forma fizica si moral

Primele doua saptamani din octombrie 2013 iti asigura o forma fizica buna. Dupa aceea, rezistenta scade, energia este variabila, puterea de concentrare lasa de dorit, iar boala poate lovi oricand sub centura.

Exista un risc de infectie, intoxicatie, contaminare, oparire.

Mananca proaspat, ai grija cu alcoolul, medicamentele si diverse noxe. Ingrijeste-ti atent chiar si cea mai mica zgarietura.

Horoscop zodia Balanta, luna octombrie 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Ai mare grija cu banii, mai ales in a doua parte a lunii!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Balanta


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii octombrie 2013 pentru zodia Balanta
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie