Horoscop Capricorn octombrie 2013


Zodia: Capricorn Luna: octombrie 2013
Capricorn

Horoscop zodia Capricorn, luna octombrie 2013: Dragoste si cuplu

Odata cu intrarea lui Venus in obscura casa a douasprezecea, viata ta sentimentala intra si ea intr-o perioada de repaus.

Nu trebuie sa te ingrijorezi, nu va dura. Jupiter, aflat in casa a cuplului Capricornului, promite multa actiune pana in iulie anul viitor, asa ca nu te poate lasa sa somezi prea mult timp.

Dar, deocamdata, se pare ca trebuie sa iei o mica pauza. Daca o doresti sau nu, asta este alta poveste. Se poate sa o doresti sau, mai bine zis, sa ai alte interese prioritare in aceasta perioada. Sau sa nu o doresti, iar ea sa vina in urma unei indepartari sau dezamagiri.

La fel de bine se poate ca in realitate sa nu fie vorba despre o pauza, ci despre o retragere din vazul lumii. Cine stie, poate ca in umbra misterioasa a casei a douasprezecea infloreste o idila secreta.

In fine, o alta varianta ar fi ca perechea ta sa aiba o perioada mai grea.

Si inca ceva: stapana casei cuplului Capricornului, Luna, trece printr-o eclipsa in octombrie 2013, iar eclipsele aduc de regula evenimente insolite, uneori indezirabile.

Horoscop zodia Capricorn, luna octombrie 2013: Cariera si bani

Trecerea Soarelui prin casa carierei Capricornului anunta o perioada in care atentia se concentreaza in directia atingerii succesului. Te motiveaza nevoia de recunoastere, de confirmare.

Ai aspiratii mari, dar ele nu sunt usor de implinit. Stapana casei carierei Capricornului nu are forta necesara pentru a le sustine. Sau poate ca iti doresti prea mult pentru contextul actual.

Nici in ceea ce priveste munca de rutina si responsabilitatile de zi cu zi vestile nu sunt grozave. Mercur, stapanul casei muncii Capricornului, nu este in forma, iar performantele tale ar putea fi afectate. Se poate sa ai probleme legate de concentrare, atentie, rigurozitate, comunicare, decizie.

O parte din stres ar putea avea conexiuni cu activitatile de grup, cu evenimentele cu public, sau cu o promisiune de sustinere neonorata.

Si in materie de bani este posibil sa existe unele neintelegeri, blocaje, intarzieri, incurcaturi.

Partea a doua a lunii octombrie 2013 aduce o mobilizare in directia studiilor, a calatoriilor sau a relatiilor cu cei de departe.

Horoscop zodia Capricorn, luna octombrie 2013: Forma fizica si moral

Octombrie si noiembrie 2013 sunt luni cu un risc destul de ridicat pentru sanatate. Te incarci peste masura si traiesti in tensiune.

Ar fi cazul sa mai slabesti putin ritmul, sa te relaxezi si sa te ingrijesti, daca nu vrei sa clachezi.

Fereste-te de frig si umezeala, mananca regulat, iar daca ai probleme cu prietenii, rezolva-le, fiindca iti afecteaza echilibrul odata in plus.

Horoscop zodia Capricorn, luna octombrie 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Gandeste constructiv si optimist!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Capricorn


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii octombrie 2013 pentru zodia Capricorn
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie