Horoscop Leu octombrie 2013


Zodia: Leu Luna: octombrie 2013
Leu

Horoscop zodia Leu, luna octombrie 2013: Dragoste si cuplu

O luna care deschide perspective favorabile!

Marte ramane in Leu in primele doua saptamani din octombrie 2013, pasionat, plin de avant si dorinte. Iti insufleteste instinctul de cucerire, iti da curajul de a face primul pas sau de a comite splendide nebunii din dragoste.

Uneori, Marte poate fi cam prea direct si explicit, prea grabit si mistuit de patimi. Dar, in fond, asta este starea naturala a indragostitului.

Octombrie 2013 are insa pentru tine si vesti mai bune: pe 7 octombrie, Venus, planeta iubirii, intra in casa dragostei si a placerilor Leului, unde ramane pana pe 5 noiembrie. Aceasta pozitie celebreaza erotismul, senzualitatea, flirtul, aventurile galante. Te face deosebit de atractiv(a) in ochii sexului opus si, de obicei, aduce ocazii propice implinirilor amoroase.

Orizontul este luminos mai ales pentru uniunile libere sau relatiile aflate in stadiul incipient. Pentru casnicie si relatiile vechi, poate fi innourat de griji legate de locuinta, proprietati, parinti familie. Acestea sunt zone problematice, care cer rabdare si atentie.

Horoscop zodia Leu, luna octombrie 2013: Cariera si bani

Dinamicul Marte iti ramane alaturi in prima jumatate a lunii octombrie 2013. Profita, pentru a demara actiuni care cer energie, indrazneala, combativitate si abilitati de lider!

Poti conta pe Marte pentru initiative, deschiderea de noi drumuri sau rezolvarea situatiilor de criza. Marte aduce viteza si eficienta, dar poate fi impulsiv, imprudent sau conflictual. Incearca sa-i speculezi calitatile, fara a-i prelua defectele!

Venus, stapana casei carierei Leului, paseste pe 7 octombrie 2013 in Sagetator, un semn de foc, ca si Leul, la fel de impetuos si cu aspiratii la fel de marete. Astfel, intervalul 7-15 octombrie 2013 devine favorabil unor proiecte de anvergura.

Venus iti pune in valoare imaginea si talentele si te poate plasa la momentul potrivit in locul potrivit, pentru a beneficia de o oportunitate profesionala.

Dar nu totul este roz. Rutina zilnica ar putea fi impovarata de griji, cel mai probabil legate de sedii, proprietati, bunuri de folosinta indelungata, acte, intelegeri.

Incurcaturile banesti nu sunt excluse.

Horoscop zodia Leu, luna octombrie 2013: Forma fizica si moral

Dispui de multa energie fizica, mai ales in prima parte a lunii octombrie 2013, dar asta nu te scuteste de neplaceri medicale.

Axa sanatatii este destul de tensionata in aceasta perioada, iar in octombrie-noiembrie 2013 stapanul casei bolilor Leului nu se afla intr-o configuratie prea fericita. Atentie, la modul general!

In particular, menajeaza-ti aparatul respirator, sistemul nervos si pazeste-te de accidentari la drum sau prin manipularea unor obiecte periculoase.

Horoscop zodia Leu, luna octombrie 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Banii pot naste discutii, asa ca tine-ti socotelile onest si limpede!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Leu


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii octombrie 2013 pentru zodia Leu
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie