Horoscop Pesti octombrie 2013


Zodia: Pesti Luna: octombrie 2013
Pesti

Horoscop zodia Pesti, luna octombrie 2013: Dragoste si cuplu

Cat timp Jupiter este in casa iubirii si a erotismului Pestilor (iunie 2013 - iulie 2014), viata sentimentala va fi preponderent implinita. Vor exista si unele surprize, provocari si momente incordate, fiindca Jupiter mai primeste si aspecte adverse de la celelalte planete, dar mereu va dainui speranta redresarii si mereu vor aparea oportunitati amoroase.

Octombrie 2013 respecta predispozitiile generale in prima jumatate a lunii, fara a se distinge prin evenimente spectaculoase.

A doua jumatate, insa, este mult mai colorata, mai pitoreasca, mai activa. Marte intra in casa relatiilor Pestilor, iar viata de cuplu ia avant, impulsul pasional creste, contactele cu celalalt se produc rapid, spontan, direct. Pot aparea atractii bruste, iubiri la prima vedere.

Daca ai o relatie la distanta sau trebuie sa faci o calatorie cu caracter sentimental, lucrurile pot sa ia intorsaturi ciudate, poate chiar nedorite. La fel, daca intra in discutie sistemele de credinta, scarile de valori sau filosofia de viata a celor doi parteneri.

Horoscop zodia Pesti, luna octombrie 2013: Cariera si bani

Pe termen lung, prin viata ta profesionala trece un curent favorabil, datorat trigonului format de Neptun (aflat in Pesti), Saturn (in Scorpion) si Jupiter (in Rac). Neptun este responsabil cu inspiratia si talentul, Saturn cu gandirea si conceptele, iar Jupiter cu oportunitatea.

Pe termen scurt, octombrie 2013 este cam agitat.

In primele doua saptamani, Marte se afla in casa muncii Pestilor: este rost de aglomerare, presiune, urgente, incidente. Stresul este mare, dar eficienta este buna.

Pe 7 octombrie 2013 Venus intra in casa carierei Pestilor: semn de sansa care vine prin relatii, farmec si exploatarea talentelor. Relatiile ies mult in evidenta mai ales in partea a doua a lunii octombrie si pot contribui la succes, dar trebuie, totusi, tratate cu prudenta in saptamana a treia, cand ar putea deveni nocive sau dezamagitoare.

Dificultati ai putea intampina si in studii, munca de conceptie, activitatea publicistica sau culturala, calatorii si colaborari la distanta.

Chiar daca au purtari mai nabadaioase, banii par, totusi, sa te iubeasca.

Horoscop zodia Pesti, luna octombrie 2013: Forma fizica si moral

Nu se preconizeaza sa apara probleme de sanatate. Chiar daca tonusul este o idee mai scazut in primele doua decade din octombrie 2013, ramane suficient de bun pentru a-ti permite sa de desfasori fizic dupa voia inimii.

Psihicul ar putea fi putin mai nelinistit. Te confrunti oare cu unele griji sau temeri?

Mai exista si acel stres la nivelul mentalului superior, al constiintei si al conceptiilor.

Horoscop zodia Pesti, luna octombrie 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Ai grija la drum lung si in relatiile cu cei de departe!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Pesti


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii octombrie 2013 pentru zodia Pesti
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie