Horoscop Taur octombrie 2013


Zodia: Taur Luna: octombrie 2013
Taur

Horoscop zodia Taur, luna octombrie 2013: Dragoste si cuplu

Se deschide o perioada importanta, de circa doua luni, de discutii, analize si decizii. Aceasta perioada trebuie privita ca un tot, fiindca se bazeaza pe tranzite comune.

Mercur, planeta comunicarii si a chibzuintei, a intrat pe 29 septembrie 2013 in casa cuplului Taurului, unde va ramane pana pe 5 decembrie. In acest rastimp, Mercur face trei conjunctii cu Saturn (doua in octombrie, una in noiembrie), trei cu Nodul Nord (una in octombrie, doua in noiembrie) si va fi retrograd intre 21 octombrie si 10 noiembrie 2013.

Nu este de gluma. Problemele se pun serios, trebuie gandite lucid si cer solutii concrete.

Relatia de cuplu este trecuta prin filtrul obiectivitatii, iar hotararile sunt impuse de judecata, nu de emotii. Se discuta despre responsabilitati si asumarea unor sarcini, se deschid sau se reiau subiecte sensibile.

Intervalul poate fi complicat, marcat de raceala, dificultati de comunicare, contradictii si despicarea firului in patru. Isi pot face loc chiar manipularea, minciuna, incapatanarea.

Se recomanda diplomatie si multa rabdare.

Horoscop zodia Taur, luna octombrie 2013: Cariera si bani

Tendintele care se manifesta in planul relatiilor sentimentale pot fi resimtite si in relatiile profesionale. In plus, pot aparea complicatii legate de contracte, acte, documente sau fisiere. In unele cazuri, ar putea fi vorba despre un atac verbal sau in scris, despre o rivalitate sau un conflict.

Oricum, perioada reclama multa atentie in relatiile cu ceilalti si cere un efort suplimentar pentru asigurarea unei comunicari clare si fluente.

Fiindca Saturn este stapanul casei carierei Taurului, este posibil ca cele trei conjunctii Saturn-Mercur sa descrie de fapt o implicare semnificativa a efortului intelectual, a comunicarii sau a drumurilor in viata profesionala. Oricum, deciziile profesionale trebuie gandite cu grija si ar fi mai intelept sa fie lasate pentru dupa 10 noiembrie.

In rest, luna octombrie 2013 este activa si iti poate aduce satisfactii in activitatile de zi cu zi, mai ales in primele doua decade.

Financiar, ai grija, mai ales in cazul banilor asupra carora pot decide si altii: colaboratori, partener de cuplu etc.

Horoscop zodia Taur, luna octombrie 2013: Forma fizica si moral

Situarea Soarelui in casa sanatatii Taurului poate fi indiciul unor contacte cu mediul medical sau terapeutic. Nu neaparat pentru o boala anume, cat pentru "intretinere": analizele si controalele periodice, vizita la stomatolog, inceperea unei cure etc.

Totusi, este bine sa-ti tii organismul sub supraveghere. Exista o presiune pe axa bolilor, iar excesele si riscurile pot fi sanctionate.

Horoscop zodia Taur, luna octombrie 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Fa un curs sau invata ceva nou, care sa-ti foloseasca, eventual, si in cariera.

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Taur


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii octombrie 2013 pentru zodia Taur
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie