Horoscop Gemeni septembrie 2011


Zodia: Gemeni Luna: septembrie 2011
Gemeni

Horoscop zodia Gemeni, luna septembrie 2011: Dragoste si cuplu

Prima parte a lunii septembrie 2011 raspandeste un parfum de intimitate, amintire, familiaritate. Atmosfera rimeaza cu o convietuire linistita in sanul caminului, obiective comune, integrarea in clan, situatii care iti trezesc nostalgii sentimentale sau chiar reintalnirea unei foste iubiri.

In partea a doua a lunii septembrie 2011 climatul se schimba putin, iar in ultima decada - si mai mult. Ti se trezeste un mare apetit pentru idila, dragoste, erotism. Pasiunea bate la usa, aventura te asteapta dupa colt.

Intrebarea este: te poti detasa de conservatorismul dorit de stapanul casei cuplului, Jupiter, aflat in Taur? Cum impaci nevoia lui de stabilitate cu poftele nebunesti pe care ti le starnesc mai intai Venus, apoi Soarele si, spre sfarsitul lunii, chiar stapanul tau, Mercur, la trecerea lor prin casa pasiunii, sexului si adrenalinei?

Un eveniment semnificativ in acest sens este de asteptat dupa 25 septembrie 2011.

Horoscop zodia Gemeni, luna septembrie 2011: Cariera si bani

Dupa o prima decada in care este preocupat sa emita idei, pe Mercur, stapanul tau, il apuca harnicia incepand din a doua decada a lunii septembrie 2011.

Sederea lui Mercur in Fecioara te ajuta sa-ti ordonezi munca si sa te apuci de treaba cu simt de raspundere. Septembrie 2011 poate fi o luna practica, in care iti reglezi ramanerile in urma si te ingrijesti de sarcinile altadata plictisitoare.

In prima parte a lunii septembrie 2011, configuratiile planetare pun in evidenta ceva legat de imobile, sedii, bunuri de larg consum, afaceri de familie sau target-uri care vin din trecut.

Partea a doua a lunii septembrie 2011 accentueaza creativitatea, impulsioneaza spontaneitatea si face posibila aparitia unor momente care te plaseaza la locul potrivit in momentul potrivit.

Banii sunt o preocupare importanta. Marte vrea sa te straduiesti in aceasta directie. Daca nu, te poate potcovi cu litigii financiare sau cheltuieli suplimentare.

Horoscop zodia Gemeni, luna septembrie 2011: Sanatate si moral

Atat din punct de vedere fizic, cat si psihologic, luna septembrie 2011 este destul de contradictorie.

Apar fluctuatii de energie si de dispozitie, ai zile bune si mai putin grozave si se poate sa simti nevoia sa te odihnesti mai mult.

Este recomandabil sa incerci sa-ti gestionezi atent resursele, pentru a evita suprasolicitarea.

Iti revii in forma in ultima decada din septembrie 2011.

Horoscop zodia Gemeni, luna septembrie 2011: Sfatul eAstrolog.ro

Ocupa-te mai mult de casa si familie! In aceasta directie poti avea mari satisfactii.

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Gemeni


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii septembrie 2011 pentru zodia Gemeni
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste, cariera si bani, sanatate etc.


Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : Banner numerologie