Horoscop septembrie 2013


Luna septembrie 2013 toate zodiile

In tabelul de mai jos, faceti clic pe zodia pentru care doriti sa cititi horoscopul lunii septembrie 2013.

Previziuni astrologice, luna septembrie 2013

Horoscop septembrie 2013

In prima parte a lunii septembrie 2013, careul Marte-Saturn: aspect distrugator si violent. Atentie, mai ales pentru Lei, Scorpioni, Varsatori si Tauri!

In a doua decada din septembrie 2013, Mercur in careu cu Pluto si Jupiter si in opozitie cu Uranus: incidente legate de comunicatii, mass media, invatamant, tineri. Accidente de transport. Atentie mai ales pentru Berbeci, Raci, Balante si Capricorni!

In a doua decada din septembrie 2013, conjunctia Venus-Saturn: decizii relationale, evenimente in sectorul artelor, al industriei de frumusete sau de divertisment, intamplari privind aliantele politice. Cimentare sau suspiciune, dupa caz.

Toata luna septembrie 2013 (dar mai ales in primele doua decade), trigonul Marte-Uranus: energizant, mobilizator; actiuni dinamice si inspirate; progres. Favorabil tuturor, dar mai ales Berbecilor, Leilor, Sagetatorilor, Gemenilor; cu putina prudenta, pot profita si Balantele si Varsatorii.

In a treia decada din septembrie 2013, trigonul Venus-Jupiter: protector, favorizant, norocos. Functioneaza mai ales la nivel relational si financiar, dar nu numai. Excelent pentru toate zodiile, dar in special pentru Scorpioni, Raci si Pesti, Fecioare, Capricorni si Tauri.Arhiva horoscopului lunar

In horoscopul lunar eAstrolog:Horoscop septembrie 2013, horoscop lunar
previziuni astrologice pentru luna septembrie 2013, toate zodiile


Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : Banner numerologie