Horoscop Balanta septembrie 2013


Zodia: Balanta Luna: septembrie 2013
Balanta

Horoscop zodia Balanta, luna septembrie 2013: Dragoste si cuplu

Exista o stransa legatura intre socializare si cuplu. Sunt mai multe posibilitati: ori iesi mult impreuna cu perechea si duceti o viata sociala intensa, ori cunosti pe cineva intr-o adunare (curs, conferinta, vernisaj, party s.a.m.d), ori prietenia intervine cumva in mersul relatiei.

Oricare ar fi varianta, viata sentimentala este strabatuta de o energie noua, mai luminoasa si mai trepidanta. Apare un plus de pasiune, iar gesturile amoroase sunt mai demonstrative, mai largi, mai entuziaste.

Prima parte a lunii septembrie 2013 ar putea fi complexa si contradictorie. Daca apare un blocaj sau o criza, trateaza lucrurile calm si rabdare! Va trece.

Septembrie 2013 iti rezerva mai multe momente memorabile. De exemplu, in jurul datei de 15, cand este posibil sa ai o surpriza sau sa gasesti o rezolvare neasteptata, apoi in jurul datei de 18, cand vei avea, probabil, de luat o decizie, si mai apoi, in jurul datei de 26, o data norocoasa in toate domeniile, care se poate reflecta si in sfera relationala.

Horoscop zodia Balanta, luna septembrie 2013: Cariera si bani

Oportunitatile nu contenesc sa apara, indreptatindu-te sa-ti faci planuri de anvergura. Totul este incitant si pare mai simplu, mai usor.

Jupiter, Marele Benefic, troneaza in continuare in casa carierei Balantei, bine ancorat de Saturn, din casa finantelor Balantei, si de Neptun, din casa muncii Balantei. Tabloul cuprinde deopotriva extinderea, creativitatea si banii: cele trei se interconecteaza, conlucreaza pentru a-ti aduce mari satisfactii.

Bineinteles ca trebuie sa contribui si tu: norocul te gaseste mai usor daca-i iesi in intampinare.

In septembrie 2013 exista o preocupare intensa legata de grupuri: un proiect colectiv, organizarea unui eveniment, implicarea in activitatile unei asociatii, ale unei fundatii sau ale vreunui comitet, club sau chiar partid. Este o zona in care ai un rol mobilizator, de lider, dar in care poti cheltui si multi bani, poate chiar prea multi daca nu esti chibzuit(a).

Banii vin, si vin destul de multi, mai ales in partea a doua a lunii septembrie 2013.

Este posibil sa primesti o propunere de colaborare neasteptata.

Horoscop zodia Balanta, luna septembrie 2013: Forma fizica si moral

Tonusul fizic ar putea fi redus in primele doua decade din septembrie 2013. Reusesti, totusi, sa-ti aduni fortele pentru a face fata obligatiilor, mai ales daca este vorba despre obligatiile profesionale, care te motiveaza foarte tare.

Exista entuziasm, dar exista si stres. Nervozitatea poate fi mai mare in prima parte a lunii.

Ultima decada din septembrie 2013 aduce o revigorare vizibila si un mai bun echilibru emotional.

Horoscop zodia Balanta, luna septembrie 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Indrazneste sa te dezvolti!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Balanta


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii septembrie 2013 pentru zodia Balanta
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie