Horoscop Berbec septembrie 2013


Zodia: Berbec Luna: septembrie 2013
Berbec

Horoscop zodia Berbec, luna septembrie 2013: Dragoste si cuplu

Prima decada din septembrie 2013 este excelenta pentru relatii. Venus in casa cuplului Berbecului atrage iubirea si cauta armonia.

Legaturile oficiale sau cu vechime sunt privilegiate. Relatiile recente sau neoficiale pot fi destul de nabadaioase. Si pentru unele si pentru altele, in jurul datei de 8 septembrie 2013 sunt de asteptat evenimente importante.

Restul lunii septembrie 2013 este supus contradictiilor. Exista un avant erotic considerabil, datorat prezentei lui Marte in casa sexualitatii Berbecului, dar exprimarea sentimentelor este blocata sau alterata.

Lui Venus (stapana casei cuplului Berbecului) nu-i prieste nici trecerea in Scorpion, nici vecinatatea lui Saturn. O senzatie de dezamagire, de vid sau de neputinta este posibil sa-si faca simtita prezenta. Se mai poate sa apara discrepante intre nevoile sufletului si ale trupului.

Cea mai buna abordare in septembrie 2013 ar fi cea rationala. Daca ai putea sa te detasezi putin si sa privesti lucrurile din afara, ar fi perfect.

De asemenea, ar fi bine sa discuti toate problemele cu partenerul/partenera. Mercur incurajeaza comunicarea, iar comunicarea aduce adesea solutii.

Horoscop zodia Berbec, luna septembrie 2013: Cariera si bani

Toamna vine cu pofta de munca. Incepi luna septembrie 2013 cu o mare dorinta de a sistematiza si organiza. Iti pui la bataie inteligenta si creativitatea, capacitatea de a te impune, capacitatea de comunicare, indemanarea si, nu in ultimul rand, energia fizica.

Perioada poate fi punctata de momente care te pun sub reflector, de situatii care iti subliniaza calitatile. Esti un fel de vedeta la locul de munca.

Totusi, conflictele nu sunt excluse. Ai grija in special la relatiile cu autoritatile sau superiorii!

Mai exista riscul ca, din pripeala sau din cine stie ce pasiune navalnica, sa actionezi impotriva intereselor profesionale sau sa faci un gest care sa dauneze imaginii.

Septembrie 2013 este vrednic de interes in privinta banilor. Aduce un surplus prin intermediul altora si are potential in privinta investitiilor. Pe de alta parte, septembrie este defavorabil speculatiilor, jocurilor de noroc si incercarilor de a castiga bani nemunciti.

Daca vrei sa faci un imprumut, gandeste-te bine daca chiar este cazul. Este preferabil sa amani pe luna viitoare.

Horoscop zodia Berbec, luna septembrie 2013: Forma fizica si moral

Forma fizica este buna, exuberanta chiar.

Marte in Sagetator iti cere sa faci sport, sa mergi la sala, sa pleci in drumetii. Iti da multa energie fizica si vrea sa o consumi.

Septembrie 2013 este, in plus, o luna potrivita pentru contactele cu mediul medical, pentru investigatii, analize, tratamente, diete, igiena si ingrijire corporala.

Horoscop zodia Berbec, luna septembrie 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Este momentul sa innoiesti ceva in metodele sau in mediul de lucru.

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Berbec


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii septembrie 2013 pentru zodia Berbec
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie