Horoscop Gemeni septembrie 2013


Zodia: Gemeni Luna: septembrie 2013
Gemeni

Horoscop zodia Gemeni, luna septembrie 2013: Dragoste si cuplu

In casa iubirii Gemenilor este forfota mare. Ti se pregateste ceva...

In prima decada din septembrie 2013 amorurile iti sunt pastorite de Venus. Si cum Venus la asta se pricepe, o face bine: iti da din carisma ei, te face mai sexy, mai dulce, mai dorit(a), are grija sa savurezi din plin placerile simturilor.

Weekendul 7-8 septembrie 2013 se anunta fabulos. Venus este insotita de romantica Luna.

Mercur, stapanul Gemenilor, intra in casa iubirii Gemenilor pe 9 septembrie. Timp de doua zile (9 si 10 septembrie 2013), Mercur o va acompania pe Venus. Undele senzualitatii se propaga intr-o nota mai jucausa, mai nebunatica.

Distractiile continua pana pe 29 septembrie 2013, sub bagheta lui Mercur: flirt, experiente inedite, noi cunostinte, informatii pretioase pentru viata intima, drumuri cu scop sentimental.

Atentie la jumatatea lunii (cam intre 13 si 17 septembrie 2013), cand careul cu Pluto si opozitia cu Uranus pot produce tensiuni si rasturnari de situatie (si nu doar in amor)!

In fine, pe 22 septembrie 2013 apare in casa iubirii Gemenilor si pasionatul si stralucitorul Soare, iar luna se incheie intr-o nota fierbinte.

Horoscop zodia Gemeni, luna septembrie 2013: Cariera si bani

Dinamicul Marte poposeste in Leu intre 28 august si 15 octombrie 2013. Pentru Gemeni, asta inseamna un impuls in activitatile cele mai familiare: informare, munca de conceptie, comunicare, editare, traducere, publicitate si tot ce tine de abilitatile intelectuale si transmiterea informatiei.

Este o perioada de initiative si demersuri foarte productive. Discursul capata forta, argumentele capata vigoare: un context excelent pentru avocatura, dar si pentru vanzari sau negocieri.

Ai grija, insa, sa nu te pripesti in judecati si afirmatii! Lipsa de tact poate sa-ti creeze neajunsuri.

Cu Marte in aceasta pozitie, vei face o multime de curse locale sau prin imprejurimi, dar si calatorii de 2-3 zile, de genul "dus, rezolvat, intors".

Pe termen lung, in casa muncii Gemenilor se afla Saturn, care vrea truda si seriozitate. Pe 11 septembrie 2013, langa el apare si vesela Venus, iar obligatiile capata o nota mai destinsa, mai placuta si, poate, mai estetica.

Dorinta de a face bani este in plin avant. In septembrie 2013 apar oportunitati de afaceri, iar munca iti este bine platita.

Horoscop zodia Gemeni, luna septembrie 2013: Forma fizica si moral

Esti intr-o forma fizica buna, dar te agiti cam mult.

In prima jumatate a lunii septembrie 2013 se formeaza un careu intre Saturn, aflat in casa muncii Gemenilor, si Marte, stapanul casei muncii Gemenilor. Acest careu genereaza incordare si poate sa predispuna la certuri, accidentari sau crize diverse.

Destul de iritante si riscante sunt si aspectele lui Mercur de la jumatatea lunii septembrie 2013. Prudenta!

Horoscop zodia Gemeni, luna septembrie 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Ai grija cand conduci masina si cand manuiesti obiecte periculoase!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Gemeni


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii septembrie 2013 pentru zodia Gemeni
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie