Horoscop Leu septembrie 2013


Zodia: Leu Luna: septembrie 2013
Leu

Horoscop zodia Leu, luna septembrie 2013: Dragoste si cuplu

Intrat in Leu pe 28 august 2013, Marte aduce o energie nou si vibranta. Va sta cu tine pana la mijlocul lui octombrie si ar fi bine sa-i folosesti din plin potentialul, fiindca te vei mai intalni cu el abia peste doi ani.

Mai intai, Marte inseamna vigoare sexuala. Actioneaza ca un afrodisiac, iar tranzitul lui este foarte stimulant pentru viata intima. Si pentru viata amoroasa, in general. In fond, atractia sexuala este cea care aprinde scanteia pasiunii.

Marte este si foarte pasionat ba, mai mult, are darul de a transmite pasiunea, de a-l contamina si pe celalalt. Din punct de vedere erotic, este grozav sa ai influente martiene, dar este grozav si cand perechea se afla sub astfel de influente.

Apoi, Marte este plin de curaj, initiativa si spirit de aventura. Insumand, Marte iti ofera toate atuurile cu care poti sa cuceresti si sa faci persoana iubita sa se simta speciala, unica in univers.

Un sfat: unde nu merge, nu insista! Marte are tendinta de a se impune in forta, atitudine daunatoare armoniei cuplului.

Horoscop zodia Leu, luna septembrie 2013: Cariera si bani

Marte, cel plin de dinamism si initiativa, iti invioreaza existenta intre 28 august si 15 octombrie 2013 si actioneaza ca o locomotiva pentru viata profesionala.

Perioadele in care Marte se afla in zodia ta sunt cele care dau mai tarziu cele mai bogate roade. Si este normal sa fie asa, fiindca Marte este cel ce te ajuta sa pui la cale, sa pornesti noi proiecte, el este cel care trezeste ambitii si indeamna la luarea unor decizii, cel care traseaza drumul pe care vei merge in urmatoare perioada. Si tot Marte iti da energia fizica pentru a urni lucrurile din loc.

Marte inseamna eficienta si claritate. Te poti bizui pe el pentru a recupera restantele si pentru a limpezi incurcaturile. Poti conta pe el daca trebuie sa lupti pentru o cauza sau sa te intreci intr-o competitie.

Atentie, insa, fiindca Marte este si nabadaios, pripit si imprudent. Nu-ti asuma riscuri mari, calculeaza-ti bine pasii!

Altfel, cu Soarele in casa banilor Racului si bine aspectat de alte planete, septembrie 2013 se anunta o luna prospera.

Horoscop zodia Leu, luna septembrie 2013: Forma fizica si moral

Ai energie cat cuprinde. Marte pompeaza adrenalina, te amorseaza, te tine in priza.

Te simti ca si cand ai fi bransat(a) direct la reteaua de inalta tensiune. Uneori, tumultul da pe de laturi si atunci exista riscul sa te iei la cearta, sa creezi incidente, sa te accidentezi, sa treci printr-o afectiune acuta sau printr-o criza de alt fel.

Atentie mai ales prima parte a lunii septembrie 2013!

Horoscop zodia Leu, luna septembrie 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Ai rabdare, fii diplomat(a) si respecta parerile celuilalt!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Leu


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii septembrie 2013 pentru zodia Leu
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie