Horoscop Taur septembrie 2013


Zodia: Taur Luna: septembrie 2013
Taur

Horoscop zodia Taur, luna septembrie 2013: Dragoste si cuplu

Cu stapanul casei cuplului Taurului in casa caminului si a familiei, probabil ca septembrie 2013 este o luna a preocuparilor casnice, a intrunirilor de familie etc.

Se poate ca printre subiectele de interes sa apara o mutare, inchiriere, reparatie sau reamenajare, eventual sa fie vorba despre o interventie a parintilor in chestiunile de cuplu etc.

Soarele este in casa erotismului Taurului pana pe 22 septembrie 2013, deci te poti astepta la o viata sexuala mai bogata, dar si la ivirea unor ocazii de a lega o noua idila, daca iti doresti.

Inca din toamna lui 2012, in casa cuplului Taurului se afla Saturn. Tendinta este de a lua lucrurile in serios, de a aspira la o relatie trainica, de a astepta de la celalalt sa fie responsabil, demn de incredere. Daca relatia nu respecta aceste cerinte, devine dificil de mentinut.

Pe 11 septembrie 2013, Venus, planeta iubirii si a armoniei, intra si ea in casa cuplului Taurului si va incerca sa-l imblanzeasca pe Saturn si sa aduca veselia in relatie. Intalnirea dintre Saturn si Venus va produce, probabil, un eveniment semnificativ.

Horoscop zodia Taur, luna septembrie 2013: Cariera si bani

Evolutia vietii tale profesionale in septembrie 2013 depinde foarte mult de relationare: contacte cu clientii, colaborari, asocieri, activitati contractuale diverse. Este posibil ca lucrurile sa nu mearga grozav in prima parte a lunii si sa existe unele divergente de opinie cu privire la un sediu, un teren, un imobil sau niste bunuri de patrimoniu.

Partea a doua a lunii septembrie 2013 iti poate aduce un contract profitabil sau o colaborare convenabila. Un succes este de asteptat in jurul datei de 18 septembrie 2013 (plus/minus 2-3 zile).

Mercur intra in casa muncii Taurului pe 9 septembrie 2013 si ramane acolo pana spre finele lunii. Ar fi bine sa profiti de prezenta lui, care te ajuta in materie de comunicare, informare, redactare, calcul. Este un interval bun pentru orice fel de munca intelectuala, dar si pentru practicarea unor mestesuguri care cer o buna indemanare.

Manuieste cu atentie aparatura de birou, sculele si dispozitivele, mai ales la mijlocul lunii!

Castigurile vor fi pe masura stradaniei profesionale. Ultima decada din septembrie 2013 este mai banoasa si iti poate aduce o sansa speciala.

Horoscop zodia Taur, luna septembrie 2013: Forma fizica si moral

Exista o preocupare pentru sanatate. Nu atat din cauza unor probleme anume, cat mai ales dintr-o grija pentru stilul de viata, alimentatie, miscare, igiena.

Perioada este buna pentru efectuarea unor investigatii si analize, dar si pentru tratamente "blande" (fitoterapie, reflexoterapie, homeopatie, kinetoterapie s.a.).

Evita suprasolicitarea si stresul in decada a doua din septembrie 2013!

Horoscop zodia Taur, luna septembrie 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Pazeste-te de accidentele casnice si de conflictele de familie!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Taur


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii septembrie 2013 pentru zodia Taur
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Ai un site sau un blog?
Publica si tu, GRATUIT, un horoscop zilnic identic cu cel de mai jos.
Click aici!

Banner numerologie