Horoscop lunar Leu

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Leu mai 2016

Dragoste și viața în doi

În primele două decade din luna mai 2016, Venus tronează în înaltul cerului, alături de Soare, astrul călăuzitor al Leului. Senzualitatea, setea de tandrețe și nevoia de dragoste se impun cu forță și pot să-ți modeleze motivațiile și țelurile perioadei.

Nu-ți este deloc greu să seduci, să cucerești, să atragi, iar atenția ți se îndreaptă spre persoane strălucitoare, demne de admirat, sexy.

În unele situații, viața relațională a Leilor se intersectează cu cariera sau cu ambițiile sociale.

Totuși, nu e foarte sigur că găsești împlinirea. Cu Marte și Saturn în casa erotismului Leului, se poate ca în luna mai 2016 viața ta sexuală să fie complicată, sinuoasă sau chiar frustrantă, sau să ai parte de alte încurcături sentimentale.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe mai 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Leu (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Mai 2016 este o lună splendidă pentru profesia și finanțele Leilor.

Sub oblăduirea unei triple conjuncții Soare-Venus-Mercur în casa carierei Leului, care formează două frumoase trigoane cu Jupiter (aflat în casa banilor Leului) și cu Pluto (aflat în casa muncii Leului), primele două decade sunt deschise unor realizări deosebite. Îți merge din plin, lucrurile se leagă, banii curg, ai succes!

Ultima decadă din luna mai 2016 aduce Leilor decizii importante și multă popularitate. Pe parcursul întregii luni, relațiile și socializarea contribuie la succes și există o mai mare implicare la nivelul intelectului, al drumurilor și al comunicării.

În ceea ce privește finanțele Leilor, totul este OK, cu o condiție: să te ferești de pariuri, speculații și cheltuieli excesive sau inutile.

În horoscopul carierei 2016 pentru Leu găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii mai 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Te bucuri de un tonus bun și, mai ales, de o inalterabilă bună-dispoziție. În general, în mai 2016 n-ar trebui să ai probleme.

Este, însă, necesară o precauție mărită dacă faci sport, dacă mergi în drumeții sau dacă practici alte forme de activitate fizică intensă, ori dacă ești femeie și ești însărcinată (risc de complicații, naștere prematură/dificilă sau avort spontan).

Sfatul eAstrolog pentru Leu în mai 2016

Participă la toate sindrofiile și evenimentele publice posibile!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Leu aprilie 2016

Dragoste și viața în doi

Chestiunile de natură sexuală și preocupările legate de copii sau de o eventuală sarcină par să fie subiecte de mare actualitate pentru viața de cuplu a Leilor în luna aprilie 2016. Aceste subiecte pot naște agitație, tensiuni sau frustrări.

Cu două planete malefice – Marte și Saturn – în casa dragostei Leului, fericirea în amor este puțin probabilă în aprilie. Combinația Marte-Saturn este mai degrabă generatoare de pasiuni zbuciumate sau care te pot băga în bucluc.

Iubirile născute în această perioadă (și mai ales după 17 aprilie, când Marte este retrograd) pornesc sub auspicii defavorabile.

În viața relațională a Leilor, configurația astrală a lunii aprilie 2016 este, totuși, favorabilă într-un anumit domeniu: cel în care se întâlnesc spiritele-pereche sau în care sentimentele reușesc să învingă distanțele geografice.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Leului, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Soarele, stăpânul Leului, împreună cu Venus-cea-purtătoare-de-șansă se află în casa a noua a Leului, de unde încurajează preocupările intelectuale înalte, precum studiile universitare sau postuniversitare, cercetarea, cultura sau filosofia. Sunt favorizate și activitățile care au tangență cu legislația, călătoriile profesionale, turismul, comerțul exterior sau afacerile la distanță (pe net, de exemplu).

Șederea prelungită a lui Mercur în casa carierei Leului are și ea de-a face cu munca intelectuală, drumurile și comerțul, dar și cu comunicarea, calculele, diverse acte și documente.

Banii sunt în centrul atenției Leului în aprilie 2016 mai mult ca oricând. Poți câștiga mult din profesie, dar speculațiile, afacerile dubioase și banii nemunciți sunt cu ghinion.

Horoscopul lunii aprilie 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Leului, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

În aprilie 2016 Leii ar trebui să fie într-o formă destul de bună.

Totuși, dacă faci sport sau drumeții, este recomandat să fii prudent. Nu este exclusă posibilitatea unor neplăceri sau chiar a unor accidentări pe terenul de sport sau pe cărările drumeției.

Dacă ești Leoaică și aștepți un copil, trebuie să știi că în aprilie 2016 există un risc de complicații cu sarcina sau la naștere. Dacă faci controalele necesare și iei măsuri din timp, totul poate fi preîntâmpinat.

Sfatul eAstrolog pentru Leu în aprilie 2016

Desăvârșește-ți educația, perfecționează-te în domeniul tău, cultivă-te!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Leului pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii mai 2016 pentru Lei
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.