Horoscop lunar Leu

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Leu august 2016

Dragoste și viața în doi

Saturn, stăpânul casei cuplului Leului, se află din 2015 în casa dragostei și a sexualității Leului. Acum, în august 2016, lângă Saturn vine și Marte, planeta pasiunii. Combinația Saturn-Marte generează un erotism exploziv, care poate duce la iubiri pătimașe sau la experiențe sexuale unice.

Totuși, Marte și Saturn sunt planete dure, aspre. Prin urmare, ai putea avea o lună toridă dar lipsită de împlinire sufletească. Sau, mai rău, riști să intri în bucluc dacă lași ca pofta de senzații tari să îți întunece judecata.

Așadar, se impune prudență, mai ales că eclipsa de Lună din 18 august 2016 cade și ea în casa relațiilor Leului.

Încă ceva: plasarea lui Venus sugerează existența unor conexiuni între relații și bani, cu o tendință către cheltuieli excesive.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe august 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Leu (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Cu Soarele situat chiar în Leu, în august 2016 sunt șanse mari să te remarci, să ai succes, să-ți sporești prestigiul.

Având în vedere că Venus, stăpâna casei carierei Leului, se află în casa banilor Leului, este lesne de presupus că, dincolo de dorința de a te impune și de a atrage admirația, obiectivele profesionale au o motivație financiară și, invers, succesul generează câștig.

Luna august este importantă în plan financiar și fiindcă Mercur, stăpânul casei banilor Leului, se află chiar în casa cu pricina, unde va sta mult mai mult decât normal (30 iulie - 7 octombrie 2016) și unde va retrograda între 30 august și 22 septembrie.

Perioada este excelentă pentru bilanțuri, analize și prospecțiuni, dar deciziile importante ar fi bine să le iei după 22 septembrie.

În horoscopul carierei 2016 pentru Leu găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii august 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

În primele două decade din august 2016, prezența Soarelui în Leu îți aduce o doză suplimentară de vitalitate și de încredere, iar relațiile bune pe care Soarele le are cu Marte și cu Saturn îți dau o rezistență de invidiat.

Există însă două avertismente. Primul: este indicat să te ferești de sporturi extreme și de excese în general. Al doilea: dacă ești femeie și ești însărcinată, este recomandat să fii prudentă, fiindcă există un oarecare risc de complicații.

Sfatul eAstrolog pentru Leu în august 2016

Nu risipi, nu cheltui peste posibilități, ține-ți socotelile clare și nu te lăsa sedus(ă) de mirajul câștigului ușor!

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Leu iulie 2016

Dragoste și viața în doi

Dacă prima decadă a lunii iulie 2016 ți se pare fără cap și fără coadă sau, mai rău, dezamăgitoare în plan sentimental, nu te îngrijora! Lucrurile vor lua o turnură fericită după 12 iulie, când Venus, planeta iubirii și armoniei, intră în zodia Leului.

Venus îți aduce farmec, optimism, putere de seducție și conjuncturi favorabile demersurilor amoroase. În cuplurile cu vechime, Venus sporește înțelegerea și hrănește afecțiunea, iar pe cei care caută dragostea, îi ajută să o găsească.

Mai mult, Venus face un aspect bun cu stăpânul casei cuplului Leului, Saturn, aflat și el într-o casă sentimentală.

Așadar, este recomandat să profiți de luna iulie 2016 pentru a face o baie de emoții și sentimente greu de uitat.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Leului, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Intrarea lui Venus în Leu te avantajează nu doar în plan sentimental, ci și profesional.

Venus este stăpâna casei carierei Leului, ceea ce înseamnă că apariția ei în prim-plan îți aduce, începând cu 12 iulie 2016, o creștere a șanselor de succes, faimă și prestigiu.

În paralel, Venus își va îndeplini și îndatoririle relaționale, ajutându-te colaborări, contracte și munca de echipă.

Pe 14 iuie 2016, în zodia Leului intră și Mercur, gata să îți ascută și mai tare percepția, gândirea și reflexele și să-ți pună în valoare calitățile de bun comunicator, orator sau negociator.

În fine, pe 21 iulie intră în zodia Leului și Soarele, garantul evidențierii sociale și profesionale.

Financiar, ești în avantaj mai ales în partea a doua a lunii, dar ar fi bine să nu risipești.

Horoscopul lunii iulie 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Leului, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

În prima parte a lunii iulie 2016 s-ar putea să nu te simți chiar în deplinătatea puterilor. Funcționezi destul de bine, dar ai nevoie de mai multă odihnă și nu te bucuri de o imunitate grozavă.

Tonusul psihic al Leilor se întărește începând din decada a doua, iar apogeul formei fizice este atins în decada a treia.

Sfatul eAstrolog pentru Leu în iulie 2016

Implică-te în rezolvarea problemelor familiei și ocupă-te de casă: reparații, reamenajări s.a.!

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Leului pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii august 2016 pentru Lei
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.