Horoscop lunar Leu

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Dragoste și viața în doi

Până la 19 februarie 2016, tranzitul Soarelui prin casa relațiilor Leului subliniază importanța celuilalt. Gândurile și acțiunile îți gravitează în jurul omului drag, iar preocupările relaționale trec înaintea tuturor celorlalte.

Casa relațiilor Leului este vizitată și de Mercur, începând din 14 februarie. Mercur stimulează comunicarea în viața de cuplu a Leilor și poate aduce drumuri și noutăți semnificative pentru viața lor sentimentală.

Marea bucurie este, însă, că pe 17 februarie 2016 Venus, planeta iubirii și a armoniei, pășește și ea în casa relațiilor Leului. Venus îți aduce noroc în dragoste, căldură, tandrețe, veselie și bună înțelegere.

Trăgând line și adunând, luna februarie 2016 se anunță foarte favorabilă pentru viața sentimentală a Leilor. Profită!

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe februarie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Leu (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Luna februarie subliniază relațiile care au impact asupra carierei.

Soarele, Mercur și Venus stimulează munca de echipă, îți pot aduce noi contracte, reușită și profit prin colaborări, sunt benefice clientelei și te favorizează în rivalități și competiții.

Fiindcă Jupiter se află în casa banilor Leului, traversezi o perioadă activă în plan financiar. În februarie 2016, deciziile și tranzacțiile cele mai importante par să se plaseze în partea a doua a lunii, când Mercur, stăpânul casei banilor Leului, ocupă o poziție mai reliefată.

Preocupările materiale se accentuează în ultima decadă, când Soarele se află în cea de-a doua casă a banilor Leului.

Atenție, însă: după 19 februarie 2016 trebuie să acționezi cu multă prudență și cumpătare, altfel te poți lesne păcăli.

În horoscopul carierei 2016 pentru Leu găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii februarie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Sănătatea pune mai puține probleme Leilor în februarie 2016 decât în luna precedentă.

Mai mult decât atât, în prima parte a lunii îți poți rezolva unele probleme, fără prea mari bătăi de cap, fiindcă Venus te favorizează în contactele cu medicii și în toate demersurile medicale, ba chiar și în cele care țin de igiena personală și de îngrijirile de frumusețe, dacă te interesează acest capitol.

Ultima decadă din februarie 2016 este ceva mai problematică, așa că ai grijă!

Sfatul eAstrolog pentru Leu în februarie 2016

Consolidează-ți legăturile cu ceilalți, fă-ți noi prieteni, negociază cu adversarii!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Leu ianuarie 2016

Dragoste și viața în doi

Ianuarie 2016 are un potenţialul romantic considerabil pentru Lei, fiindcă Venus, planeta dragostei, se află în casa pasiunii si a sexului Leului, împreună cu Saturn, care este stăpânul casei cuplului Leului.

Complex şi plin de forţă, acest “pachet” astral stimulează exuberanţa amoroasă a Leilor şi îi îndeamnă la nebunii. Atmosfera este îmbibată de senzualitate, iar conjuncturile se potrivesc în aşa fel încât să favorizeze apariţia iubirii.

Dincolo de toate, însă, pentru a te putea desfăşura, trebuie să te ştii în siguranţă: te avânţi în larg dacă ai o ambarcaţiune bună şi un port sigur în care să poţi trage în caz de furtună.

În altă ordine de idei, în ianuarie 2016 cuplul Leilor poate fi foarte preocupat de copii: de îngrijirea, educaţia sau chiar procrearea lor.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Leului, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Ianuarie 2016 nu este o lună uşoară pentru Lei.

Mercur retrogradează în casa muncii Leului, ceea ce poate să conducă la diverse încurcături: probleme de comunicare, bătăi de cap cu documentele, cu telefoanele, cu calculatoarele sau cu alte obiecte de birotică, riscul de a face evaluări eronate ori de a te confrunta cu amânări sau întârzieri. Uneori s-ar putea să fii nevoit să insişti sau chiar să reiei anumite operaţiuni.

Conjuncţia dintre Saturn și Venus, stăpâna casei carierei Leului, vorbeşte şi ea despre dificultăţi, despre nevoia de a analiza atent și, eventual, de a lua unele decizii.

Cu toate aceste inconveniente, în luna ianuarie poți să avansezi şi să te remarci sau chiar să beneficiezi de unele avantaje.

Banii Leilor trebuie administraţi cu multă grijă pe tot parcursul lunii ianuarie 2016.

Horoscopul lunii ianuarie 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Leului, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

Sănătatea Leilor poate fi problematică în ianuarie 2016.

Soarele, stăpânul Leului, traversează casa bolilor Leului, iar Mercur retrogradează tot acolo. Atenţie, mai ales dacă ai o sensibilitate care vizează sistemul nervos, aparatul respirator, cel cardio-vascular, coloana, ochii, umerii, braţele, mâinile!

Pentru Lei, în ianuarie 2016 există un risc de recidive, diagnostice eronate, tratamente neadecvate sau alte încurcături medicale, mai ales până pe 25.

Sfatul eAstrolog pentru Leu în ianuarie 2016

Nu-ţi asuma niciun fel de risc financiar şi nu te întinde mai mult decât ţi-e plapuma!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Leului pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii februarie 2016 pentru Lei
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.