Horoscop lunar Leu

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Leu iunie 2016

Dragoste și viața în doi

Luna iunie 2016 nu este prea generoasă cu Leii în plan intim, sentimental.

Da, este adevărat, în prima parte a intervalului te distrezi, socializezi, iar în viața de cuplu păstrezi un oarecare echilibru, sau măcar salvezi aparențele. Dar situația nu este cea pe care ți-o dorești. Există tensiuni, blocaje sau nesincronizări care, chiar dacă nu sunt prea manifeste, te macină, îți dau de gândit.

După 17 iunie 2016, frustrările tind să se accentueze și este posibil să resimți senzații de dezamăgire, de însingurare sau de limitare a posibilităților de decizie relațională.

Pe de altă parte, nici în cămin nu este prea multă liniște. Stresul sau neplăcerile lunii iunie 2016 sunt legate de locuință, bunuri casnice, părinți și diverse alte obligații domestice.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe iunie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Leu (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Iunie 2016 este o lună excelentă pentru activitățile de grup ale Leilor sau pentru munca în cadrul unei organizații, indiferent că este vorba despre o asociație, o fundație, un partid politic sau un club.

Ai succes în prestațiile publice și ai capacitatea de a aduce laolaltă, de a influența sau chiar de a conduce grupuri mari de oameni mânați de interese comune.

Te bucuri de popularitate și sprijin, mai ales în primele două decade din iunie 2016, când proiectele tale găsesc lesne susținători, când poți obține protecția celor puternici și poți aduna în jurul tău adepți sau discipoli.

Ultima parte a lunii este creativă, dar mai retrasă.

Câștigurile sunt destul de bune în luna iunie 2016, însă poți avea unele probleme cu sediile sau cu proprietățile imobiliare.

În horoscopul carierei 2016 pentru Leu găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii iunie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Leii sunt într-o formă excelentă în primele două decade din iunie 2016: au multă energie și un moral de nezdruncinat.

În ultima decadă forțele scad și se poate să te biruie oboseala și lipsa de motivare, ba chiar să ai unele neplăceri de sănătate, pe fundalul unei imunități scăzute.

Este timpul să lași motorul la relanti și să te ocupi mai mult de tine.

Sfatul eAstrolog pentru Leu în iunie 2016

Ieși în lume, ține discursuri, împărtășește-ți părerile, fă-ți cunoscut punctul de vedere!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Leu mai 2016

Dragoste și viața în doi

În primele două decade din luna mai 2016, Venus tronează în înaltul cerului, alături de Soare, astrul călăuzitor al Leului. Senzualitatea, setea de tandrețe și nevoia de dragoste se impun cu forță și pot să-ți modeleze motivațiile și țelurile perioadei.

Nu-ți este deloc greu să seduci, să cucerești, să atragi, iar atenția ți se îndreaptă spre persoane strălucitoare, demne de admirat, sexy.

În unele situații, viața relațională a Leilor se intersectează cu cariera sau cu ambițiile sociale.

Totuși, nu e foarte sigur că găsești împlinirea. Cu Marte și Saturn în casa erotismului Leului, se poate ca în luna mai 2016 viața ta sexuală să fie complicată, sinuoasă sau chiar frustrantă, sau să ai parte de alte încurcături sentimentale.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Leului, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Mai 2016 este o lună splendidă pentru profesia și finanțele Leilor.

Sub oblăduirea unei triple conjuncții Soare-Venus-Mercur în casa carierei Leului, care formează două frumoase trigoane cu Jupiter (aflat în casa banilor Leului) și cu Pluto (aflat în casa muncii Leului), primele două decade sunt deschise unor realizări deosebite. Îți merge din plin, lucrurile se leagă, banii curg, ai succes!

Ultima decadă din luna mai 2016 aduce Leilor decizii importante și multă popularitate. Pe parcursul întregii luni, relațiile și socializarea contribuie la succes și există o mai mare implicare la nivelul intelectului, al drumurilor și al comunicării.

În ceea ce privește finanțele Leilor, totul este OK, cu o condiție: să te ferești de pariuri, speculații și cheltuieli excesive sau inutile.

Horoscopul lunii mai 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Leului, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

Te bucuri de un tonus bun și, mai ales, de o inalterabilă bună-dispoziție. În general, în mai 2016 n-ar trebui să ai probleme.

Este, însă, necesară o precauție mărită dacă faci sport, dacă mergi în drumeții sau dacă practici alte forme de activitate fizică intensă, ori dacă ești femeie și ești însărcinată (risc de complicații, naștere prematură/dificilă sau avort spontan).

Sfatul eAstrolog pentru Leu în mai 2016

Participă la toate sindrofiile și evenimentele publice posibile!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Leului pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii iunie 2016 pentru Lei
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.