Horoscop lunar Leu

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Leu iulie 2016

Dragoste și viața în doi

Dacă prima decadă a lunii iulie 2016 ți se pare fără cap și fără coadă sau, mai rău, dezamăgitoare în plan sentimental, nu te îngrijora! Lucrurile vor lua o turnură fericită după 12 iulie, când Venus, planeta iubirii și armoniei, intră în zodia Leului.

Venus îți aduce farmec, optimism, putere de seducție și conjuncturi favorabile demersurilor amoroase. În cuplurile cu vechime, Venus sporește înțelegerea și hrănește afecțiunea, iar pe cei care caută dragostea, îi ajută să o găsească.

Mai mult, Venus face un aspect bun cu stăpânul casei cuplului Leului, Saturn, aflat și el într-o casă sentimentală.

Așadar, este recomandat să profiți de luna iulie 2016 pentru a face o baie de emoții și sentimente greu de uitat.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe iulie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Leu (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Intrarea lui Venus în Leu te avantajează nu doar în plan sentimental, ci și profesional.

Venus este stăpâna casei carierei Leului, ceea ce înseamnă că apariția ei în prim-plan îți aduce, începând cu 12 iulie 2016, o creștere a șanselor de succes, faimă și prestigiu.

În paralel, Venus își va îndeplini și îndatoririle relaționale, ajutându-te colaborări, contracte și munca de echipă.

Pe 14 iuie 2016, în zodia Leului intră și Mercur, gata să îți ascută și mai tare percepția, gândirea și reflexele și să-ți pună în valoare calitățile de bun comunicator, orator sau negociator.

În fine, pe 21 iulie intră în zodia Leului și Soarele, garantul evidențierii sociale și profesionale.

Financiar, ești în avantaj mai ales în partea a doua a lunii, dar ar fi bine să nu risipești.

În horoscopul carierei 2016 pentru Leu găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii iulie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

În prima parte a lunii iulie 2016 s-ar putea să nu te simți chiar în deplinătatea puterilor. Funcționezi destul de bine, dar ai nevoie de mai multă odihnă și nu te bucuri de o imunitate grozavă.

Tonusul psihic al Leilor se întărește începând din decada a doua, iar apogeul formei fizice este atins în decada a treia.

Sfatul eAstrolog pentru Leu în iulie 2016

Implică-te în rezolvarea problemelor familiei și ocupă-te de casă: reparații, reamenajări s.a.!

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Leu iunie 2016

Dragoste și viața în doi

Luna iunie 2016 nu este prea generoasă cu Leii în plan intim, sentimental.

Da, este adevărat, în prima parte a intervalului te distrezi, socializezi, iar în viața de cuplu păstrezi un oarecare echilibru, sau măcar salvezi aparențele. Dar situația nu este cea pe care ți-o dorești. Există tensiuni, blocaje sau nesincronizări care, chiar dacă nu sunt prea manifeste, te macină, îți dau de gândit.

După 17 iunie 2016, frustrările tind să se accentueze și este posibil să resimți senzații de dezamăgire, de însingurare sau de limitare a posibilităților de decizie relațională.

Pe de altă parte, nici în cămin nu este prea multă liniște. Stresul sau neplăcerile lunii iunie 2016 sunt legate de locuință, bunuri casnice, părinți și diverse alte obligații domestice.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Leului, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Iunie 2016 este o lună excelentă pentru activitățile de grup ale Leilor sau pentru munca în cadrul unei organizații, indiferent că este vorba despre o asociație, o fundație, un partid politic sau un club.

Ai succes în prestațiile publice și ai capacitatea de a aduce laolaltă, de a influența sau chiar de a conduce grupuri mari de oameni mânați de interese comune.

Te bucuri de popularitate și sprijin, mai ales în primele două decade din iunie 2016, când proiectele tale găsesc lesne susținători, când poți obține protecția celor puternici și poți aduna în jurul tău adepți sau discipoli.

Ultima parte a lunii este creativă, dar mai retrasă.

Câștigurile sunt destul de bune în luna iunie 2016, însă poți avea unele probleme cu sediile sau cu proprietățile imobiliare.

Horoscopul lunii iunie 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Leului, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

Leii sunt într-o formă excelentă în primele două decade din iunie 2016: au multă energie și un moral de nezdruncinat.

În ultima decadă forțele scad și se poate să te biruie oboseala și lipsa de motivare, ba chiar să ai unele neplăceri de sănătate, pe fundalul unei imunități scăzute.

Este timpul să lași motorul la relanti și să te ocupi mai mult de tine.

Sfatul eAstrolog pentru Leu în iunie 2016

Ieși în lume, ține discursuri, împărtășește-ți părerile, fă-ți cunoscut punctul de vedere!

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Leului pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii iulie 2016 pentru Lei
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.