Horoscop lunar Pești

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Pești iunie 2016

Dragoste și viața în doi

În prima parte a lunii iunie 2016 interesele Peștilor se învârt în jurul căminului și al familiei. Probabil că tu și perechea va preocupați de locuință și de proprietăți sau interacționați mai mult cu părinții și cu rudele. În plan sentimental, ai nevoie de intimitate, pace și siguranță.

Pe 17 iunie, Venus, planeta iubirii, pășește glorioasă în casa dragostei și a erotismului Peștilor. Iar pe 21 iunie o urmează și Soarele. Soarele sporește vigoarea sexuală și amplifică forța pasiunii. Venus aduce senzualitate, romantism și putere de seducție. De asemenea, Venus este purtătoare de șansă și făuritoare de circumstanțe amoroase favorabile.

Perioada este promițătoare pentru Pești, cu atât mai mult cu cât Soarele și Venus sunt în bune relații cu Jupiter, Marele Benefic, situat în casa cuplului Peștilor.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe iunie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Pești (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Marte retrograd a plecat din casa a zecea a Peștilor, așa că presiunea pe care a pus-o asupra carierei slăbește. În iunie 2016, Marte se află în casa a noua și acolo își va relua mersul direct pe 30 iunie și va mărșălui țanțos toată luna iulie.

Așteaptă-te ca interesul și energia să ți se focalizeze în direcția studiilor, a cunoașterii, a călătoriilor, a străinătății și a activităților la distanță. Atenția insistentă pe care o acordă Marte acestor domenii subliniază importanța lor și arată că sunt domeniile în care poți avea parte de acțiune, inițiative și decizii, dar poate și de agitație, conflicte și lupte.

În rest, iunie 2016 este bun pentru imobiliare și treburi casnice, dar și pentru demersuri creative și distracții.

În plan financiar, luna iunie 2016 se anunță stresantă și riscantă pentru Pești. Drămuiește-ți cu grijă resursele!

În horoscopul carierei 2016 pentru Pești găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii iunie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Prima parte a lunii iunie 2016 este cam tensionată. Relația dificilă pe care o are Soarele, stăpânul casei bolilor Peștilor, cu Saturn, se poate răsfrânge asupra sănătății.

În partea a doua a lunii, sporesc entuziasmul și optimismul, iar în ultima decadă îți revin forțele, așa că vei fi plin(ă) de energie și de bucurie de viață. Pentru a te menține în formă, este indicat să eviți excesele și să faci mișcare.

Sfatul eAstrolog pentru Pești în iunie 2016

Organizează-te, adună-te, limpezește-te și concentrează-te asupra priorităților!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Pești mai 2016

Dragoste și viața în doi

Luna mai 2016 promite Peștilor șansă și fericire. Aflat în casa cuplului Peștilor, generosul Jupiter este în aspect favorabil cu Mercur, stăpânul casei.

Mercur se află în Taur, semn venusian, și acompaniat de Venus, planeta dragostei și a uniunii, în cea mai mare parte a lunii. Mercur are ceva special de spus, fiindcă se află în ciclul retrogradării. Poate să încerce să pună la punct o problemă mai veche, poate să-ți răscolească amintiri romantice din trecut sau să-ți facă pur și simplu o surpriză.

În a doua parte a lunii mai 2016 așteaptă-te la un eveniment important sau la o schimbare de situație, fiindcă Mercur își reia mersul direct pe 22 mai.

Comunicarea, drumurile și/sau preocupările intelectuale sunt esențiale pentru viața de cuplu a Peștilor pe tot parcursul lunii mai 2016.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Peștilor, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Marte și Saturn supun la cazne casa carierei Peștilor: obstacole, concurență, lupte sau, pur și simplu, responsabilități mai multe, mai copleșitoare.

Vestea bună este că poți conta pe sprijinul celorlalți. Situat în casa colaborărilor Peștilor, Jupiter (Marele Benefic), face un trigon cu Pluto, aflat în casa protectorilor și a suporterilor Peștilor, și un alt trigon cu Soarele, Mercur și Venus (Mica Benefică).

Luna mai 2016 este foarte favorabilă conlucrării, înțelegerilor, negocierilor și încheierii unor noi contracte. Cele mai solicitante, dar și cele mai bogate în împliniri, sunt activitățile care presupun efort intelectual, prelucrarea sau transmiterea informației, redactare, comunicare, oratorie, drumuri, comerț și schimburi diverse.

Banii îi faci mai ales împreună cu ceilalți sau cu ajutorul lor.

Horoscopul lunii mai 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Peștilor, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

În luna mai 2016 Peștii se bucură de un tonus fizic destul de bun și au o stare de spirit înfloritoare, colorată de veselie, umor și optimism.

Nu trebuie să uiți, însă, că în fundal persistă, chiar dacă într-o tonalitate discretă, distonanțele dintre stăpânul zodiei Peștilor, Jupiter, și planetele Marte, Saturn și Neptun.

Așadar, chiar dacă te simți bine, ferește-te de excese și nu-ți neglija eventualele probleme de sănătate mai vechi!

Sfatul eAstrolog pentru Pești în mai 2016

Circulă, vorbește, convinge! Este momentul să preiei inițiativa.

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Peștilor pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii iunie 2016 pentru Pești
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.