Horoscop lunar Pești

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Pești iulie 2016

Dragoste și viața în doi

În prima decadă din iulie 2016, Jupiter, Marele Benefic, se află în casa cuplului Peștilor, iar Venus, mica Benefică și planeta iubirii, se află în casa erotismului Peștilor. Prin urmare, este o perioadă minunată pentru dragoste, distracții și viață de cuplu.

Ar putea fi chiar o perioadă fabuloasă, având în vedere că, pe lângă Venus, în casa erotismului Peștilor se mai află jucăușul Mercur și Soarele, marele răspânditor de vitalitate și strălucire.

Este o perioadă superbă pentru relansarea unei relații existente, înflorirea uneia incipiente sau debutul uneia viitoare. Și pentru sex, în mod deosebit!

Lucrurile se prezintă destul de bine și în continuare, până pe 22 iulie 2016, când Soarele părăsește casa erotismului Peștilor, dar ideal ar fi să profiți de primele 12, poate chiar 14 zile ale lunii.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe iulie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Pești (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Cu Saturn în casa carierei Peștilor, nu îți este ușor. Poți, însă, să construiești – cu trudă și răbdare, pe termen lung. Este important să-ți clarifici scopurile și să-ți pui la punct strategiile.

În acest sens, iulie 2016 este o lună bună fiindcă, începând din a doua decadă, Saturn primește ajutor de la Venus, Mercur și Soare, care intră pe rând în casa muncii Peștilor. Ai ocazia să arăți ce poți și să-ți edifici planuri de bătaie inteligente și eficiente pentru viitor.

Folosește-ți mintea, abilitățile de comunicare, imaginația și talentele, fiindcă prin ele vei dobândi succes și bani! Da, bani: Marte, stăpânul casei banilor Peștilor, și-a reluat mersul direct, așa că de-acum îți va merge mai bine.

Din lunile trecute ai, însă, de tras niște concluzii și de învățat o lecție.

În horoscopul carierei 2016 pentru Pești găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii iulie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Peștii sunt în formă excelentă în primele două decade din iulie 2016. Ai multă energie și o bună-dispoziție care-i contaminează și pe cei din jur.

Decada a doua este grozavă, iar ultima decadă este destul de bună pentru a-ți pune la punct unele probleme medicale, pentru a merge la doctor sau la dentist pentru un check-up, pentru a face un tratament special sau chiar pentru a întreprinde anumite proceduri cosmetice.

Sfatul eAstrolog pentru Pești în iulie 2016

Stabilește-ți cele mai importante ținte si concentrează-te asupra lor! Fii disciplinat(ă)!

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Pești iunie 2016

Dragoste și viața în doi

În prima parte a lunii iunie 2016 interesele Peștilor se învârt în jurul căminului și al familiei. Probabil că tu și perechea va preocupați de locuință și de proprietăți sau interacționați mai mult cu părinții și cu rudele. În plan sentimental, ai nevoie de intimitate, pace și siguranță.

Pe 17 iunie, Venus, planeta iubirii, pășește glorioasă în casa dragostei și a erotismului Peștilor. Iar pe 21 iunie o urmează și Soarele. Soarele sporește vigoarea sexuală și amplifică forța pasiunii. Venus aduce senzualitate, romantism și putere de seducție. De asemenea, Venus este purtătoare de șansă și făuritoare de circumstanțe amoroase favorabile.

Perioada este promițătoare pentru Pești, cu atât mai mult cu cât Soarele și Venus sunt în bune relații cu Jupiter, Marele Benefic, situat în casa cuplului Peștilor.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Peștilor, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Marte retrograd a plecat din casa a zecea a Peștilor, așa că presiunea pe care a pus-o asupra carierei slăbește. În iunie 2016, Marte se află în casa a noua și acolo își va relua mersul direct pe 30 iunie și va mărșălui țanțos toată luna iulie.

Așteaptă-te ca interesul și energia să ți se focalizeze în direcția studiilor, a cunoașterii, a călătoriilor, a străinătății și a activităților la distanță. Atenția insistentă pe care o acordă Marte acestor domenii subliniază importanța lor și arată că sunt domeniile în care poți avea parte de acțiune, inițiative și decizii, dar poate și de agitație, conflicte și lupte.

În rest, iunie 2016 este bun pentru imobiliare și treburi casnice, dar și pentru demersuri creative și distracții.

În plan financiar, luna iunie 2016 se anunță stresantă și riscantă pentru Pești. Drămuiește-ți cu grijă resursele!

Horoscopul lunii iunie 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Peștilor, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

Prima parte a lunii iunie 2016 este cam tensionată. Relația dificilă pe care o are Soarele, stăpânul casei bolilor Peștilor, cu Saturn, se poate răsfrânge asupra sănătății.

În partea a doua a lunii, sporesc entuziasmul și optimismul, iar în ultima decadă îți revin forțele, așa că vei fi plin(ă) de energie și de bucurie de viață. Pentru a te menține în formă, este indicat să eviți excesele și să faci mișcare.

Sfatul eAstrolog pentru Pești în iunie 2016

Organizează-te, adună-te, limpezește-te și concentrează-te asupra priorităților!

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Peștilor pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii iulie 2016 pentru Pești
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.