Horoscop lunar Pești

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Dragoste și viața în doi

Jupiter, stăpânul Peștilor, se află în casa cuplului Peștilor și formează un trigon cu Mercur, stăpânul casei cuplului Peștilor, și un alt trigon cu Venus, planeta iubirii. Prin urmare, prima parte a lui februarie 2016 poate fi de-a dreptul fabuloasă în plan sentimental.

Este timpul în care lucrurile curg de la sine armonios, trăiești în pace și bună înțelegere cu partenerul/partenera, puteți face lucruri plăcute și folositoare împreună, puteți să vă distrați minunat sau să puneți la cale lucruri grozave.

Dacă te afli în căutarea iubirii, în februarie 2016 ai șanse mari să o întâlnești. Iar asta se poate întâmpla, cel mai probabil, fie prin intermediul unui prieten, fie într-un grup, fie cu ocazia participării la un eveniment care adună multă lume laolaltă.

Partea a doua a lunii este mai liniștită.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe februarie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Pești (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Februarie 2016 este o lună cu un mare potențial de succes pentru cariera Peștilor.

Colaborările, munca de echipă și efortul colectiv îți pot aduce mari satisfacții. Ai o priză excelentă la ceilalți, te bucuri de popularitate, protecție și sprijin.

Dacă ai nevoie de resurse pentru a-ți îndeplini un țel, ele îți pot fi la îndemână, cu condiția să fie un țel să fie serios, cu bătaie pe termen lung. Și mai trebuie ca tu să fii gata să investești în continuare timp și efort pentru a consolida ceea ce construiești acum: o imagine, un business, o poziție.

Luna februarie 2016 este dinamică și sub aspect financiar. Banii pot veni mai ales din contracte și colaborări, din activități intelectual-culturale sau din activități la distanță.

În horoscopul carierei 2016 pentru Pești găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii februarie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Starea de spirit este foarte bună, mai ales în prima parte a lunii, dar fizic nu te poți lăuda cu o rezistență prea grozavă. Încearcă, așadar, să nu te supraaglomerezi!

Ar fi bine dacă ți-ai face o listă de priorități și te-ai concentra în special asupra lucrurilor esențiale, fără a-ți risipi forțele în chestiuni lipsite de importanță.

Sfatul eAstrolog pentru Pești în februarie 2016

Atunci când ai nevoie, cere și ți se va da, bate și ți se va deschide!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Pești ianuarie 2016

Dragoste și viața în doi

Aflat în casa cuplului Peștilor, Jupiter – Marele Benefic – stabileşte legături armonioase cu Marte, cu Soarele şi cu Mercur, ceea ce îi adaugă forţă şi-l ajută să-şi împlinească promisiunile.

Lucrurile pot evolua însă într-un mod neaşteptat/neobişnuit, fiindcă Mercur, stăpânul casei cuplului Peștilor, este retrograd între 5 şi 25 ianuarie 2016. Între altele, este posibil să revină în atenţie un subiect mai vechi, o problemă de cuplu nerezolvată sau, cine ştie, poate o fostă iubire.

Activităţile de grup influenţează semnificativ relaţia Peștilor pe tot parcursul lunii ianuarie 2016. Se poate să te implici alături de pereche într-un proiect colectiv sau să cunoşti pe cineva într-un loc sau la un eveniment care reuneşte mai multă lume: spectacol, conferinţă, club, petrecere cu prietenii etc.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Peștilor, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Venus – Mica Benefică – se află în casa carierei Peștilor până pe 23 ianuarie 2016 şi apoi în casa susţinătorilor şi a popularităţii Peștilor. Farmecul personal, relaţiile sociale, diplomaţia şi şansa contribuie generos la succes.

Totuşi, este bine să fii atent(ă) cu cine te asociezi, să evaluezi oamenii cât mai lucid şi să te asiguri că toate colaborările şi contractele se desfăşoară în condiţii limpezi şi oneste.

Intrarea lui Marte în Scorpion pe data de 3 ianuarie 2016 deschide o perioadă de circa 9 luni în care cariera Peștilor se va întrepătrunde strâns cu studiile, cu preocupările culturale sau spirituale, eventual cu munca la distanţă, străinătatea sau călătoriile.

Banii vin, dar trebuie să ai grijă la socoteli şi la documentele contabile.

Horoscopul lunii ianuarie 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Peștilor, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

În primele două decade din ianuarie 2016 Peștii sunt într-o formă foarte bună: au energie şi privesc lumea prin ochelari roz.

Ultima decadă s-ar putea să fie ceva mai delicată, fiindcă Soarele intră în casa a douăsprezecea solară, care este, între altele, şi o casă a bolilor.

S-ar putea să oboseşti mai uşor şi să-ţi scadă rezistenţa fizică, să te simţi mai puţin optimist(ă).

Odihneşte-te, du o viaţa mai ordonată şi, mai ales, cumpătată!

Sfatul eAstrolog pentru Pești în ianuarie 2016

Caută să ai o comunicare cât mai clară cu prietenii şi nu pune prea multă bază pe promisiunile lor din această perioadă!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Peștilor pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii februarie 2016 pentru Pești
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.