Horoscop lunar Pești

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Pești august 2016

Dragoste și viața în doi

Dragoste, fericire, realizări comune. Cam așa arată luna august 2016, când în casa relațiilor Peștilor își dau întâlnire cele două benefice, Jupiter și Venus.

Ai nevoi sufletești mari, dar ți se fac și oferte pe măsură. Nimerești în împrejurări norocoase, de parcă universul ar conspira spre a-ți îndeplini dorințele.

Perioada are însă și semnificații mai adânci, menite să sublinieze importanța vieții în doi și să dea cumva o direcție sau un scop parcursului comun. Este ca și când ați face împreună lucruri deosebite, care vă unesc și mai mult. În unele cazuri, mai rare, sunt subliniate diferențele, discrepanțele.

Lunile august și septembrie 2016 sunt deosebit de relevante pentru Pești în plan relațional și trebuie trăite conștient și responsabil.

Comunicarea este esențială în viața de cuplu a Peștilor în această perioadă.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe august 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Pești (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Cu Marte și Saturn în casa carierei Peștilor, în august 2016 e timpul să iei decizii tranșante în carieră, să treci la fapte serioase, să lupți pentru a-ți face o situație sau pentru a cuceri o poziție. E timpul să acționezi hotărât, rapid, dar înțelept, să pui în aplicare ceva nou, dar la care te gândești de mai multă vreme.

În primele două decade din august 2016 primești un ajutor consistent de la Soare, plasat în casa muncii Peștilor, pe care o și stăpânește. Succesul tău depinde de colaborări, de cooperarea cu alți oameni, de clientelă și de interacțiuni sociale diverse. La acest capitol stai foarte bine, dar nu este exclus ca în septembrie să apară și aici nevoia unor analize și reconsiderări.

Finanțele depind de deciziile profesionale și de cât de bine îți pui în aplicare strategiile.

În horoscopul carierei 2016 pentru Pești găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii august 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

August 2016 este o lună potrivită pentru proceduri medicale. Ai contacte bune cu doctorii și terapeuții, beneficiezi de sfaturile unor specialiști, de tratamente eficiente etc.

Tot acum, Peștii pot întreprinde unele demersuri privind igiena de viață și îngrijirile corporale.

Există o tendință către excese și lipsă de echilibru, pe care trebuie să încerci să o ții sub control.

Sfatul eAstrolog pentru Pești în august 2016

Concentrează-te asupra scopurilor majore și nu te lăsa până nu le atingi!

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Pești iulie 2016

Dragoste și viața în doi

În prima decadă din iulie 2016, Jupiter, Marele Benefic, se află în casa cuplului Peștilor, iar Venus, mica Benefică și planeta iubirii, se află în casa erotismului Peștilor. Prin urmare, este o perioadă minunată pentru dragoste, distracții și viață de cuplu.

Ar putea fi chiar o perioadă fabuloasă, având în vedere că, pe lângă Venus, în casa erotismului Peștilor se mai află jucăușul Mercur și Soarele, marele răspânditor de vitalitate și strălucire.

Este o perioadă superbă pentru relansarea unei relații existente, înflorirea uneia incipiente sau debutul uneia viitoare. Și pentru sex, în mod deosebit!

Lucrurile se prezintă destul de bine și în continuare, până pe 22 iulie 2016, când Soarele părăsește casa erotismului Peștilor, dar ideal ar fi să profiți de primele 12, poate chiar 14 zile ale lunii.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Peștilor, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Cu Saturn în casa carierei Peștilor, nu îți este ușor. Poți, însă, să construiești – cu trudă și răbdare, pe termen lung. Este important să-ți clarifici scopurile și să-ți pui la punct strategiile.

În acest sens, iulie 2016 este o lună bună fiindcă, începând din a doua decadă, Saturn primește ajutor de la Venus, Mercur și Soare, care intră pe rând în casa muncii Peștilor. Ai ocazia să arăți ce poți și să-ți edifici planuri de bătaie inteligente și eficiente pentru viitor.

Folosește-ți mintea, abilitățile de comunicare, imaginația și talentele, fiindcă prin ele vei dobândi succes și bani! Da, bani: Marte, stăpânul casei banilor Peștilor, și-a reluat mersul direct, așa că de-acum îți va merge mai bine.

Din lunile trecute ai, însă, de tras niște concluzii și de învățat o lecție.

Horoscopul lunii iulie 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Peștilor, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

Peștii sunt în formă excelentă în primele două decade din iulie 2016. Ai multă energie și o bună-dispoziție care-i contaminează și pe cei din jur.

Decada a doua este grozavă, iar ultima decadă este destul de bună pentru a-ți pune la punct unele probleme medicale, pentru a merge la doctor sau la dentist pentru un check-up, pentru a face un tratament special sau chiar pentru a întreprinde anumite proceduri cosmetice.

Sfatul eAstrolog pentru Pești în iulie 2016

Stabilește-ți cele mai importante ținte si concentrează-te asupra lor! Fii disciplinat(ă)!

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Peștilor pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii august 2016 pentru Pești
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.