Horoscop lunar Pești

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Pești mai 2016

Dragoste și viața în doi

Luna mai 2016 promite Peștilor șansă și fericire. Aflat în casa cuplului Peștilor, generosul Jupiter este în aspect favorabil cu Mercur, stăpânul casei.

Mercur se află în Taur, semn venusian, și acompaniat de Venus, planeta dragostei și a uniunii, în cea mai mare parte a lunii. Mercur are ceva special de spus, fiindcă se află în ciclul retrogradării. Poate să încerce să pună la punct o problemă mai veche, poate să-ți răscolească amintiri romantice din trecut sau să-ți facă pur și simplu o surpriză.

În a doua parte a lunii mai 2016 așteaptă-te la un eveniment important sau la o schimbare de situație, fiindcă Mercur își reia mersul direct pe 22 mai.

Comunicarea, drumurile și/sau preocupările intelectuale sunt esențiale pentru viața de cuplu a Peștilor pe tot parcursul lunii mai 2016.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe mai 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Pești (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Marte și Saturn supun la cazne casa carierei Peștilor: obstacole, concurență, lupte sau, pur și simplu, responsabilități mai multe, mai copleșitoare.

Vestea bună este că poți conta pe sprijinul celorlalți. Situat în casa colaborărilor Peștilor, Jupiter (Marele Benefic), face un trigon cu Pluto, aflat în casa protectorilor și a suporterilor Peștilor, și un alt trigon cu Soarele, Mercur și Venus (Mica Benefică).

Luna mai 2016 este foarte favorabilă conlucrării, înțelegerilor, negocierilor și încheierii unor noi contracte. Cele mai solicitante, dar și cele mai bogate în împliniri, sunt activitățile care presupun efort intelectual, prelucrarea sau transmiterea informației, redactare, comunicare, oratorie, drumuri, comerț și schimburi diverse.

Banii îi faci mai ales împreună cu ceilalți sau cu ajutorul lor.

În horoscopul carierei 2016 pentru Pești găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii mai 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

În luna mai 2016 Peștii se bucură de un tonus fizic destul de bun și au o stare de spirit înfloritoare, colorată de veselie, umor și optimism.

Nu trebuie să uiți, însă, că în fundal persistă, chiar dacă într-o tonalitate discretă, distonanțele dintre stăpânul zodiei Peștilor, Jupiter, și planetele Marte, Saturn și Neptun.

Așadar, chiar dacă te simți bine, ferește-te de excese și nu-ți neglija eventualele probleme de sănătate mai vechi!

Sfatul eAstrolog pentru Pești în mai 2016

Circulă, vorbește, convinge! Este momentul să preiei inițiativa.

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Pești aprilie 2016

Dragoste și viața în doi

Cu Jupiter în casa cuplului Peștilor, șansa îți surâde până în septembrie 2016. Nevoile relaționale sunt mari, ai mult de dăruit, iar conjuncturile favorabile în plan sentimental sunt mai frecvente decât în alte perioade.

În aprilie 2016, însă, se petrece un fenomen interesant: Mercur intră în casa a treia a Peștilor, unde va sta de două ori mai mult decât de obicei. Această configurație pune accent pe importanța comunicării pentru bunul mers al relației sau pentru aflarea perechii potrivite, prevestește discuții revelatoare, întâlniri și drumuri cu impact puternic asupra vieții sentimentale.

Pe de altă parte, situarea lui Venus în casa banilor Peștilor arată fie o preocupare a cuplului pentru unele aspecte financiare, fie tendința de a face alegeri sentimentale influențate de rațiuni practice, materiale.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Peștilor, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Luna aprilie 2016 și următoarele câteva săptămâni nu se anunță deloc ușoare pentru Pești în plan socio-profesional.

În casa carierei și a statutului Peștilor se află două planete cu faimă proastă: Marte și Saturn. În astrologia tradițională, Marte aduce conflicte și lupte, iar Saturn aduce dificultăți, obstacole și întârzieri.

Pe de altă parte, Saturn este un excepțional strateg, care, cu răbdare și perseverență, te ajută să construiești durabil, iar Marte este un ambițios răzbătător, care te sprijină să-ți croiești cu curaj drumul spre obiectivul vizat. Deci se poate. Și se poate mult – dar cu efort.

Situația s-ar putea să devină mai complicată, să stagneze temporar sau să ia o întorsătură neașteptată după 17 aprilie 2016, când Marte retrogradează.

Luna aprilie 2016 este însă productivă pentru Pești în plan financiar.

Horoscopul lunii aprilie 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Peștilor, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

Aflat în Fecioară, Jupiter, stăpânul tradițional al Peștilor, este încolțit de Marte și Saturn (aflați în Săgetător) și de Neptun (în Pești). Combinația e dificilă și pune multă presiune asupra ta.

Starea de spirit a Peștilor nu e grozavă. Simți că nu ai libertate de mișcare, te zbați cu responsabilități, greutăți, lipsă de continuitate. Psihic nu prea ești în formă și trebuie să ai grijă, fiindcă acest lucru poate antrena tot felul de dezechilibre fizice.

Sfatul eAstrolog pentru Pești în aprilie 2016

Concentrează-te pe lucrurile importante și planifică-ți cu grijă agenda!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Peștilor pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii mai 2016 pentru Pești
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.