Horoscop lunar Rac

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Rac iulie 2016

Dragoste și viața în doi

În iulie 2016 senzualitatea Racilor se manifestă cu intensitate maximă.

Marte, planeta energiei sexuale și a pasiunii, se află în casa iubirii și a erotismului Racului. Tot acolo s-a aflat și luna trecută, cu diferența că atunci era în mișcare retrogradă, iar acum este în mișcare directă, deci mult mai decis, explicit și eficient.

Iar asta nu este tot! Până pe 12 iulie 2016, Venus, planeta dragostei, se află chiar în Rac.

Prin urmare, toată luna este străbătută de filonul dorinței, care îți motivează acțiunile și deciziile. În plus, prima parte a lunii iulie se află sub influența seducției și a romantismului, fiind cu precădere favorabilă pentru împliniri sentimentale, găsirea iubirii, fericire, înțelegere.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe iulie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Rac (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Iulie 2016 este o lună cu mare potențial de succes profesional pentru Raci.

Soarele, cel ce răspândește vitalitate și strălucire, se află în Rac în primele două decade. Prin urmare, ai mai multă vizibilitate, mai multă influență, emani siguranță de sine și autoritate, te impui, atragi admirația.

În prima decadă din iulie 2016, alături de Soare se află și Mercur, care îți accentuează abilitățile intelectuale și darul comunicării, și Venus, care îți netezește drumul spre cooperare, șansă și bani.

Banii vin către tine cu ușurință și în ultimele două decade, când Mercur, Venus și Soarele intră pe rând în casa finanțelor Racului, făcând aspecte armoniose cu planetele aflate în celelalte case vocaționale: Saturn, din casa muncii, și Uranus, din casa carierei și a statutului.

În fine, Marte, stăpânul casei carierei Racului, este foarte bine poziționat, promițând noroc și oportunități.

În horoscopul carierei 2016 pentru Rac găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii iulie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Te simți în formă, radiezi energie și optimism. Ești activ(ă) și plin(ă) de aplomb.

Dacă ai vreo afecțiune cronică, trateaz-o cu multă grijă și fii atent(ă) la tot ceea ce este legat de oase, articulații, piele, păr, unghii și absorbția de minerale!

Ar fi bine să nu te expui la soare decât pentru scurte perioade de timp.

Sfatul eAstrolog pentru Rac în iulie 2016

Scoate "pe tarabă" tot ce ai mai bun! Este o perioada excelentă pentru lansare și promovare.

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Rac iunie 2016

Dragoste și viața în doi

Spre sfârșitul lunii precedente, Marte a revenit în casa erotismului și a pasiunii Racului. De data asta, însă, în mers retrograd. Iar situația rămâne neschimbată pe tot parcursul lunii iunie 2016.

Marte răscolește emoții vechi sau te confruntă cu situații amoroase atipice, uneori complicate, dificile, obligându-te să reflectezi asupra unor subiecte legate de sexualitate, iubire liberă, patimă, aventură sau chiar maternitate/paternitate.

Marte își va relua mersul direct abia pe 30 iunie 2016. Până atunci, este prematur să-ți faci planuri sau să iei decizii, fiindcă fie îți lipsesc piese din puzzle, fie circumstanțele suferă modificări neașteptate.

Totuși, climatul începe să devină mai favorabil după 17 iunie 2016, când Venus, planeta iubirii, intră în zodia Racului.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Racului, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Pentru Raci, atmosfera de lucru este mult mai calmă în iunie 2016 decât în lunile anterioare. Poate că nu te bucuri de o eficiență nemaipomenită sau de cine știe ce succese răsunătoare, dar nu mai trebuie să muncești în stres și în mare viteză.

Luna iunie 2016 este potrivită pentru analiză și consolidare, eventual pentru reorganizare, re-brenduire, relansare, re-promovare.

Dacă îți faci bine lecțiile, cu răbdare și pricepere, ultima decadă din iunie 2016 poate începe să îți aducă roadele sperate. Iar satisfacțiile vor continua să se arate și în iulie.

În altă ordine de idei, luna iunie are un mare potențial creativ pentru Raci. Acum poți reînvia talente amorțite sau inițiative abandonate cândva în trecut.

Finanțele Racilor se ameliorează după 17 iunie 2016 și devin mult mai satisfăcătoare după 20.

Horoscopul lunii iunie 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Racului, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

Nu ești în vârf de formă, dar te prezinți mai bine decât în lunile precedente.

Marte a părăsit casa bolilor Racului spre sfârșitul lunii mai 2016, așa că urgențele, fazele acute și cele mai mari pericole sunt, deocamdată, îndepărtate.

Tonusul, atât fizic, cât și psihic, se îmbunătățește vizibil din a doua parte a lunii iunie 2016.

Oricât de bine te-ai simți, însă, este recomandat să eviți excesele și să ai grijă de tine, fiindcă Saturn rămâne în casa bolilor Racului.

Sfatul eAstrolog pentru Rac în iunie 2016

Meditează în liniște la problemele tale, caută soluții și fă-ți planuri!

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Racului pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii iulie 2016 pentru Raci
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.