Horoscop lunar Rac

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Rac iunie 2016

Dragoste și viața în doi

Spre sfârșitul lunii precedente, Marte a revenit în casa erotismului și a pasiunii Racului. De data asta, însă, în mers retrograd. Iar situația rămâne neschimbată pe tot parcursul lunii iunie 2016.

Marte răscolește emoții vechi sau te confruntă cu situații amoroase atipice, uneori complicate, dificile, obligându-te să reflectezi asupra unor subiecte legate de sexualitate, iubire liberă, patimă, aventură sau chiar maternitate/paternitate.

Marte își va relua mersul direct abia pe 30 iunie 2016. Până atunci, este prematur să-ți faci planuri sau să iei decizii, fiindcă fie îți lipsesc piese din puzzle, fie circumstanțele suferă modificări neașteptate.

Totuși, climatul începe să devină mai favorabil după 17 iunie 2016, când Venus, planeta iubirii, intră în zodia Racului.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe iunie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Rac (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Pentru Raci, atmosfera de lucru este mult mai calmă în iunie 2016 decât în lunile anterioare. Poate că nu te bucuri de o eficiență nemaipomenită sau de cine știe ce succese răsunătoare, dar nu mai trebuie să muncești în stres și în mare viteză.

Luna iunie 2016 este potrivită pentru analiză și consolidare, eventual pentru reorganizare, re-brenduire, relansare, re-promovare.

Dacă îți faci bine lecțiile, cu răbdare și pricepere, ultima decadă din iunie 2016 poate începe să îți aducă roadele sperate. Iar satisfacțiile vor continua să se arate și în iulie.

În altă ordine de idei, luna iunie are un mare potențial creativ pentru Raci. Acum poți reînvia talente amorțite sau inițiative abandonate cândva în trecut.

Finanțele Racilor se ameliorează după 17 iunie 2016 și devin mult mai satisfăcătoare după 20.

În horoscopul carierei 2016 pentru Rac găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii iunie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Nu ești în vârf de formă, dar te prezinți mai bine decât în lunile precedente.

Marte a părăsit casa bolilor Racului spre sfârșitul lunii mai 2016, așa că urgențele, fazele acute și cele mai mari pericole sunt, deocamdată, îndepărtate.

Tonusul, atât fizic, cât și psihic, se îmbunătățește vizibil din a doua parte a lunii iunie 2016.

Oricât de bine te-ai simți, însă, este recomandat să eviți excesele și să ai grijă de tine, fiindcă Saturn rămâne în casa bolilor Racului.

Sfatul eAstrolog pentru Rac în iunie 2016

Meditează în liniște la problemele tale, caută soluții și fă-ți planuri!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Rac mai 2016

Dragoste și viața în doi

Cu toate că stăpânul casei cuplului Racului nu este grozav configurat în luna mai 2016, Venus, planeta iubirii, salvează situația.

Venus este plasată într-o casă norocoasă, este anturată de Soare și Mercur și bine privită de Jupiter (situat în casa comunicării Racului) și de Pluto (situat chiar în casa cuplului Racului). Acest aranjament astral promite Racilor o lună dinamică, antrenantă, foarte deschisă către socializare și bogată în conjuncturi favorabile în plan amoros.

Oportunitățile apar mai ales în decursul participării la activități colective: reuniuni, congrese, conferințe, festivități, acțiuni în cadrul unor organizații, proiecte de grup ș.a.md.

Dacă ai deja pereche, in luna mai 2016 munciți împreună, dar vă și distrați pe cinste!

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Racului, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Pare să-ți meargă cam greu cu munca în luna mai 2016. Nu că nu ai avea destule de făcut! Dimpotrivă, probabil că ai până peste cap.

Marte retrograd poate să-ți încetinească ritmul, să-ți perturbe ordinea priorităților sau să-ți creeze diverse încurcături. Bine, însă, că te poți baza pe ceilalți! La nevoie, sar să te ajute prietenii, colaboratorii și toți cei care ar putea face ceva pentru tine. Nu trebuie decât să le ceri sprijinul.

Te bucuri de popularitate și ai succes în toate acțiunile care presupun implicarea colectivă. Socializarea îți prinde bine, fiindcă îți poate aduce noi parteneriate de lucru, contracte și relații utile.

Financiar, șansa este alături de Raci în primele două decade din mai 2016, dar ultima decadă nu-ți este favorabilă.

Horoscopul lunii mai 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Racului, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

In luna mai 2016, Racilor li se recomandă să acorde o atenție specială sănătății.

Chiar dacă nu dai semne vizibile de boală, nu lăsa garda jos: îngrijește-te, fă-ți tratamentele și controalele medicale cuvenite și evită orice formă de delăsare sau exces!

Dacă organismul îți transmite vreun semnal că ceva nu e în regulă, ar fi bine să te duci la medic fără amânare.

Ferește-te de posibile accidentări!

Sfatul eAstrolog pentru Rac în mai 2016

Ieși, distrează-te, fă-ți noi prieteni, promovează-ți imaginea!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Racului pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii iunie 2016 pentru Raci
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.