Horoscop lunar Săgetător

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Săgetător iunie 2016

Dragoste și viața în doi

Iunie 2016 îți deschide porțile către iubire! Cu Soarele și cu Venus în casa cuplului Săgetătorului, primele două decade din iunie sunt animate și pline de șansă.

Soarele răspândește energie și scoate în evidență importanța relației, făcându-te să consideri că omul drag este centrul universului, în jurul căruia se rotesc toate galaxiile, dar și toate planurile și dorințele tale. Venus îți sporește vizibil setea de dragoste și sex-appeal-ul.

Intervalul aduce Săgetătorilor oportunități amoroase. Dacă ai deja o relație stabilă, te poți aștepta la pace, armonie, tandrețe și împliniri.

În perioada 13-30 iunie 2016, prin casa cuplului Săgetătorului va trece Mercur, care încurajează comunicarea între parteneri și poate aduce întâlniri și drumuri importante în plan sentimental.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe iunie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Săgetător (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Jupiter continuă să troneze în casa carierei Săgetătorului, unde va rămâne până în septembrie. Este un avantaj mare pentru Săgetători, care pot urca ierarhic, pot pune în operă proiecte de amploare sau pot avea diverse alte împliniri profesionale.

Pe acest fundal, tranzitul lui Mercur (stăpânul casei carierei Săgetătorului) prin casa muncii Săgetătorului (până pe 13 iunie 2016) și apoi prin casa colaborărilor (după 13 iunie), îți dă un avânt suplimentar și contribuie la apariția succesului.

Parteneriatele au un rol foarte important pentru Săgetători în iunie 2016. Acum pot apărea noi contracte, noi alianțe, noi propuneri de asociere, iar munca în echipă îți aduce profit și satisfacții.

Financiar, prima parte a lunii este mai favorabilă, dar n-ai de ce te plânge nici în rest.

În horoscopul carierei 2016 pentru Săgetător găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii iunie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Sănătatea trebuie monitorizată și trebuie evitate riscurile. Cu Saturn în Săgetător, te afli într-o perioadă a vieții când rezistența organismului dă rateuri iar imunitatea este scăzută.

În iunie 2016, ai de-a face și cu Marte retrograd într-una dintre casele medicale ale Săgetătorului, configurație care predispune la infecții, contaminări, accidente, recidive sau reactivări ale unor afecțiuni mai vechi.

Sfatul eAstrolog pentru Săgetător în iunie 2016

Este momentul să-ți faci noi prieteni și să organizezi întâlniri cu cei vechi. Oricum, ferește-te de vicii și excese!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Săgetător mai 2016

Dragoste și viața în doi

Iubirea vieții tale în luna mai 2016 este... munca. Atât Venus, planeta iubirii, cât și Mercur, stăpânul casei cuplului Săgetătorului, se află în casa muncii Săgetătorului. Lăsând gluma, relațiile și profesia Săgetătorilor se împletesc într-un anume fel.

Se poate ca tu și perechea să lucrați ceva împreună sau să împărtășiți anumite responsabilități, mai multe sau mai importante ca altă dată. Și o faceți cu plăcere, chiar dacă se mai nasc pe ici-colo discuții sau neconcordanțe în comunicare.

Se mai poate să întâlnești pe cineva cu ocazia unei reuniuni profesionale sau a unei deplasări în interes de serviciu. Ori să legi, pur și simplu, o idilă cu un coleg/o colegă de la birou/școală/facultate.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Săgetătorului, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Efort mare, dar cu satisfacții. Sau dolce far niente... tot cu satisfacții!

Cu Marte și Saturn în Săgetător, în principiu ar trebui ca luna mai 2016 să fie o perioadă dură, de activitate intensă și luptă cu dificultățile. Pentru unii Săgetători s-ar putea chiar așa să fie. Pentru alții, faptul că Marte este retrograd s-ar putea traduce prin blocarea inițiativei și a chefului de acțiune. Indiferent care este situația, până la urmă ieși în avantaj.

Tripla conjuncție Soare-Mercur-Venus din casa muncii Săgetătorului este cu noroc, mai ales că formează aspecte bune cu Jupiter, aflat în casa carierei, și cu Pluto, aflat în casa banilor Săgetătorului.

Așadar, dincolo de orice inconvenient, te așteaptă o doză de șansă profesională, care îți mângâie orgoliul și-ți umple buzunarul!

Horoscopul lunii mai 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Săgetătorului, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

În luna mai 2016 Soarele, Mercur și Venus se află într-una dintre casele medicale ale Săgetătorului, definind o perioadă care stimulează interesul pentru sănătate.

Fie apar probleme care te obligă să iei măsuri, fie triada Soare-Mercur-Venus îți insuflă dorința de a face ceva pentru a te simți mai bine în pielea ta. Poate rezolvi unele mici probleme de sănătate neglijate, poate adopți o dietă sau o terapie, sau poate faci unele demersuri cosmetice sau de întreținere corporală.

Sfatul eAstrolog pentru Săgetător în mai 2016

Relaxează-te, arată mai multă încredere și bunăvoință!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Săgetătorului pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii iunie 2016 pentru Săgetători
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.