Horoscop lunar Săgetător

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Săgetător iulie 2016

Dragoste și viața în doi

Mercur, stăpânul casei cuplului Săgetătorului, se află mai toată luna iulie 2016 în preajma lui Venus, planeta iubirii și a armoniei, ceea ce înseamnă că preocupările matrimoniale sau amoroase sunt printre cele mai importante. Dispoziția este mai romantică, mai afectuoasă, iar sex-appealul crește.

Prima parte a lunii iulie este dedicată mai mult analizelor și trăirilor interioare. Se poate să îți faci unele griji, să întreprinzi anumite investigații, să încerci să înțelegi mai bine psihologia celuilalt sau să descoperi un secret semnificativ pentru relație.

Partea a doua a lunii este mai relaxată, mai optimistă, favorizând voiajele în doi sau cu scop sentimental, idilele la distanță sau apropierea pe baza unor afinități intelectuale ori spirituale.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe iulie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Săgetător (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Dacă ești dispus(ă) să faci un efort, succesul nu va întârzia. Luna iulie 2016 oferă Săgetătorilor premisele unor realizări, mai ales ca urmare a muncii de echipă sau a unor alianțe profitabile.

Colaborările la distanță sunt favorizate. Îți merg bine și relațiile cu străinătatea, călătoriile de afaceri sau preocupările științifice ori culturale. Dacă vrei să publici un articol sau o carte, partea a doua a lunii este perfectă.

Iulie 2016 încurajează și demersurile financiare ale Săgetătorilor. În prima parte a lunii pot apărea cadouri sau venituri suplimentare și poți avea o inițiativă financiară care îmbină utilul cu plăcutul (poate o investiție care să aibă de-a face cu estetica ori cu confortul?). S-ar mai putea să te implici într-o atragere de fonduri.

În horoscopul carierei 2016 pentru Săgetător găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii iulie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Dacă te menajezi un pic, o scoți la capăt cu bine.

Cu Saturn în Săgetător, în anul 2016 nu ești în cea mai bună formă și se întâmplă să ai perioade mai bune sau mai rele.

În iulie, prima parte a lunii pare să fie mai delicată, atât pe plan fizic, cât și ca stare de spirit. Dar îți revii treptat, iar ultima decadă din iulie 2016 te găsește cu un moral crescut și gata de acțiune.

Sfatul eAstrolog pentru Săgetător în iulie 2016

Învață să-ți cunoști limitele și să te planifici mai bine!

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Săgetător iunie 2016

Dragoste și viața în doi

Iunie 2016 îți deschide porțile către iubire! Cu Soarele și cu Venus în casa cuplului Săgetătorului, primele două decade din iunie sunt animate și pline de șansă.

Soarele răspândește energie și scoate în evidență importanța relației, făcându-te să consideri că omul drag este centrul universului, în jurul căruia se rotesc toate galaxiile, dar și toate planurile și dorințele tale. Venus îți sporește vizibil setea de dragoste și sex-appeal-ul.

Intervalul aduce Săgetătorilor oportunități amoroase. Dacă ai deja o relație stabilă, te poți aștepta la pace, armonie, tandrețe și împliniri.

În perioada 13-30 iunie 2016, prin casa cuplului Săgetătorului va trece Mercur, care încurajează comunicarea între parteneri și poate aduce întâlniri și drumuri importante în plan sentimental.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Săgetătorului, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Jupiter continuă să troneze în casa carierei Săgetătorului, unde va rămâne până în septembrie. Este un avantaj mare pentru Săgetători, care pot urca ierarhic, pot pune în operă proiecte de amploare sau pot avea diverse alte împliniri profesionale.

Pe acest fundal, tranzitul lui Mercur (stăpânul casei carierei Săgetătorului) prin casa muncii Săgetătorului (până pe 13 iunie 2016) și apoi prin casa colaborărilor (după 13 iunie), îți dă un avânt suplimentar și contribuie la apariția succesului.

Parteneriatele au un rol foarte important pentru Săgetători în iunie 2016. Acum pot apărea noi contracte, noi alianțe, noi propuneri de asociere, iar munca în echipă îți aduce profit și satisfacții.

Financiar, prima parte a lunii este mai favorabilă, dar n-ai de ce te plânge nici în rest.

Horoscopul lunii iunie 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Săgetătorului, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

Sănătatea trebuie monitorizată și trebuie evitate riscurile. Cu Saturn în Săgetător, te afli într-o perioadă a vieții când rezistența organismului dă rateuri iar imunitatea este scăzută.

În iunie 2016, ai de-a face și cu Marte retrograd într-una dintre casele medicale ale Săgetătorului, configurație care predispune la infecții, contaminări, accidente, recidive sau reactivări ale unor afecțiuni mai vechi.

Sfatul eAstrolog pentru Săgetător în iunie 2016

Este momentul să-ți faci noi prieteni și să organizezi întâlniri cu cei vechi. Oricum, ferește-te de vicii și excese!

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Săgetătorului pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii iulie 2016 pentru Săgetători
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.