Horoscop lunar Scorpion

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Scorpion iulie 2016

Dragoste și viața în doi

Cu Marte în mers direct prin Scorpion (30 iunie-2 august), luna iulie 2016 aduce Scorpionilor o revitalizare a energiei fizice, inclusiv a celei sexuale, și o mai mare poftă de acțiune și cucerire.

Pasiunea ta se manifestă liber, neinhibat, ideile tale sunt mai ușor de pus în practică, dorințele tale sunt mai ușor de exprimat și de împlinit.

Venus, planeta iubirii și stăpâna casei cuplului Scorpionului, se află într-o poziție favorizantă pe tot parcursul lunii iulie 2016 și dominantă începând din a doua decadă, semn că relațiile Scorpionilor trec printr-o fază semnificativă, distinctă.

Viața ta sentimentală poate avea conexiuni importante cu cariera, poziția, reputația, drumurile, depărtările și preocupările educative, științifice, culturale sau spirituale.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe iulie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Scorpion (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Ești pe o pantă ascendentă în carieră.

Marte, stăpânul casei muncii Scorpionului, se află în iulie 2016 chiar în Scorpion, iar planetele rapide traversează zona cea mai înaltă a horoscopului tău solar. Emani energie și dai dovadă de o admirabilă eficiență. Te preocupă profesia și simți nevoia să iei unele măsuri în privința ei. Ai ambiție și te mobilizezi exemplar.

În prima parte a lunii iulie 2016, accentul cade pe studii, specializări și călătorii cu scop profesional, iar contactul cu mediul juridic, cultural sau științific te propulsează înainte. Munca/promovarea online sau colaborările la distanță pot intra și ele în specificul lunii.

Situația financiară a Scorpionilor se îmbunătățește în partea a doua a lunii iulie 2016 și tot atunci vin și cele mai notabile realizări.

În horoscopul carierei 2016 pentru Scorpion găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii iulie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

În iulie 2016 te bucuri de o vitalitate debordantă, iar rezistența organismului este foarte bună. Poți avea un surplus energetic, pe care ar fi recomandabil să-l consumi făcând mișcare.

Se poate, însă, să ai pusee de nerăbdare sau de irascibilitate și să manifești o tendință către agresivitate, excese sau risc.

Ia-o ușor, fiindcă îți poți face rău cu mâna ta!

Sfatul eAstrolog pentru Scorpion în iulie 2016

Găsește-ți un scop important și concentrează-te pe atingerea lui! Poți să ceri și ajutorul altora, fiindcă îl vei primi.

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Scorpion iunie 2016

Dragoste și viața în doi

Prima parte a lunii iunie 2016 nu se anunță prea confortabilă în viața sentimentală, fiindcă Venus, stăpâna casei cuplului Scorpionului, se află în casa a opta. Această poziție a lui Venus alimentează diverse temeri și îngrijorări, încurajează despicarea firului în patru și dă apă la moară bănuielilor și geloziei.

Nu trebuie să cedezi în fața acestor tendințe, mai ales acum, când războinicul Marte se află în Scorpion și este retrograd. Frustrările pot degenera repede în conflict, așa că ai grijă!

La 17 iunie 2016, Venus intră în casa a noua a Scorpionului, o poziție mult mai blândă și permisivă. Climatul relațional se relaxează și se aerisește. Acum, atracțiile sunt stimulate de interesele spirituale sau culturale comune și este posibil să ai o idilă la distanță sau să faci o călătorie cu miză romantică.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Scorpionului, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Parcursul profesional al Scorpionilor ar putea fi nițel cam poticnit în iunie. Marte, planeta inițiativei și a acțiunii, se află în Scorpion, dar este în mers retrograd, așa încât îți poate încurca socotelile când nu te aștepți.

În primele două decade din iunie 2016, nici Soarele, stăpânul casei carierei Scorpionului, nu este într-o amplasare prea fericită: se află într-o casă complicată și face o opoziție cu Saturn. Cum opoziția Soare-Saturn se produce pe axa formată de casele banilor Scorpionului, o parte din dificultățile lunii par să fie de natură financiară.

Atenție mai ales la interesele financiare pe care le împărtășești cu altcineva: asociați, parteneri, rude etc.!

Restul dificultăților cu care se confruntă Scorpionii în iunie 2016 par să rezulte dintr-o proastă coordonare a eforturilor. Ai nevoie de scopuri clare, strategie și răbdare!

Horoscopul lunii iunie 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Scorpionului, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

Perioada este riscantă pentru Scorpioni în planul sănătății, așa încât este recomandat să fii foarte precaut(ă).

Tratează-ți eventualele afecțiuni cu maximă seriozitate, adoptă un stil de viață echilibrat și nu ezita să contactezi medicul chiar și pentru indispozițiile aparent minore!

Luna iunie 2016 îi predispune pe Scorpioni inclusiv la răniri, accidentări și agresiune. Prudență!

Sfatul eAstrolog pentru Scorpion în iunie 2016

Evită orice conjunctură cu potențial conflictual sau violent!

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Scorpionului pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii iulie 2016 pentru Scorpioni
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.