Horoscop lunar Scorpion

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Scorpion iunie 2016

Dragoste și viața în doi

Prima parte a lunii iunie 2016 nu se anunță prea confortabilă în viața sentimentală, fiindcă Venus, stăpâna casei cuplului Scorpionului, se află în casa a opta. Această poziție a lui Venus alimentează diverse temeri și îngrijorări, încurajează despicarea firului în patru și dă apă la moară bănuielilor și geloziei.

Nu trebuie să cedezi în fața acestor tendințe, mai ales acum, când războinicul Marte se află în Scorpion și este retrograd. Frustrările pot degenera repede în conflict, așa că ai grijă!

La 17 iunie 2016, Venus intră în casa a noua a Scorpionului, o poziție mult mai blândă și permisivă. Climatul relațional se relaxează și se aerisește. Acum, atracțiile sunt stimulate de interesele spirituale sau culturale comune și este posibil să ai o idilă la distanță sau să faci o călătorie cu miză romantică.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe iunie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Scorpion (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Parcursul profesional al Scorpionilor ar putea fi nițel cam poticnit în iunie. Marte, planeta inițiativei și a acțiunii, se află în Scorpion, dar este în mers retrograd, așa încât îți poate încurca socotelile când nu te aștepți.

În primele două decade din iunie 2016, nici Soarele, stăpânul casei carierei Scorpionului, nu este într-o amplasare prea fericită: se află într-o casă complicată și face o opoziție cu Saturn. Cum opoziția Soare-Saturn se produce pe axa formată de casele banilor Scorpionului, o parte din dificultățile lunii par să fie de natură financiară.

Atenție mai ales la interesele financiare pe care le împărtășești cu altcineva: asociați, parteneri, rude etc.!

Restul dificultăților cu care se confruntă Scorpionii în iunie 2016 par să rezulte dintr-o proastă coordonare a eforturilor. Ai nevoie de scopuri clare, strategie și răbdare!

În horoscopul carierei 2016 pentru Scorpion găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii iunie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Perioada este riscantă pentru Scorpioni în planul sănătății, așa încât este recomandat să fii foarte precaut(ă).

Tratează-ți eventualele afecțiuni cu maximă seriozitate, adoptă un stil de viață echilibrat și nu ezita să contactezi medicul chiar și pentru indispozițiile aparent minore!

Luna iunie 2016 îi predispune pe Scorpioni inclusiv la răniri, accidentări și agresiune. Prudență!

Sfatul eAstrolog pentru Scorpion în iunie 2016

Evită orice conjunctură cu potențial conflictual sau violent!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Scorpion mai 2016

Dragoste și viața în doi

Relațiile sunt în fruntea listei de interese a Scorpionilor în luna mai 2016. Prin casa cuplului Scorpionului se perindă Soarele, Mercur și Venus, iar Venus este planeta iubirii și, în același timp, stăpâna casei cuplului Scorpionului.

Pronosticul este favorabil, mai ales pentru primele două decade din luna mai 2016. Triada Soare-Mercur-Venus formează aspecte armonioase cu Jupiter, Marele Benefic, și cu intensul Pluto.

Pentru Scorpioni este o perioadă de socializare febrilă. Te vezi cu multă lume, participi la diverse evenimente colective, legi colaborări etc. Toate astea contribuie la crearea unor împrejurări prielnice aflării dragostei sau înfloririi ei, dar și fericirii și bunei înțelegeri.

Comunicarea este un factor determinant, iar luna mai 2016 poate aduce Scorpionilor clarificări dorite sau necesare.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Scorpionului, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Luna mai 2016 este bună pentru legat alianțe și pentru pus țara la cale. Factorul social se reliefează cu putere pe fundalul acestei perioade, care abundă în contacte, întâlniri, discuții și proiecte comune.

Se creează condiții optime pentru apariția unor noi colaborări, în timp ce cele vechi sunt rodnice și plăcute. Se parafează înțelegeri, se semnează contracte rentabile.

Clientela este bogată, succesul la public este garantat. Oamenii te plac și te susțin. Totul se face în echipă sau în colectivitate.

În paralel, se duce o luptă surdă în sfera finanțelor. În luna mai 2016 Scorpionlor nu le este ușor să facă bani. Este nevoie de efort, perseverență și multă răbdare.

Gestionarea mijloacelor este o provocare căreia trebuie să-i faci față rațional, prudent și strategic.

Horoscopul lunii mai 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Scorpionului, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

În luna mai 2016, Marte retrograd nu le este de bun augur Scorpionilor în privința sănătății. Din două motive: Marte este atât stăpânul Scorpionului, cât și stăpânul casei bolilor Scorpionului.

Ai în general o rezistență fizică bună de la natură, dar acum nu este momentul să îi testezi limitele. Alege, măcar pentru o vreme, calea de mijloc, fără excese sau privațiuni, și ai grijă de tine!

Sfatul eAstrolog pentru Scorpion în mai 2016

Socializează cât de mult poți, schimbă idei, lărgește-ți cercul cunoștințelor!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Scorpionului pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii iunie 2016 pentru Scorpioni
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.