Horoscop lunar Taur

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Taur august 2016

Dragoste și viața în doi

Luna august 2016 favorizează în mod vădit mai mult exprimarea neîngrădită a dragostei și a sexualității decât formula cuplului tradițional, recunoscut social și unit printr-un angajament ferm, fie el oficial sau nu.

Cu Jupiter, Mercur și Venus (planeta iubirii și stăpâna Taurului) situate în casa erotismului Taurului, în august 2016 este timpul să dai frâu liber romantismului și să pui în practică cele mai nebunești fantezii carnale care ți-au bântuit vreodată imaginația. Este timpul să experimentezi, să te joci, să te aventurezi și, evident, să te îndrăgostești. Aceasta ar fi cea mai fericită întrebuințare pe care o poți da minunatelor tranzite care au loc în august 2016.

Cât despre relațiile serioase... nu este cazul să le iei prea în serios. Mai lasă de la tine!

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe august 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Taur (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Cu siguranță, în august 2016 distracțiile sunt mult mai atractive pentru Tauri decât munca. Acum ai putea petrece una dintre cele mai frumoase vacanțe din viața ta.

Dacă trebuie să muncești, e bine să știi că poți avea rezultate grozave – cu condiția să muncești cu plăcere. Talentele și creativitatea sunt la maximum, așa că folosește-le cu încredere!

Luna august 2016 este excelentă pentru orice îndeletnicire artistică, dar și pentru activitățile care au tangență cu educația, promovarea, publicitatea, divertismentul sau sportul.

Finanțele Taurilor par să depindă foarte mult de alții (parteneri, asociați, instituții financiare etc.) și necesită mai multă atenție. Orice decizie în acest domeniu trebuie cântărită cu grijă, evaluând implicațiile pe termen lung.

În horoscopul carierei 2016 pentru Taur găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii august 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Teoretic, în luna august 2016 sănătatea Taurilor n-ar trebui să ridice probleme. Dacă, totuși, apar probleme, ar trebui să fie lesne de rezolvat.

Este posibil, însă, să nu ai un echilibru psihic prea bun, perioadele de optimism molipsitor fiind întrerupte de momente de anxietate, spaime și griji. Acestea din urmă apar mai ales dacă nu ai siguranță financiară.

Sfatul eAstrolog pentru Taur în august 2016

Exprimă ceea ce simți! Mai ales ceea ce simți adânc și frumos...

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Taur iulie 2016

Dragoste și viața în doi

Iulie 2016 este luna în care se limpezesc unele probleme legate de relațiile Taurilor, se tranșează o situație, se pune punctul pe i.

După ce și-a reluat mersul direct pe 30 iunie, Marte străbate în pas normal casa cuplului Taurului în perioada 1 iulie-2 august 2016. Marte iubește lucrurile clare și își exprimă dorințele direct, fără ocolișuri. Poate să-ți dea curajul de a face un pas hotărâtor sau de a impulsiona o situație care trenează, dar poate, la fel de bine, să precipite lucrurile sau să te împingă la un gest pripit sau imprudent.

Să sperăm, totuși, că Marte îți va aduce unele derulări pozitive, fiindcă în iulie 2016 face aspecte pozitive cu multe alte planete: cu Jupiter, Neptun, Pluto și, în prima parte a lunii, cu Soarele, Mercur și Venus.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Taurului, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Colaborările, munca de echipă și proiectele colective sunt foarte mobilizatoare pentru Tauri în luna iulie 2016. Ai capacitatea de a-i dinamiza pe ceilalți, de a-i cointeresa într-o acțiune energică, decisă, eficientă.

Te poți aștepta, însă, și la provocări, concurență și rivalități. Toate interacțiunile cu ceilalți sunt intense și puternice.

Iulie 2016 este excelent pentru efort intelectual și creativ, pentru deplasări și comunicare, mai ales în prima jumătate. Partea a doua a lunii poate aduce Taurilor un interes pentru amenajări imobiliare (sediu de firmă, locuință, grădină etc.), pentru istorie, folclor, construcții, agricultură, industrie extractivă.

Fiindcă Venus se află mai mereu aproape de stăpânul casei banilor Taurului, câștigurile lunii iulie sunt mulțumitoare.

Horoscopul lunii iulie 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Taurului, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

Taurii stau destul de bine la capitolul sănătate pe tot parcursul lunii iulie 2016. Nu se întrevăd neplăceri, iar dacă apare ceva, este de scurtă durată și cauzat, cel mai probabil, de propria imprudență sau de tendința către exces.

Partea a doua a lunii iulie 2016 ar putea să întărească predispozițiile sedentare ale Taurilor. N-ar strica să faci un efort și să te miști mai mult, de preferință în aer liber, în sânul naturii.

Sfatul eAstrolog pentru Taur în iulie 2016

Ține-te departe de persoanele arțăgoase sau agresive!

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Taurului pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii august 2016 pentru Tauri
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.