Horoscop lunar Taur

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Taur mai 2016

Dragoste și viața în doi

Cu Venus în Taur, luna mai 2016 este plină de senzualitate. Ai multă dragoste de oferit și atragi, deopotrivă, dragostea.

Taurii manifestă un interes mărit pentru cochetărie și eleganță, au o mai mare deschidere către flirt și către inițierea unor noi legături amoroase. Faptul că Mercur, stăpânul casei erotismului Taurului, se află tot în Taur și face o conjuncție cu Venus, poate anunța o frumoasă împlinire sentimentală.

Dacă ești în căutarea unei perechi, acum o poți găsi mai ușor. Dacă ai deja o relație, aceasta înflorește sau se poate relansa.

Totuși, în luna mai 2016 există un inconvenient: Marte, stăpânul casei cuplului Taurului, este retrograd și într-o amplasare delicată. Este nevoie deci, de mai multă atenție și diplomație pentru a păstra ceea ce ai sau ceea ce obții.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe mai 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Taur (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Cu Soarele, Venus și Mercur în zodia Taurului, luna mai 2016 îți este favorabilă în plan profesional.

Soarele în Taur îți insuflă energie, îți sporește capacitatea de lider și bun organizator, îți conferă autoritate și te pune în evidență.

Venus îți aduce beneficii prin diplomație, farmec și bune relații.

Mercur te ajută să analizezi situațiile cu acuratețe și profunzime și pune umărul când vine vorba de informare, preocupări intelectuale și comunicare. Fiind stăpânul casei banilor Taurului, Mercur îți orientează masiv interesul spre sfera financiară.

În luna mai 2016 Mercur se află, însă, în ciclul retrogradării, deci are încă de pus la punct unele probleme. Își va relua mersul direct spre finele lunii, lăsând lucrurile clare și ordonate...

În horoscopul carierei 2016 pentru Taur găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii mai 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Ești într-o formă foarte bună în primele două decade din luna mai 2016. Cu Soarele în Taur, debordezi de vitalitate, radiezi energie și forță.

Pe de altă parte, Venus te face să arăți mai bine și îți inoculează optimism și bună-dispoziție. Iar Mercur îți dă vioiciune și un spirit tineresc.

În ultima săptămână din luna mai 2016 ar putea apărea unele probleme. Prudență!

Sfatul eAstrolog pentru Taur în mai 2016

Bucură-te de viață! Carpe diem!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Taur aprilie 2016

Dragoste și viața în doi

Ai avut și perioade mai bune...

În aprilie 2016, Venus este ferecată în casa a douăsprezecea iar Marte, stăpânul casei relațiilor Turului, este situat într-o casă defavorabilă și pus pe retrogradare. Este un context astrologic care nu pare să-ți ofere prea multe motive de fericire în plan sentimental.

Aflat în casa iubirii Taurului, Jupiter promite mai mult decât este înstare să-ți dea, sau te îndeamnă să-ți faci speranțe nerealiste.

Poți să faci față cu bine perioadei dacă gândești cât mai rațional (și poți, fiindcă Mercur se află în Taur și te ajută) sau dacă îți orientezi energiile către alte sfere de interes.

Inconvenientele relaționale nu sunt de lungă durată (Taurii au, de felul lor, o porție sănătoasă de noroc în dragoste), dar îți cam macină nervii și te pot atinge la buzunar.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Taurului, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Mercur se află în Taur între 6 aprilie și 13 iunie 2016. Este o perioadă cam lungă, având în vedere că de obicei stă cam 3 săptămâni într-o zodie.

Șederea prelungită a lui Mercur în Taur se datorează retrogradării și aduce în prim-plan activitățile care au legătură cu sfera intelectuală (informare, învățare, redactare, calcule, socoteli ș.a.), comunicarea (prezentări, discursuri, negocieri, corespondență intensă), mișcarea și drumurile, inițiativa și demersurile diverse, actele, documentele, fișierele.

Este o perioadă foarte dinamică în cariera Taurilor, încununată de succes mai ales în ultima decadă.

Chestiunile financiare sunt arzătoare în aprilie 2016 și e posibil să fii tentat(ă) să iei niște decizii importante. Cântărește-ți șansele cu mare, mare atenție!

Horoscopul lunii aprilie 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Taurului, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

Contextul astral al lunii aprilie 2016 aduce Taurilor vioiciune, agerime, flexibilitate, mișcare. Te simți mai liber(ă), mai tânăr(ă) și ai o mult mai bună adaptabilitate la nou.

Atenție: în primele două decade rezistența fizică nu este atât de mare cum ți-ai dori.

Încearcă să ai mai multă grijă de tine! Este recomandat să te odihnești, să eviți excesele și să tratezi cu seriozitate orice problemă de sănătate, oricât de puțin importantă ar părea.

Sfatul eAstrolog pentru Taur în aprilie 2016

Evită orice tentativă de a obține câștiguri ușoare sau nemuncite! Este contraindicat să-ți asumi riscuri în materie de finanțe.

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Taurului pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii mai 2016 pentru Tauri
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.