Horoscop lunar Taur

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Dragoste și viața în doi

Departe de a fi pașnic și banal, februarie 2016 aduce Taurilor un aflux de energie amoroasă ce trebuie musai consumată.

Cu Jupiter în casa sexualității Taurului și cu Marte, planeta pasiunii, în casa cuplului Taurului, perioada este provocatoare și plină de însuflețire. Se întâmplă tot felul de evenimente, simți nevoia să preiei inițiativa, te animă impulsul de a cuceri, de a stârni reacții, de a clarifica situații.

Expansiv și vital, Jupiter îți amplifică instinctele, în timp ce Marte, arzător și demonstrativ, te face să-ți învingi reținerile, să pornești la asalt, să uiți de prudență, de diplomație și uneori chiar de decență.

Iar dacă nu faci tu valuri, atunci ai talentul de a atrage personaje care fac valuri: pasionate, turbulente, poate chiar agresive.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe februarie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Taur (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Februarie 2016 este o perioadă foarte activă în cariera Taurilor.

Soarele se află în casa carierei Taurului în primele două decade, iar Mercur și Venus în partea a doua a lunii. Aceste tranzite astrale te pun în valoare, îți aduc succes, recunoaștere și onoruri.

Informația, comunicarea și relațiile joacă un rol important în reușită. De altfel, colaborările și munca de echipă sunt impulsionate nu doar de trecerea lui Venus prin casa carierei Taurului, ci și de prezența lui Marte în casa relațiilor Taurului.

Se poate să intri în priză din pricina unor noi contracte sau a unui proiect care implică mai multe persoane. De asemenea, este posibil să trebuiască să faci față rivalităților, concurenței, poate chiar unor conflicte.

În plan financiar, veștile sunt promițătoare: Mercur, stăpânul casei banilor Taurului, este bine poziționat și îți aduce oportunități de creștere a veniturilor. Depinde numai de tine să le fructifici!

În horoscopul carierei 2016 pentru Taur găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii februarie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Taurii au multă energie fizică în februarie 2016, dar stresul este destul de mare în această perioadă și apare tentația de a face excese.

Este recomandat să eviți situațiile tensionate și conflictele, fiindcă au un efect negativ asupra echilibrului tău fizic și emoțional.

Ar fi bine să nu te grăbești, să nu te implici în conjuncturi riscante și să fii precaut(ă) în relațiile cu persoanele necunoscute și cu cei nervoși sau lipsiți de maniere.

Sfatul eAstrolog pentru Taur în februarie 2016

Ai răbdare cu ceilalți și păstrează-ți calmul și diplomația în orice situație!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Taur ianuarie 2016

Dragoste și viața în doi

Marte, stăpânul casei cuplului Taurului, intră chiar în această casă pe 3 ianuarie 2016. Astfel debutează o perioadă de nouă luni în care relaţiile sunt în centrul atenţiei Taurilor şi, într-un fel sau altul, se leagă fie de bani (afaceri, moşteniri, investiţii, partaje etc), fie de evenimente care cauzează griji, nelinişti sau chiar crize.

Aflat în ciclul retrogradării, Marte se va situa în casa cuplului Taurului (în ianuarie şi februarie 2016), apoi în casa banilor şi a anxietăţii Taurului (în martie, aprilie şi mai), apoi din nou în casa relaţiilor (în iunie şi iulie) şi din nou în casa banilor (în august şi septembrie).

Este important ca încă de la începutul acestui ciclu să acorzi o mare atenţie semnificaţiei evenimentelor relaţionale şi să preîntâmpini situaţiile dificile sau conflictuale.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Taurului, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Studiile şi călătoriile pot aduce Taurilor satisfacţii în ianuarie 2016, dar se pot dovedi, deopotrivă, solicitante şi stresante. Colaborările la distanţă şi activităţile de import-export sunt şi ele pe listă.

Luna ianuarie 2016 îi îndeamnă pe Tauri la aprofundarea unor cunoştinţe, la redactarea sau publicarea unor lucrări de specialitate, la întreprinderea unor demersuri cu caracter cultural, educativ sau juridic ori, pur şi simplu, la perfecţionare profesională.

Munca de echipă şi parteneriatele de lucru sau de afaceri ies în evidenţă, dar necesită o abordare calmă şi precaută.

În ceea ce priveşte finanţele Taurilor, trecerea lui Venus prin casa a opta solară le poate aduce în ianuarie 2016 venituri suplimentare, cadouri sau alte avantaje, dar se recomandă prudenţă.

Horoscopul lunii ianuarie 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Taurului, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

În general, Taurii au un tonus bun în ianuarie 2016 şi au destulă energie, cât să mai dea şi altora.

Este o perioadă excelentă pentru a-ţi învinge sedentarismul şi a face mişcare, la sala sau în aer liber.

Călătoriile pot fi şi ele atractive, dar nu sunt ferite de peripeţii. Aşadar, ai grijă la drum!

Conservă-ţi bunele relaţii cu ceilalţi! În ianuarie 2016 conflictele îţi pot tulbura echilibrul interior şi îţi pot afecta sănătatea.

Sfatul eAstrolog pentru Taur în ianuarie 2016

Citeşte, cultivă-te, învaţă o limbă străină!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Taurului pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii februarie 2016 pentru Tauri
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.