Horoscop lunar Taur

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Taur iunie 2016

Dragoste și viața în doi

Marte s-a reîntors în casa parteneriatelor Taurului, pe care o va parcurge în mers retrograd până pe 30 iunie 2016, când își va relua mersul direct.

Este o perioadă importantă, care, deși poate fi punctată de momente critice, are meritul de a testa relațiile Taurilor (de cuplu, mai ales, dar nu numai) și de a alege bobul de neghină. Ce este de calitate, rezistă și se întărește. Ce nu, se destramă.

Totuși, nu te grăbi! Cele mai pertinente decizii le poți lua la finele lunii iunie 2016. Până atunci s-ar putea să nu ai toate elementele necesare.

În rest, relațiile Taurilor sunt în strânsă conexiune cu banii în prima parte a lunii, iar în a doua parte depind mult de comunicare.

Luna iunie 2016 mai poate aduce și revederi, reîntâlniri, re-, re-...

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe iunie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Taur (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

O lună cu puternice conotații financiare.

Soarele umple de energie casa banilor Taurului în primele două decade din iunie 2016, iar Venus, Mica Benefică, o blagoslovește cu șansă până pe 17 iunie. La rândul lui, Mercur, stăpânul aceste case, își încheie sejurul neobișnuit de lung (de peste două luni) în Taur, pe data de 13 iunie. Privește puțin în urmă și trage niște concluzii!

La 13 iunie 2016, Mercur intră și el în casa banilor Taurului. Iunie este, așadar, o lună foarte activă financiar: cauți noi surse de sporire a câștigurilor, cumperi, vinzi etc. Cu puțină răbdare și atenție, poți să ieși pe plus.

În rest, tot ce este legat de cariera Taurilor este motivat de bani.

O atenție specială merită colaborările și parteneriatele, care pot deveni critice.

În horoscopul carierei 2016 pentru Taur găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii iunie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

În iunie 2016 nu se întrevăd probleme serioase de sănătate pentru Tauri. Cel mult, stres sau mici indispoziții.

Tonusul psihic depinde mult de armonia cu cei din jur. Dacă vrei să ai un bun echilibru interior, ai face bine să eviți conflictele.

Nu în ultimul rând, este recomandat să faci mișcare: sport, dans sau sex, ceva ce-ți consumă energia fizică. Jupiter, aflat în casa a cincea a Taurului, îți va mulțumi.

Sfatul eAstrolog pentru Taur în iunie 2016

Ține-te departe de persoanele arțăgoase sau agresive!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Taur mai 2016

Dragoste și viața în doi

Cu Venus în Taur, luna mai 2016 este plină de senzualitate. Ai multă dragoste de oferit și atragi, deopotrivă, dragostea.

Taurii manifestă un interes mărit pentru cochetărie și eleganță, au o mai mare deschidere către flirt și către inițierea unor noi legături amoroase. Faptul că Mercur, stăpânul casei erotismului Taurului, se află tot în Taur și face o conjuncție cu Venus, poate anunța o frumoasă împlinire sentimentală.

Dacă ești în căutarea unei perechi, acum o poți găsi mai ușor. Dacă ai deja o relație, aceasta înflorește sau se poate relansa.

Totuși, în luna mai 2016 există un inconvenient: Marte, stăpânul casei cuplului Taurului, este retrograd și într-o amplasare delicată. Este nevoie deci, de mai multă atenție și diplomație pentru a păstra ceea ce ai sau ceea ce obții.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Taurului, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Cu Soarele, Venus și Mercur în zodia Taurului, luna mai 2016 îți este favorabilă în plan profesional.

Soarele în Taur îți insuflă energie, îți sporește capacitatea de lider și bun organizator, îți conferă autoritate și te pune în evidență.

Venus îți aduce beneficii prin diplomație, farmec și bune relații.

Mercur te ajută să analizezi situațiile cu acuratețe și profunzime și pune umărul când vine vorba de informare, preocupări intelectuale și comunicare. Fiind stăpânul casei banilor Taurului, Mercur îți orientează masiv interesul spre sfera financiară.

În luna mai 2016 Mercur se află, însă, în ciclul retrogradării, deci are încă de pus la punct unele probleme. Își va relua mersul direct spre finele lunii, lăsând lucrurile clare și ordonate...

Horoscopul lunii mai 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Taurului, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

Ești într-o formă foarte bună în primele două decade din luna mai 2016. Cu Soarele în Taur, debordezi de vitalitate, radiezi energie și forță.

Pe de altă parte, Venus te face să arăți mai bine și îți inoculează optimism și bună-dispoziție. Iar Mercur îți dă vioiciune și un spirit tineresc.

În ultima săptămână din luna mai 2016 ar putea apărea unele probleme. Prudență!

Sfatul eAstrolog pentru Taur în mai 2016

Bucură-te de viață! Carpe diem!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Taurului pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii iunie 2016 pentru Tauri
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.