Horoscop lunar Taur

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Taur iulie 2016

Dragoste și viața în doi

Iulie 2016 este luna în care se limpezesc unele probleme legate de relațiile Taurilor, se tranșează o situație, se pune punctul pe i.

După ce și-a reluat mersul direct pe 30 iunie, Marte străbate în pas normal casa cuplului Taurului în perioada 1 iulie-2 august 2016. Marte iubește lucrurile clare și își exprimă dorințele direct, fără ocolișuri. Poate să-ți dea curajul de a face un pas hotărâtor sau de a impulsiona o situație care trenează, dar poate, la fel de bine, să precipite lucrurile sau să te împingă la un gest pripit sau imprudent.

Să sperăm, totuși, că Marte îți va aduce unele derulări pozitive, fiindcă în iulie 2016 face aspecte pozitive cu multe alte planete: cu Jupiter, Neptun, Pluto și, în prima parte a lunii, cu Soarele, Mercur și Venus.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe iulie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Taur (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Colaborările, munca de echipă și proiectele colective sunt foarte mobilizatoare pentru Tauri în luna iulie 2016. Ai capacitatea de a-i dinamiza pe ceilalți, de a-i cointeresa într-o acțiune energică, decisă, eficientă.

Te poți aștepta, însă, și la provocări, concurență și rivalități. Toate interacțiunile cu ceilalți sunt intense și puternice.

Iulie 2016 este excelent pentru efort intelectual și creativ, pentru deplasări și comunicare, mai ales în prima jumătate. Partea a doua a lunii poate aduce Taurilor un interes pentru amenajări imobiliare (sediu de firmă, locuință, grădină etc.), pentru istorie, folclor, construcții, agricultură, industrie extractivă.

Fiindcă Venus se află mai mereu aproape de stăpânul casei banilor Taurului, câștigurile lunii iulie sunt mulțumitoare.

În horoscopul carierei 2016 pentru Taur găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii iulie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Taurii stau destul de bine la capitolul sănătate pe tot parcursul lunii iulie 2016. Nu se întrevăd neplăceri, iar dacă apare ceva, este de scurtă durată și cauzat, cel mai probabil, de propria imprudență sau de tendința către exces.

Partea a doua a lunii iulie 2016 ar putea să întărească predispozițiile sedentare ale Taurilor. N-ar strica să faci un efort și să te miști mai mult, de preferință în aer liber, în sânul naturii.

Sfatul eAstrolog pentru Taur în iulie 2016

Ține-te departe de persoanele arțăgoase sau agresive!

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Taur iunie 2016

Dragoste și viața în doi

Marte s-a reîntors în casa parteneriatelor Taurului, pe care o va parcurge în mers retrograd până pe 30 iunie 2016, când își va relua mersul direct.

Este o perioadă importantă, care, deși poate fi punctată de momente critice, are meritul de a testa relațiile Taurilor (de cuplu, mai ales, dar nu numai) și de a alege bobul de neghină. Ce este de calitate, rezistă și se întărește. Ce nu, se destramă.

Totuși, nu te grăbi! Cele mai pertinente decizii le poți lua la finele lunii iunie 2016. Până atunci s-ar putea să nu ai toate elementele necesare.

În rest, relațiile Taurilor sunt în strânsă conexiune cu banii în prima parte a lunii, iar în a doua parte depind mult de comunicare.

Luna iunie 2016 mai poate aduce și revederi, reîntâlniri, re-, re-...

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Taurului, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

O lună cu puternice conotații financiare.

Soarele umple de energie casa banilor Taurului în primele două decade din iunie 2016, iar Venus, Mica Benefică, o blagoslovește cu șansă până pe 17 iunie. La rândul lui, Mercur, stăpânul aceste case, își încheie sejurul neobișnuit de lung (de peste două luni) în Taur, pe data de 13 iunie. Privește puțin în urmă și trage niște concluzii!

La 13 iunie 2016, Mercur intră și el în casa banilor Taurului. Iunie este, așadar, o lună foarte activă financiar: cauți noi surse de sporire a câștigurilor, cumperi, vinzi etc. Cu puțină răbdare și atenție, poți să ieși pe plus.

În rest, tot ce este legat de cariera Taurilor este motivat de bani.

O atenție specială merită colaborările și parteneriatele, care pot deveni critice.

Horoscopul lunii iunie 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Taurului, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

În iunie 2016 nu se întrevăd probleme serioase de sănătate pentru Tauri. Cel mult, stres sau mici indispoziții.

Tonusul psihic depinde mult de armonia cu cei din jur. Dacă vrei să ai un bun echilibru interior, ai face bine să eviți conflictele.

Nu în ultimul rând, este recomandat să faci mișcare: sport, dans sau sex, ceva ce-ți consumă energia fizică. Jupiter, aflat în casa a cincea a Taurului, îți va mulțumi.

Sfatul eAstrolog pentru Taur în iunie 2016

Ține-te departe de persoanele arțăgoase sau agresive!

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Taurului pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii iulie 2016 pentru Tauri
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.