Horoscop lunar Vărsător

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Vărsător iunie 2016

Dragoste și viața în doi

Senzualitatea se revarsă în valuri asupra lunii iunie 2016! Casa dragostei și a erotismului Vărsătorului este tranzitată de Soare, Venus și Mercur.

Soarele vitalizează și crește energia sexuală, Venus înclină către romantism, flirt și amor, iar Mercur este dornic de experimente și noutăți. Sub aceste influențe, iunie 2016 este deschis tuturor posibilităților: declarații, propuneri, noi iubiri, relansarea relației existente, explorarea unor noi teritorii pe tărâmul trăirilor emoționale și a senzațiilor carnale.

Vărsătorii se pot aștepta și la multă distracție, fiindcă tranzitele lunii iunie 2016 încurajează savurarea plăcerilor sub toate formele.

Mai pot apărea pe parcurs și unele blocaje sau neconcordanțe dar, dacă vrei să fii fericit(ă), nu merită să le dai prea mare importanță.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe iunie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Vărsător (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Cu Marte retrograd în casa carierei Vărsătorului, este greu de spus ce evoluție poate avea situația ta profesională în iunie 2016.

Mersul nefiresc al lui Marte poate antrena o încetinire a ritmului, blocaje, situații neobișnuite, întorsături la care nu te-aștepți. Perioada ar putea fi însă potrivită pentru reevaluarea obiectivelor și a strategiilor, pentru reorganizări, revizuiri sau chiar pentru reluarea unui proiect mai vechi, care, din varii motive, nu s-a materializat.

Tradiția astrologică spune că Marte retrograd nu este de bun augur pentru noile inițiative. Dar, dacă ai ceva în minte, pregătește-ți terenul cu atenție și demarează în forță după 30 iunie, când Marte își reia mersul direct!

Financiar, partea a doua a lunii este mai productivă ca prima.

În horoscopul carierei 2016 pentru Vărsător găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii iunie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

În primele două decade din iunie 2016 ești în formă: ai energie și entuziasm, cât să le mai dai și altora. Te cam lupți cu stresul dar, dacă duci o viață sănătoasă, o scoți la capăt cu bine.

În ultima decadă, trecerea Soarelui prin casa a șasea a Vărsătorului îți poate aduce unele indispoziții, dar favorizează demersurile medicale, curele și tratamentele, inclusiv estetice.

Sfatul eAstrolog pentru Vărsător în iunie 2016

Distrează-te, întâlnește-te cu amicii, du-te într-o excursie sau o mică vacanță!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Vărsător mai 2016

Dragoste și viața în doi

În primele două decade din luna mai 2016 Soarele, care este stăpânul casei cuplului Vărsătorului, se află într-o relație bună cu cele două benefice, Venus și Jupiter. Ba chiar se întâmplă să fie mereu în preajma lui Venus, care este planeta dragostei și a armoniei.

Poți spera, așadar, la o perioadă fericită sau la o realizare relațională. În luna mai 2016, fericirea Vărsătorilor are legătură cu casa și familia, înflorește în intimitate sau își trage seva din trecut. Are o aură discretă, intimă, poate chiar tăinuită.

Ultima decadă este dedicată iubirii pasionale, extrovertite, descătușate, fiindcă Soarele intră în casa erotismului Vărsătorului pe 20 mai 2016, iar pe 24 este urmat de Venus.

Cuvintele-cheie ale lunii mai 2016 pentru Vărsători sunt: amor, sex, plăcere, distracție.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Vărsătorului, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Luna mai 2016 te atrage către investiții, către achiziționarea unui sediu sau a unei locuințe (eventual renovarea/redecorarea lor), a unor bunuri de folosință îndelungată sau a unor obiecte de patrimoniu.

Ar putea pune accentul pe afacerile imobiliare, în general, pe agricultură, construcții, industrie extractivă, hoteluri și restaurante. Activitățile în oricare dintre aceste domenii pot fi fructuoase financiar. Satisfacții obții și dacă practici meserii legate de istorie, arheologie, genealogie.

Luna mai 2016 impune Vărsătorilor un efort sporit, însoțit de stres și, posibil, de rivalități sau conflicte în sânul unei comunități (club, asociație, partid, organizație ș.a).

Nu este cazul să contezi pe popularitate sau sprijin. Acum ești pe cont propriu.

Horoscopul lunii mai 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Vărsătorului, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

Teoretic, Vărsătorii nu ar trebui să aibă probleme legate de sănătate în luna mai 2016.

Se poate să resimți mai multă agitație, eventual un pic de nervozitate, dar rezistența fizică este destul de bună, iar moralul este destul de ridicat.

Dacă ai nevoie de relaxare sau de sprijin psihologic, le regăsești în liniștea casei și în sânul familiei.

Pentru indispozițiile ușoare, merită să încerci leacuri tradiționale.

Sfatul eAstrolog pentru Vărsător în mai 2016

Nu face afaceri cu prietenii! Acum poți încerca să recuperezi ceva ce-ți aparține.

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Vărsătorului pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii iunie 2016 pentru Vărsători
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.