Horoscop lunar Vărsător

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Vărsător mai 2016

Dragoste și viața în doi

În primele două decade din luna mai 2016 Soarele, care este stăpânul casei cuplului Vărsătorului, se află într-o relație bună cu cele două benefice, Venus și Jupiter. Ba chiar se întâmplă să fie mereu în preajma lui Venus, care este planeta dragostei și a armoniei.

Poți spera, așadar, la o perioadă fericită sau la o realizare relațională. În luna mai 2016, fericirea Vărsătorilor are legătură cu casa și familia, înflorește în intimitate sau își trage seva din trecut. Are o aură discretă, intimă, poate chiar tăinuită.

Ultima decadă este dedicată iubirii pasionale, extrovertite, descătușate, fiindcă Soarele intră în casa erotismului Vărsătorului pe 20 mai 2016, iar pe 24 este urmat de Venus.

Cuvintele-cheie ale lunii mai 2016 pentru Vărsători sunt: amor, sex, plăcere, distracție.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe mai 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Vărsător (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Luna mai 2016 te atrage către investiții, către achiziționarea unui sediu sau a unei locuințe (eventual renovarea/redecorarea lor), a unor bunuri de folosință îndelungată sau a unor obiecte de patrimoniu.

Ar putea pune accentul pe afacerile imobiliare, în general, pe agricultură, construcții, industrie extractivă, hoteluri și restaurante. Activitățile în oricare dintre aceste domenii pot fi fructuoase financiar. Satisfacții obții și dacă practici meserii legate de istorie, arheologie, genealogie.

Luna mai 2016 impune Vărsătorilor un efort sporit, însoțit de stres și, posibil, de rivalități sau conflicte în sânul unei comunități (club, asociație, partid, organizație ș.a).

Nu este cazul să contezi pe popularitate sau sprijin. Acum ești pe cont propriu.

În horoscopul carierei 2016 pentru Vărsător găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii mai 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Teoretic, Vărsătorii nu ar trebui să aibă probleme legate de sănătate în luna mai 2016.

Se poate să resimți mai multă agitație, eventual un pic de nervozitate, dar rezistența fizică este destul de bună, iar moralul este destul de ridicat.

Dacă ai nevoie de relaxare sau de sprijin psihologic, le regăsești în liniștea casei și în sânul familiei.

Pentru indispozițiile ușoare, merită să încerci leacuri tradiționale.

Sfatul eAstrolog pentru Vărsător în mai 2016

Nu face afaceri cu prietenii! Acum poți încerca să recuperezi ceva ce-ți aparține.

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Vărsător aprilie 2016

Dragoste și viața în doi

Aprilie 2016 este o lună plină de freamăt în viața sentimentală a Vărsătorilor. Totul este în mișcare, totul implică interacțiune.

Atât Venus, planeta iubirii, cât și Soarele, stăpânul casei relațiilor Vărsătorului, sunt în casa a treia solara. Asta înseamnă că drumurile și comunicarea sunt focarele în jurul cărora se concentrează cele mai semnificative evenimente ale lunii.

S-ar putea să fie vorba de întâlniri sau plimbări romantice, de scurte escapade în doi prin împrejurimi sau de o călătorie motivată de sentimente. Discuțiile, declarațiile, schimburile de impresii și corespondența sunt excelente punți de legătură.

Preocupările intelectuale împărtășite pot și ele contribui la sudarea cuplului Vărsătorilor.

Pe de altă parte, este posibil să se accentueze interesul pentru casă/locuință și copii.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Vărsătorului, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Marte, stăpânul casei carierei Vărsătorului, se află într-o casă promițătoare, dar în companie proastă (Saturn), iar pe 7 aprilie 2016 începe să retrogradeze. Așadar, deși ești pe calea cea bună, poți să întâlnești obstacole care-ți încetinesc ritmul sau să dai piept cu complicații sau schimbări de situație neașteptate.

Aspectele distonante pe care Marte le face cu Jupiter și cu Neptun sugerează că exagerările și lipsa de disciplină pot, de asemeni, pune frână expansiunii profesionale, ba chiar te pot atinge inclusiv la buzunar. De fapt, finanțele Vărsătorilor necesită strategii cât se poate de înțelepte în această perioadă.

Mintea îți merge însă strună, fiind perfect adaptată pentru efort intelectual, idei și inițiative, iar pe partea de comunicare ești imbatabil(ă).

Horoscopul lunii aprilie 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Vărsătorului, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

Vărsătorii sunt într-o formă destul de bună în aprilie 2016. Au o rezistență fizică bună și un capital de energie satisfăcător, iar starea de spirit este încrezătoare și optimistă.

Uneori, însă, te grăbești sau ai tendința de a risca, iar asta se poate solda cu incidente care te pot afecta inclusiv fizic. La fel excesele și neatenția.

Se recomandă prudență în general, mai ales în deplasări.

Sfatul eAstrolog pentru Vărsător în aprilie 2016

Negociază orice, fiindcă poți câștiga! În aprilie 2016 ai o deosebită putere de convingere și argumentare.

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Vărsătorului pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii mai 2016 pentru Vărsători
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.