Horoscop lunar Vărsător

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Dragoste și viața în doi

Februarie este luna ta!

Mai întâi, fiindcă Soarele tranzitează Vărsătorul până pe 19, revărsând asupra ta o parte din strălucirea, căldura și vitalitatea lui, făcându-te astfel mai atractiv(ă), mai radiant(ă). Cum Soarele este și stăpânul casei cuplului Vărsătorului, omul dorit vine către tine lesne, fără a avea nevoie de invitații speciale.

Apoi, în 14 februarie 2016, în Vărsător intră Mercur, care îți dă un aer tineresc și jucăuș și te ajută să găsești mai ușor cuvintele potrivite pentru a convinge și a seduce.

În fine, din 17 februarie o vei avea alături pe Venus, planeta dragostei și a plăcerilor. Emani mai multă senzualitate, farmecele tale devin irezistibile, ai noroc în amor și armonie în cuplu.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe februarie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Vărsător (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Februarie 2016 este o lună favorabilă Vărsătorilor, aducătoare de succes.

La ambiția, inițiativa și forța pe care le desfășoară Marte în casa carierei Vărsătorului se adaugă o pleiadă de atuuri conferite de planetele care îți tranzitează semnul natal: energie, autoritate și eminență din partea Soarelui; inteligență, elocvență și adaptabilitate din partea lui Mercur; farmec, diplomație și șansă din partea lui Venus.

Așadar, în februarie 2016 dispui de toate resursele necesare pentru a reuși. Totul este să știi exact ce vrei și să acționezi.

Luna februarie este interesantă pentru Vărsători și sub aspect bănesc. În afară de faptul că reușita profesională atrage automat o sporire a veniturilor, mai ai și noroc!

În horoscopul carierei 2016 pentru Vărsător găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii februarie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Vărsătorii sunt într-o formă foarte bună pe tot parcursul lunii februarie 2016.

Ai vitalitate, agerime și un optimism inalterabil. Radiezi în jur tinerețe, forță și bună-dispoziție.

Totul este perfect atâta timp cât ceilalți îți joacă în strună. Dar dacă cineva se încumetă să te contrazică sau să ți se pună în cale, poți deveni iritabil(ă) sau chiar războinic(ă).

Sfatul eAstrolog pentru Vărsător în februarie 2016

Pune-ți o dorință și nu te lăsa până nu ți-o îndeplinești!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Vărsător ianuarie 2016

Dragoste și viața în doi

În ianuarie 2016, atât stăpânul casei cuplului cât şi stăpânul casei erotismului Vărsătorului se află într-o poziţie cam ineficientă: casa a douăsprezecea solară, o casă care limitează libertatea de mişcare şi de opţiune, iar uneori este văzută chiar ca fiind defavorabilă.

Într-o astfel de perioadă, cel mai bine este să nu îţi faci iluzii şi să iei lucrurile aşa cum vin, în aşteptarea unor vremuri mai bune.

Oricum, se pare că în ianuarie 2016 (şi în lunile următoare) preocupările Vărsătorilor sunt mai degrabă de natură publică, profesională sau socială, decât de natură intimă, emoţională.

Deocamdată, ai şi un motiv de satisfacţie: Venus favorizează socializarea şi participarea la activităţi colective împreună cu partenerul/partenera.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Vărsătorului, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Marte intră în casa carierei Vărsătorului pe 3 ianuarie 2016. Este un eveniment important, fiindcă în 2016 Marte va retrograda și din această cauză va petrece aproape nouă luni făcând drumuri dus-întors între casa carierei Vărsătorului şi casa activităţilor de grup şi a susţinătorilor Vărsătorului.

Afacerile celor două case se vor întrepătrunde, iar unele decizii luate în ianuarie pot reverbera până spre toamnă.

Deocamdată, Marte se află în casa carierei Vărsătorului şi se concentrează asupra sferei socio-profesionale. Te ajută, fiindcă îţi insuflă curaj, iniţiativă, ambiţie şi competitivitate. Dar poate să îți și dăuneze, fiindcă te îndeamnă să rişti, să fii impulsiv(ă), agresivă(ă) sau să atragi diverse incidente.

Din fericire, Marte în casa carierei este prielnic în plan financiar.

Horoscopul lunii ianuarie 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Vărsătorului, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

Cu Soarele în casa a douăsprezecea, vitalitatea Vărsătorilor ar putea fi diminuată în primele două decade din ianuarie 2016. Rişti o mai mare expunere la îmbolnăvire.

În aceeaşi casă retrogradează şi Mercur, ceea ce poate conduce la afecţiuni nervoase sau respiratorii şi chiar la accidentări survenite în deplasare sau datorate neatenţiei ori neîndemânării.

Sfatul eAstrolog pentru Vărsător în ianuarie 2016

Evită să faci afaceri cu prietenii sau să investeşti peste posibilităţi într-un proiect nou, despre care încă nu ştii cum va merge!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Vărsătorului pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii februarie 2016 pentru Vărsători
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.