Horoscop lunar Vărsător

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Vărsător iulie 2016

Dragoste și viața în doi

Luna iulie 2016 începe modest pentru viața sentimentală a Vărsătorilor. Probabil că responsabilitățile îți lasă prea puțin timp pentru a întreține o viață relațională după placul tău.

Mai este posibil să te simți cumva subordonat(ă) partenerului/partenerei sau să ai de-a face cu cineva care îți este superior ierarhic. Nu este exclusă o idilă la locul de muncă.

După 12 iulie 2016 climatul relațional se schimbă vizibil în bine. Venus, planeta iubirii și a bunei înțelegeri, intră în casa cuplului Vărsătorului, urmată la două zile de Mercur. Viața relațională a Vărsătorilor este marcată acum de șansă, afecțiune, armonie și comunicare.

Pe 22 iulie 2016 ajunge și Soarele în casa cuplului Vărsătorului, așa că ultimele zile ale lunii aduc cele mai importante și, sperăm, cele mai fericite momente.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe iulie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Vărsător (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Marte și-a reluat mersul direct în casa carierei Vărsătorului, așa că în iulie 2016 pornește decis și alert în linie dreaptă către atingerea scopurilor. Se revigorează ambițiile, simțul competiției, inițiativa și dorința de acțiune. Te simți ca un luptător de elită care trebuie să cucerească o redută.

Tranzitul Soarelui prin casa muncii Vărsătorului până pe 22 iulie 2016 te ajută să-ți pui în valoare aptitudinile și competențele, îți sporește autonomia de lucru și productivitatea.

Venus și Mercur se află, de asemeni, în casa muncii Vărsătorului, până pe 12, respectiv 14 iulie, făcând munca mai plăcută și reliefându-ți talentele și inteligența.

Financiar, luna iulie 2016 este generoasă cu Vărsătorii, dar trebuie să te ferești de risipă și neglijență.

În horoscopul carierei 2016 pentru Vărsător găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii iulie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Într-un fel sau altul, iulie 2016 atrage atenția Vărsătorilor asupra sănătății și a stilului de viață. În rare cazuri, ar putea fi vorba despre boală, dar cel mai probabil este vorba despre inițiative deliberate, menite să-ți îmbunătățească tonusul.

Luna iulie este favorabilă investigațiilor și tratamentelor medicale, terapiilor și îngrijirilor legate de igienă și frumusețe.

Sfatul eAstrolog pentru Vărsător în iulie 2016

Socializează, organizează întâlniri cu prietenii sau colegii, fă-ți noi cunoștințe!

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Vărsător iunie 2016

Dragoste și viața în doi

Senzualitatea se revarsă în valuri asupra lunii iunie 2016! Casa dragostei și a erotismului Vărsătorului este tranzitată de Soare, Venus și Mercur.

Soarele vitalizează și crește energia sexuală, Venus înclină către romantism, flirt și amor, iar Mercur este dornic de experimente și noutăți. Sub aceste influențe, iunie 2016 este deschis tuturor posibilităților: declarații, propuneri, noi iubiri, relansarea relației existente, explorarea unor noi teritorii pe tărâmul trăirilor emoționale și a senzațiilor carnale.

Vărsătorii se pot aștepta și la multă distracție, fiindcă tranzitele lunii iunie 2016 încurajează savurarea plăcerilor sub toate formele.

Mai pot apărea pe parcurs și unele blocaje sau neconcordanțe dar, dacă vrei să fii fericit(ă), nu merită să le dai prea mare importanță.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Vărsătorului, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Cu Marte retrograd în casa carierei Vărsătorului, este greu de spus ce evoluție poate avea situația ta profesională în iunie 2016.

Mersul nefiresc al lui Marte poate antrena o încetinire a ritmului, blocaje, situații neobișnuite, întorsături la care nu te-aștepți. Perioada ar putea fi însă potrivită pentru reevaluarea obiectivelor și a strategiilor, pentru reorganizări, revizuiri sau chiar pentru reluarea unui proiect mai vechi, care, din varii motive, nu s-a materializat.

Tradiția astrologică spune că Marte retrograd nu este de bun augur pentru noile inițiative. Dar, dacă ai ceva în minte, pregătește-ți terenul cu atenție și demarează în forță după 30 iunie, când Marte își reia mersul direct!

Financiar, partea a doua a lunii este mai productivă ca prima.

Horoscopul lunii iunie 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Vărsătorului, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

În primele două decade din iunie 2016 ești în formă: ai energie și entuziasm, cât să le mai dai și altora. Te cam lupți cu stresul dar, dacă duci o viață sănătoasă, o scoți la capăt cu bine.

În ultima decadă, trecerea Soarelui prin casa a șasea a Vărsătorului îți poate aduce unele indispoziții, dar favorizează demersurile medicale, curele și tratamentele, inclusiv estetice.

Sfatul eAstrolog pentru Vărsător în iunie 2016

Distrează-te, întâlnește-te cu amicii, du-te într-o excursie sau o mică vacanță!

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Vărsătorului pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii iulie 2016 pentru Vărsători
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.