Horoscop lunar Vărsător

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Vărsător august 2016

Dragoste și viața în doi

Cu Soarele în casa cuplului Vărsătorului, este clar ce valori primează în luna august 2016.

Da, viața relațională este pe primul loc, iar persoana iubită se situează în centrul existenței tale. Prezența Soarelui în casa cuplului generează o mai mare deschidere sufletească, o mai mare nevoie de a cuceri, de a împărtăși, un impuls mai accentuat de a face cât mai multe lucruri împreună cu celălalt.

Eclipsa de Lună (pentru astrologi, este un caz particular de opoziție Soare-Lună) care are loc în august 2016 pe axa Vărsător-Leu, subliniază cu linie groasă importanța raporturilor "eu-tu", dar poate evidenția și unele puncte fragile din relațiile Vărsătorilor.

Poziția lui Venus, planeta cuplului Vărsătorului, îndeamnă și ea la analiză și reflexie.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe august 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Vărsător (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Marte, stăpânul casei carierei Vărsătorului, iese pe 2 august 2016 din casa carierei, în care a pus anumite mecanisme în mișcare luna trecută. Dar Marte nu slăbește nicidecum ritmul, fiindcă intră în casa a unsprezecea a Vărsătorului, unde îl întâlnește pe Saturn, stăpânul tradițional al zodiei tale. Întâlnirea dintre Marte și Saturn este motivantă și se poate solda cu realizări deosebite.

Așadar, în august 2016 ai la îndemână toate resursele necesare pentru a-ți îndeplini scopurile profesionale: susținere, protecție, circumstanțe favorizante și noroc. Ai succes îndeosebi în activitățile de grup, iar colaborările și munca de echipă sunt la ordinea zilei.

Financiar, august 2016 este dinamic, dar riscant. Din cauza apropiatei retrogradări a lui Mercur într-una dintre casele banilor Vărsătorului, ar fi preferabil să lași deciziile majore pentru octombrie.

În horoscopul carierei 2016 pentru Vărsător găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii august 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

În august 2016, Vărsătorii debordează de energie și dinamism. Se poate, însă, să te ambalezi cam tare, să dai dovadă de impulsivitate, grabă și lipsă de prevedere și să manifești o tendință către excese.

Mai este posibil să te implici în prea multe, consumându-ți fără cruțare forțele și expunându-te unui stres accentuat.

De asemenea, ai tendința de a considera că n-ai timp să te ocupi de sănătate, ceea ce este o greșeală.

Sfatul eAstrolog pentru Vărsător în august 2016

Ia-o mai domol, ca e timp destul să le faci pe toate!

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Vărsător iulie 2016

Dragoste și viața în doi

Luna iulie 2016 începe modest pentru viața sentimentală a Vărsătorilor. Probabil că responsabilitățile îți lasă prea puțin timp pentru a întreține o viață relațională după placul tău.

Mai este posibil să te simți cumva subordonat(ă) partenerului/partenerei sau să ai de-a face cu cineva care îți este superior ierarhic. Nu este exclusă o idilă la locul de muncă.

După 12 iulie 2016 climatul relațional se schimbă vizibil în bine. Venus, planeta iubirii și a bunei înțelegeri, intră în casa cuplului Vărsătorului, urmată la două zile de Mercur. Viața relațională a Vărsătorilor este marcată acum de șansă, afecțiune, armonie și comunicare.

Pe 22 iulie 2016 ajunge și Soarele în casa cuplului Vărsătorului, așa că ultimele zile ale lunii aduc cele mai importante și, sperăm, cele mai fericite momente.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Vărsătorului, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Marte și-a reluat mersul direct în casa carierei Vărsătorului, așa că în iulie 2016 pornește decis și alert în linie dreaptă către atingerea scopurilor. Se revigorează ambițiile, simțul competiției, inițiativa și dorința de acțiune. Te simți ca un luptător de elită care trebuie să cucerească o redută.

Tranzitul Soarelui prin casa muncii Vărsătorului până pe 22 iulie 2016 te ajută să-ți pui în valoare aptitudinile și competențele, îți sporește autonomia de lucru și productivitatea.

Venus și Mercur se află, de asemeni, în casa muncii Vărsătorului, până pe 12, respectiv 14 iulie, făcând munca mai plăcută și reliefându-ți talentele și inteligența.

Financiar, luna iulie 2016 este generoasă cu Vărsătorii, dar trebuie să te ferești de risipă și neglijență.

Horoscopul lunii iulie 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Vărsătorului, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

Într-un fel sau altul, iulie 2016 atrage atenția Vărsătorilor asupra sănătății și a stilului de viață. În rare cazuri, ar putea fi vorba despre boală, dar cel mai probabil este vorba despre inițiative deliberate, menite să-ți îmbunătățească tonusul.

Luna iulie este favorabilă investigațiilor și tratamentelor medicale, terapiilor și îngrijirilor legate de igienă și frumusețe.

Sfatul eAstrolog pentru Vărsător în iulie 2016

Socializează, organizează întâlniri cu prietenii sau colegii, fă-ți noi cunoștințe!

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Vărsătorului pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii august 2016 pentru Vărsători
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.