Cum seduci barbatul Balanta


Astrologie si seductie: barbatul Balanta

Cum poti seduce barbatul Balanta

2). Cum seduci barbatul Balanta:

Barbatul Balanta adora sa fie sedus. Fa asadar apel la simturile lui. Īmbraca-te elegant, pafumeaza-te cu un parfum frantuzesc "de casa" si machiaza-te savant - barbatul Balanta nu agreeaza aspectul "natural" si apreciaza femeile care depun eforturi considerabile pentru a arata cāt mai bine (fa, īnsa, īn asa fel īncāt sa nu asiste niciodata la aceste eforturi).

Adu īn discutie ultimele stiri, comenteaza-le din mai multe puncte de vedere, īncercānd sa te situezi cānd de-o parte, cānd de cealalta, si simpatizeaza cu minoritatile si cu nedreptatitii.

Invita-l la o cina īn doi, de la care sa nu lipseasca muzica buna, lumānarile parfumate, florile si sampania de calitate. Flateaza-l discret, spunāndu-i ca arata foarte bine si ca are o cravata īn perfecta armonie cu restul vestimentatiei. Provoaca-l la dans - barbatul Balanta e un dansator neīntrecut, care prefera dansurile clasice: vals, tango, blues - si lasa-ti māna din cānd īn cānd sa alunece īn zona lui lombara, poate chiar pe fesa, daca esti mai īndrazneata, dar fa-o discret si cu rafinament.

Daca vrei sa-l pastrezi lānga tine, nu uita nici o secunda dragostea d-lui Balanta pentru frumusete si armonie si dezgustul lui īn fata vulgaritatii. Nu ridica tonul īn discutii, nici macar īn eventualitatea unei dispute, fereste-te de scenele intempestive si violente, cu reprosuri si usi trāntite. Fii mereu foarte īngrijita - ca "scoasa din cutie" -, diplomata si plina de farmec.

« Despre barbatul Balanta

eAstrologLinkuri Balanta


Astrologie si seductie - cum seduci barbatul Balanta
astrologie, seductie, dragoste, Balanta, barbatul Balanta, amantul BalantaHoroscopul lunar prin email!


Banner numerologie

Stii ce te asteapta in luna decembrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii decembrie 2015 pentru toate zodiile.