Seductie: barbatul Capricorn


Astrologie si seductie: barbatul Capricorn

Cum poti seduce barbatul Capricorn

1). Despre barbatul Capricorn:

Daca īl īntālnesti pe barbatul Capricorn cānd īnca nu a trecut de 30 de ani, vei cunoaste de fapt un Capricorn īn formare, plin de complexe, care acumuleaza experienta, uneori prin īncercari dureroase. Īntālneste-l mai tārziu si abia atunci vei avea de-a face cu un Capricorn veritabil.

Pentru barbatul Capricorn, care este īn fond un pragmatic, ambitia si cariera conteaza īn primul rānd. Si fiindca este muncitor, rezistent si deosebit de tenace, va cuceri cu siguranta o pozitie sociala buna, iar meritele sale vor fi recunoscute, chiar daca īi va trebui o viata pentru asta.

Barbatul Capricorn acorda o valoare deosebita datoriei, puterii, respectului si loialitatii. Daca treci dincolo de armura sa, vei constata ca barbatul Capricorn este un romantic. El nu va permite īnsa nicodata romantismului sau sa-i influenteze deciziile. Din cauza complexitatii sale emotionale si a inhibitiilor, si fiindca siguranta īnseamna foarte mult pentru el, mai devreme sau mai tārziu va cauta o relatie stabila, īsi va intemeia o familie.

Barbatul Capricorn are certe calitati paterne. Īsi va sprijini si īsi va proteja aleasa, va fi pentru ea un adevarat izvor de īntelepciune si de ajutor. Important este ca aceasta sa vrea cu adevarat sa fie protejata si sa nu fie o femeie prea independenta, pentru ca īn acest caz īl va simti mai degraba ca pe un gardian, ca pe cineva care īi bareaza accesul la libertate.

Īn fond, barbatul Capricorn nici nu agreeaza prea tare femeile independente, fiind mai degraba un traditionalist, care considera ca lumea ar trebui sa fie condusa doar de barbati, iar femeia trebuie sa fie, īnainte de toate, sotie si mama.

Īn general este fidel, fiindca nu īntelege de ce trebuie sa alergi dupa alte femei daca ti-ai ales-o deja pe cea potrivita.

Este un amant de cursa lunga, atent si rezistent

Cum seduci barbatul Capricorn »

eAstrologLinkuri Capricorn


Astrologie si seductie - despre barbatul Capricorn
astrologie, seductie, Capricorn, barbatul Capricorn, sentimental, romantic, senzualHoroscopul lunar prin email!


Banner numerologie

Stii ce te asteapta in luna decembrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii decembrie 2015 pentru toate zodiile.