Seductie: barbatul Gemeni


Astrologie si seductie: barbatul Gemeni

Cum poti seduce barbatul Gemeni

1). Despre barbatul Gemeni:

Barbatul Gemeni este o fiinta gregara, o buna companie, care iubeste petrecerile si oamenii. Mintea lui este neobosita, īntelegerea rapida, īi place sa comunice, are simtul umorului si replica scīnteietoare. Nu suporta rutina sub nici o forma, iubeste libertatea si miscarea.

Pare a nu īmbatrāni, nici psihic nici fizic, ca si cānd, asemeni lui Faust, ar fi īncheiat un pact pentru mentinerea tineretii vesnice. Ba, mai mult, adesea se comporta de parca ar fi ancorat īntr-o eterna adolescenta. Cānd īi place o fata, īi face curte īntr-un mod aproape rudimentar, fara chitara si serenade: "Vrei? OK!" sau "Nu vrei? Cu atāt mai rau pentru tine". Nici ca se poate mai simplu si mai "baietesc" decāt atāt. Esential pentru el este sa se feresca de pasiune, sa nu se implice sentimental.

Barbatul Gemeni este īntrucātva īngrozit de necesitatile emotionale. Este un cerebral, iar sexualitatea nu joaca un rol principal īn viata sa, cu toate ca dispune de ceea ce psihologii numesc "aperceptie", adica stie cum sa declanseze reactiile, aducāndu-si astfel partenera pe culmile extazului.

Barbatul Gemeni este exasperant, dar fermecator. Nu este nici gelos, nici posesiv, si i se pare monstruos sa vrei sa pastrezi o femeie doar pentru tine. Nu īsi refuza nici o aventura, dar cānd porneste "la vānatoare" nu e mānat de instincte sexuale, ci de vesnica lui dorinta de nou.

Īntr-o buna zi, īnsa, gaseste de cuviinta sa se aseze la casa lui, iar atunci īsi alege o femeie practica, cu simtul umorului si care sa-i īnteleaga si sa-i īmpartaseasca preocuparile intelectuale.

Cum seduci barbatul Gemeni »

eAstrologLinkuri Gemeni


Astrologie si seductie - despre barbatul Gemeni
astrologie, seductie, Gemeni, barbatul Gemeni, sentimental, romantic, senzualHoroscopul lunar prin email!


Banner numerologie

Stii ce te asteapta in luna decembrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii decembrie 2015 pentru toate zodiile.