Cum seduci barbatul Gemeni

Barbatul Gemeni in dragoste - amantul Gemeni

Astrologie si seductie: barbatul Gemeni

Cum poti seduce barbatul Gemeni

2). Cum seduci barbatul Gemeni:

Daca vrei sa-l cuceresti pe barbatul Gemeni, trebuie sa fii vesela, spirituala si sa nu te arati vrajita de farmecul lui. Socheaza-l cu o privire ghidusa si apoi zāmbeste-i derutant. Invita-l la un film si apoi la cina, la un restaurant chinezesc. Ca si cānd ai vrea sa subliniezi o replica, atinge-i usor bratul sau māna.

Nu-ti bate capul sa īmbraci cine stie ce toaleta, fiindca pentru barbatul Gemeni nu conteaza cum esti īmbracata, conteaza numai ce spui. Povesteste-i anecdote, da-i replici spontane, fa jocuri de cuvinte. Provoaca-l la un joc de scrabble, de table, sah etc. Barbatul Gemeni are un temperament ludic si raspunde foarte bine la jocuri, chiar si la cele emotionale sau sexuale. Fii mereu alta, nu-l lasa sa te intuiasca, nu-l lasa sa se plictiseasca. Alterneaza comportamentul pasional cu cel indiferent si cu cel camaraderesc.

Nu te chinui sa gatesti pentru el, nu-l impresioneaza, "alimenteaza-l" mai bine cu noi provocari si cu noi subiecte de interes si discutii. Nu-l bate la cap cu īntrebari dulcege de genul "Spune-mi, cat ma iubesti?" sau cu reprosuri de genul "Nici nu m-ai bagat īn seama azi-dimineata.", īl vei plictisi ingrozitor.

Nu aduce vorba de casatorie, pentru ca barbatul Gemeni e foarte agil si s-ar putea sa-l vezi disparānd īntr-un minut daca simte ca vrei sa-i īngradesti libertatea. Da-i senzatia ca-l iubesti doar pentru acum si-l vei pastra pentru totdeauna.

« Despre barbatul Gemeni

eAstrologLinkuri Gemeni


Astrologie si seductie - cum seduci barbatul Gemeni
astrologie, seductie, dragoste, Gemeni, barbatul Gemeni, amantul GemeniHoroscopul lunar prin email!


Banner numerologie
Horoscop, previziuni astrologice:
Compatibilitati si relatii in astrologie
Zodiac, zodiace, zodii
Numerologie
Astrologie pentru incepatori
Astro Plus
Servicii gratuite
Servicii astrologice profesionale
Pentru webmasteri
eAstrolog.ro - primul site de astrologie

Stii ce te asteapta in luna octombrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii octombrie 2015 pentru toate zodiile.