Cum seduci barbatul Gemeni


Astrologie si seductie: barbatul Gemeni

Cum poti seduce barbatul Gemeni

2). Cum seduci barbatul Gemeni:

Daca vrei sa-l cuceresti pe barbatul Gemeni, trebuie sa fii vesela, spirituala si sa nu te arati vrajita de farmecul lui. Socheaza-l cu o privire ghidusa si apoi zāmbeste-i derutant. Invita-l la un film si apoi la cina, la un restaurant chinezesc. Ca si cānd ai vrea sa subliniezi o replica, atinge-i usor bratul sau māna.

Nu-ti bate capul sa īmbraci cine stie ce toaleta, fiindca pentru barbatul Gemeni nu conteaza cum esti īmbracata, conteaza numai ce spui. Povesteste-i anecdote, da-i replici spontane, fa jocuri de cuvinte. Provoaca-l la un joc de scrabble, de table, sah etc. Barbatul Gemeni are un temperament ludic si raspunde foarte bine la jocuri, chiar si la cele emotionale sau sexuale. Fii mereu alta, nu-l lasa sa te intuiasca, nu-l lasa sa se plictiseasca. Alterneaza comportamentul pasional cu cel indiferent si cu cel camaraderesc.

Nu te chinui sa gatesti pentru el, nu-l impresioneaza, "alimenteaza-l" mai bine cu noi provocari si cu noi subiecte de interes si discutii. Nu-l bate la cap cu īntrebari dulcege de genul "Spune-mi, cat ma iubesti?" sau cu reprosuri de genul "Nici nu m-ai bagat īn seama azi-dimineata.", īl vei plictisi ingrozitor.

Nu aduce vorba de casatorie, pentru ca barbatul Gemeni e foarte agil si s-ar putea sa-l vezi disparānd īntr-un minut daca simte ca vrei sa-i īngradesti libertatea. Da-i senzatia ca-l iubesti doar pentru acum si-l vei pastra pentru totdeauna.

« Despre barbatul Gemeni

eAstrologLinkuri Gemeni


Astrologie si seductie - cum seduci barbatul Gemeni
astrologie, seductie, dragoste, Gemeni, barbatul Gemeni, amantul GemeniHoroscopul lunar prin email!


Banner numerologie

Stii ce te asteapta in luna decembrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii decembrie 2015 pentru toate zodiile.