Cum seduci barbatul Leu


Astrologie si seductie: barbatul Leu

Cum poti seduce barbatul Leu

2). Cum seduci barbatul Leu:

Īncearca sa arati cāt mai impresionant posibil, dar cu clasa si cu bun gust. Adopta o atitudine māndra dar delicata - barbatul Leu nici macar nu va observa o femeie cu umerii adusi si va fi dezgustat daca te porti ca un soldatoi. Scānteiaza-l cu un zāmbet exuberant si īntreaba-l cu entuziasm despre subiectul lui favorit (el īnsusi!), lasāndu-ti o secunda māna sa zaboveasca pe pieptul lui, īn dreptul inimii, sau pe spatele lui, īntre zona omoplatilor si mijloc. Spune-i ca n-ai mai cunoscut pe nimeni ca el si nu īncerca sa-l īndepartezi de mijlocul scenei.

Daca vrei sa faci apel la cavalerismul recunoscut al d-lui Leu, adopta atitudinea unei printese aflate la ananghie, nicidecum pe cea a unei disperate de la periferie. Fii loiala sub toate aspectele, nu-i trezi gelozia si nu-l trada! Īl vei rani pe vecie si īl vei īnfuria teribil, iar furiile d-lui Leu, desi de scurta durata, pot fi devastatoare.

Daca ai reusit sa-l cuceresti, va trebui sa-ti pastrezi, ba chiar sa-ti sporesti farmecul, pentru a-l putea pastra pe barbatul Leu. Īl vei pierde cu siguranta daca te vei īngrasa, vei purta tricouri ieftine, vei dormi īn pijama, vei mirosi a prajeala sau vei umbla cu lacul de unghii sarit. Daca la un moment dat ajungeti la o divergenta de opinii, evita confruntarea directa printr-o vorba de duh. Nu-l contrazice si sustine-ti punctele de vedere cu mult tact.

Pune-ti īn lumina calitatile si realizarie īn asa fel īncāt sa nu aiba nici un moment senzatia ca ai vrea sa intri īn competitie cu el sau sa-i devii rivala. Si, chiar cānd lupti, lupta drept si respecta-i māndria. Trateaza-l ca pe un rege, dar nu-l lasa sa uite ca si tu esti o regina!

« Despre barbatul Leu

eAstrologLinkuri Leu


Astrologie si seductie - cum seduci barbatul Leu
astrologie, seductie, dragoste, Leu, barbatul Leu, amantul LeuHoroscopul lunar prin email!


Banner numerologie

Stii ce te asteapta in luna decembrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii decembrie 2015 pentru toate zodiile.