Cum seduci barbatul Leu

Barbatul Leu in dragoste - amantul Leu

Astrologie si seductie: barbatul Leu

Cum poti seduce barbatul Leu

2). Cum seduci barbatul Leu:

Īncearca sa arati cāt mai impresionant posibil, dar cu clasa si cu bun gust. Adopta o atitudine māndra dar delicata - barbatul Leu nici macar nu va observa o femeie cu umerii adusi si va fi dezgustat daca te porti ca un soldatoi. Scānteiaza-l cu un zāmbet exuberant si īntreaba-l cu entuziasm despre subiectul lui favorit (el īnsusi!), lasāndu-ti o secunda māna sa zaboveasca pe pieptul lui, īn dreptul inimii, sau pe spatele lui, īntre zona omoplatilor si mijloc. Spune-i ca n-ai mai cunoscut pe nimeni ca el si nu īncerca sa-l īndepartezi de mijlocul scenei.

Daca vrei sa faci apel la cavalerismul recunoscut al d-lui Leu, adopta atitudinea unei printese aflate la ananghie, nicidecum pe cea a unei disperate de la periferie. Fii loiala sub toate aspectele, nu-i trezi gelozia si nu-l trada! Īl vei rani pe vecie si īl vei īnfuria teribil, iar furiile d-lui Leu, desi de scurta durata, pot fi devastatoare.

Daca ai reusit sa-l cuceresti, va trebui sa-ti pastrezi, ba chiar sa-ti sporesti farmecul, pentru a-l putea pastra pe barbatul Leu. Īl vei pierde cu siguranta daca te vei īngrasa, vei purta tricouri ieftine, vei dormi īn pijama, vei mirosi a prajeala sau vei umbla cu lacul de unghii sarit. Daca la un moment dat ajungeti la o divergenta de opinii, evita confruntarea directa printr-o vorba de duh. Nu-l contrazice si sustine-ti punctele de vedere cu mult tact.

Pune-ti īn lumina calitatile si realizarie īn asa fel īncāt sa nu aiba nici un moment senzatia ca ai vrea sa intri īn competitie cu el sau sa-i devii rivala. Si, chiar cānd lupti, lupta drept si respecta-i māndria. Trateaza-l ca pe un rege, dar nu-l lasa sa uite ca si tu esti o regina!

« Despre barbatul Leu

eAstrologLinkuri Leu


Astrologie si seductie - cum seduci barbatul Leu
astrologie, seductie, dragoste, Leu, barbatul Leu, amantul LeuHoroscopul lunar prin email!


Banner numerologie
Horoscop, previziuni astrologice:
Compatibilitati si relatii in astrologie
Zodiac, zodiace, zodii
Numerologie
Astrologie pentru incepatori
Astro Plus
Servicii gratuite
Servicii astrologice profesionale
Pentru webmasteri
eAstrolog.ro - primul site de astrologie

Stii ce te asteapta in luna octombrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii octombrie 2015 pentru toate zodiile.