Seductie: barbatul Scorpion


Astrologie si seductie: barbatul Scorpion

Cum poti seduce barbatul Scorpion

1). Despre barbatul Scorpion:

Barbatul Scorpion poate fi recunoscut dupa privirea sa fixa, patrunzatoare, misterioasa si fascinanta, o privire care ar putea hipnotiza si serpii. El adopta stilul enigmatic atunci cānd nu este perfect stapān pe situatie, cānd īnca tatoneaza terenul.

Barbatul Scorpion are o inteligenta penetranta, care merge dincolo de aparente, si o exceptionala intuitie, care īl face sa ghiceasca intentiile ascunse ale interlocutorului. Este extrem de tenace, iar daca si-a pus ceva īn minte, va uza de orice mijloace pentru a-si atinge telul. Privind atent, vei descoperi īnsa ca straduintele sale de a reusi nu vizeaza puterea sau banii, ci sunt nascute, de fapt, dintr-un fel de īntrecere cu sine īnsusi, din dorinta lui de autodepasire.

Barbatul Scorpion poarta aproape īntotdeauna īn suflet o rana de un fel sau altul, o problema emotionala sau sexuala, un conflict sau o frustrare greu de rezolvat. Dispune de o profunda sensibilitate si de un "feeling" iesit din comun, iar curentii emotionali dinauntrul ori din jurul sau īl afecteaza cu usurinta. Este lesne de ranit, susceptibil īn ceea ce priveste sentimentele celorlalti, adesea singuratic si motivat de o nevoie aproape vorace de a avea o viata relationala. Barbatul Scorpion cauta īnsa o uniune profunda, indestructibila. Din acest motiv, este foarte atent cui īi permite sa patrunda īn cāmpul sau psihic.

Mānat de sexualitatea sa puternica, de libidoul sau de exceptie, barbatul Scorpion va avea probabil multe experiente amoroase. Vai, īnsa, de femeia care nu reuseste sa se ridice la standardele exigentelor sale, care nu-i poate cāstiga respectul, pentru ca el va avea tendinta de a o tortura psihic, de a o chinui prin accese de ura si pasiune, crize de gelozie sau jocuri subtile "de-a victima si calaul". Barbatul Scorpion cauta femeia initiatoare, sublima, care sa-l ajute sa atinga divinitatea, ca īn practicile tantrice de cea mai pura sorginte.

Doar femeia alcatuita din acelasi aluat ca si el, sau cea care īi va fi inteles perfect mecanismele interioare, va fi suficient de bine īnarmata pentru a rezista alaturi de el.

Cum seduci barbatul Scorpion »

eAstrologLinkuri Scorpion


Astrologie si seductie - despre barbatul Scorpion
astrologie, seductie, Scorpion, barbatul Scorpion, sentimental, romantic, senzualHoroscopul lunar prin email!


Banner numerologie

Stii ce te asteapta in luna decembrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii decembrie 2015 pentru toate zodiile.