Seductie: barbatul Taur


Astrologie si seductie: barbatul Taur

Cum poti seduce barbatul Taur

1). Despre barbatul Taur:

Iubind viata, barbatul Taur iubeste, bineīnteles, si dragostea. Este un tip senzual, foarte fizic, la care dorinta e, probabil, componenta cea mai puternica a temperamentului.

Īn relatia cu o femeie, sexualitatea e pe primul loc si barbatul Taur va ramāne alaturi de acea femeie cu care se va īntelge cel mai bine pe acest plan. S-ar putea spune despre el ca se pricepe sa "cānte" la o femeie ca la un violoncel. Cu fervoare, eficacitate si... gratitudine. Aproape ca īi dispretuieste pe barbatii care nu-si dau silinta pentru a-i oferi unei femei tot ce īsi doreste.

Cu toate ca este recunoscut pentru chibzuinta cu care-si administreaza finantele, barbatul Taur īsi va exterioriza sentimentele nu numai prin vorbe si gesturi, ci si facānd daruri, fiindca, dincolo de aparenta lui foarte practica, este, ca orice venusian, un romantic.

Barbatul Taur īsi tine promisiunile. Asta fiindca promite doar daca este sigur ca se poate tine de cuvānt, si este sigur ca se poate tine de cuvānt doar dupa ce a analizat atent situatia.

Din cauza ca are constiinta stabilitatii, arareori barbatul Taur intra sau iese dintr-o relatie. Bineīnteles ca poate experimenta deliciile sexului cu foarte multe femei, dar pentru el o "relatie" īnseamna ceva cu mult mai serios.

Īn tinerete, zboara din floare īn floare, cu aviditate si curiozitate. Cānd se decide īnsa sa-si īntemeieze un camin, atunci nu mai glumeste: alege cu grija, fara graba, cāntarind avantajele si inconvenientele si hotarāndu-se abia dupa o matura deliberare.

Cum seduci barbatul Taur »

eAstrologLinkuri Taur


Astrologie si seductie - despre barbatul Taur
astrologie, seductie, Taur, barbatul Taur, sentimental, romantic, senzualHoroscopul lunar prin email!


Banner numerologie

Stii ce te asteapta in luna decembrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii decembrie 2015 pentru toate zodiile.