Zodii si zodii

Calculeaza online, gratuit si imediat ce zodii te reprezinta in toate zodiacele, in functie de data si ora nasterii.

Calcul exact zodii si ascendent

Calcul zodii dupa data nasterii

Zodiac

In zodii si zodii, va oferim un serviciu online gratuit de calculare cu precizie a zodiilor care corespund datei dvs. de nastere.

In zodiacul european, momentul in care incepe fiecare dintre zodii este determinat de intrarea Soarelui in zodia respectiva si difera de la an la an, uneori chiar cu mai multe zile. Din acest motiv, datele obisnuite la care se spune ca incepe o zodie sunt doar orientative.

In zodiacul chinezesc, zodiile corespund anilor din calendarul chinezesc, iar anii din calendarul chinezesc incep la date diferite de Anul Nou occidental.

In zodiacul indian, zodiile se stabilesc in functie de decadele zodiilor europene, iar in zodiacul druidic (arboricol) zodiile se determina in functie de pozitia Soarelui (in grade) in zodiile europene. Din acest motiv, si in aceste zodiace datele la care incep zodiile nu corespund intotdeauna cu datele calendaristice folosite de obicei.

Daca doriti sa stiti ce zodii va reprezinta in toate zodiacele, introduceti mai jos data si ora nasterii, apoi apasati pe buton pentru a va calcula zodiile.
Nou: se calculeaza si ascendentul in zodiacul european si in zodiacul chinezesc.

Atentie: pentru calculul ascendentului, este foarte importanta exactitatea orei (si a minutelor), intrucat ascendentul este altul la fiecare aproximativ 2 ore. Daca nu cunoasteti cu precizie ora nasterii, puteti sa incercati mai multe variante si sa stabiliti care ascendent vi se potriveste mai mult.

Data nasterii:


     ,   : 

eAstrologZodii si zodii
zodie, zodii, zodiac, zodiace, calcul, precis, automat, gratuit


Horoscopul lunar prin email!Banner numerologie
Horoscop, previziuni astrologice:
Compatibilitati si relatii in astrologie
Zodiac, zodiace, zodii
Numerologie
Astrologie pentru incepatori
Astro Plus
Servicii gratuite
Servicii astrologice profesionale
Pentru webmasteri
eAstrolog.ro - primul site de astrologie

Stii ce te asteapta in luna octombrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii octombrie 2015 pentru toate zodiile.