Ce zodie sunt?

Calcul gratuit
zodii personale

Cu data nașterii
îți afli zodia
în fiecare zodiac

Calculul zodiilor personale în funcție de data nașterii

Aici îți calculezi gratuit zodiile care corespund datei tale de naștere, în toate zodiacurile.

Care este zodia mea în zodiacul european?

O zodie europeană (clasică) începe în momentul în care Soarele a intrat în zodia respectivă. Acest moment diferă de la an la an, cu câteva ore sau chiar cu câteva zile. Din această cauză, data la care se spune de obicei că începe o zodie este aproximativă (orientativă).

Dacă vrei să știi în ce zodie te-ai născut, calculează-ți zodia (vezi formularul de mai jos) pentru ziua și ora nașterii.

Cum îmi calculez zodia în zodiacul chinezesc?

Zodiile chinezești corespund anilor din calendarul tradițional chinezesc — dar în tradiția chineză Anul Nou coincide cu a doua sau a treia Lună Nouă după solstițiul de iarnă, eveniment care are loc între 20 ianuarie și 20 februarie. Cu alte cuvinte, anii chinezești nu coincid niciodată cu anii din calendarul nostru (calendarul gregorian).

Ce zodie sunt în zodiacul indian (hindus)?

Zodiile indiene corespund cu decadele zodiilor europene. Rezultă logic că în zodiacul indian sunt 36 zodii, câte trei pentru fiecare zodie europeană, iar datele de intrare în zodii nu sunt fixe.

Care este zodia mea în zodiacul druidic (arboricol)?

Zodiile druidice (arboricole) se determină în funcție de poziția Soarelui, ca și zodiile europene, dar într-un mod mai complicat. Datele la care încep zodiile druidice nu sunt nici ele fixe.

Data nașterii:


ora:

Zodii și zodii
Zodia mea în fiecare zodiac